Jump to content

Volkswagen Golf IV Variant 2.0

Celeronu

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Recunosc, am masina de 1 an si nu am prezentat-o pana acum din cauza ca este plin de genul asta de masini la noi in tara si nu am simtit ca a mea ar avea ceva special, dar tocmai am fost primit in Variant Cartel si cand am vazut entuziasmul celor de acolo m-am gandit ca merita sa creez un topic nou, special pentru masina mea.

Este prima mea masina, am cumparat-o acum 1 an cu 3500euro (bani de la tatal meu pentru ca implinisem 18 ani) de la un timisorean care o adusese de o saptamana din Germania si avea pe bord 158000 km

De cand l-am cumparat Golful are o problema de consum al uleiului, comuna la motoarele de 2 litri, dar in rest este excelent, acum are 180000 km consumul de benzina este acceptabil (11l/100km in oras 6.5l/100km in afara.)

Ca dotari are:

-Climatronic

-4 geamuri electrice

-computer bord (consider ca fara computer de bord nu invatam asa de repede cum se exploateaza corect o masina si urmatoarele vor avea si ele cb)

-senzor ploaie

-scaune aproape sport :)

-lumini ceata in far

-ABS ESP

Ieri i-am schimbat filtrele si uleiul, este "fresh"

Cu pozele nu prea m-am descurcat, da' puteti sa le vedeti aici http://www.flickr.com/photos/69154302@N02/

Modificat de Celeronu
Link către comentariu

Bravo inca un benzinar 2.0. Ce cod este motorul?

Masinuta arata destul de ingrijita multa bafta la modificari daca o sa ii faci.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatosa. :beer:

Culoarea imi place extraordinar de mult!

:vwrullz:

Numai bine si :Driver:

Link către comentariu

[quoteBravo inca un benzinar 2.0. Ce cod este motorul?

Masinuta arata destul de ingrijita multa bafta la modificari daca o sa ii faci.]

:) Cod motor AZJ citisem ca are cu 5 nm in plus fata de restu motoarelor de 2.0 8v. Nu stiu cat a ingrijit-o neamtu', am luat-o fara carte service si termostatul era blocat pe deschis, deci nu cred ca se uita prea des la temperatura motorului. Nu prea am bani de modificari, da' imi place sa mesteresc la ea :)

Sa o stapanesti sanatosa.

Culoarea imi place extraordinar de mult!

Mersi la fel. Si mie imi place culoarea :)

:Driver:

Link către comentariu

Si a mea la fel am luat-o cu aceeasi problema la termostat. Nu mi-am dat seama de problema pana nu am mers in afara orasului sa vad ca imi scade temperatura la lichidul de racire.

Link către comentariu

Da, ciudat cu termostatu', bine ca e ieftin. A ta cat ulei consuma?

Am vazut ca si tu ai schimbat suportul jojei, la fel era si la mine rupta in 3 bucati, la magazin de piese auto mi-au dat suport pentru AQY, da' s-a potrivit si la mine.

Modificat de Celeronu
Link către comentariu

Habar nu am oricum destul. Tocmai am mai reparat o scurgere de ulei pe la garnitura capacului de supape. Ramane sa mai masor daca nu mai o curge prin alta parte.

Link către comentariu

Nu te ingrijora de consumul de ulei sunt motoare fiabile. La cat de putin merg eu cu ea sigur nu ajung sa desfac motorul.

Link către comentariu

Eu fac ceva kilometri si imi fac griji de catalizator, pretul uleiului si poluare. Poate ii fac un tratament cu Duralube, ma interesez sa vad ce zice lumea.

Link către comentariu

Eu zic sa nu strici bunatete de motor cu aditivi pe care oricum nu ii recomanda nimeni decat aventurierii. Pretul uleiului nu cred ca e un factor asa de important mai mult o sa iti ia daca vrei sa desfaci motorul sa repari pierderile. Catalizatoare exista si universale.

Link către comentariu

salut! frumoasa masina, e culoarea ideala la golf dupa parerea mea.

ai inversat tu cd changer cu radio-cass,parca initial era alta pozitie...

masina este 4motion,vad podeaua inaltat la portbagaj.

cum adica scaune aproape sport? :))

Link către comentariu

Faina masina. Sa o folosesti sanatos !

De asemenea si consumul e mai mult decat ok pentru acest motor. Ma asteptam la niste cifre mult mai mari.

Link către comentariu
salut! frumoasa masina, e culoarea ideala la golf dupa parerea mea.

ai inversat tu cd changer cu radio-cass,parca initial era alta pozitie...

masina este 4motion,vad podeaua inaltat la portbagaj.

cum adica scaune aproape sport?

Mersi:)

Asa am luat golful cu radio in partea de sus, le-am reinversat eu si acum am cd changer sus, sa pot sa tin deschis suportul de pahare,

Nu este 4 motion, are spatii de depozitare in loc de diferential :)

Scaunele au pereti laterali inalti, tip bucket seat, da' lookul e normal, nu mai gasesc poze cu interioru', ii fac maine :)

6290077340_49002451d7_z.jpg

Faina masina. Sa o folosesti sanatos !

De asemenea si consumul e mai mult decat ok pentru acest motor. Ma asteptam la niste cifre mult mai mari.

Mersi.

asa asa masini cu consum "barbatesc"

si scaunele sunt sport

Da, dar 1.8T e peste 2.0 la toate capitolele in afara de costul intretinerii :)

Modificat de Celeronu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!