Jump to content

Passat High Line 1.9 TDI


Romm2008

Postare recomandată

Hai sa incep si eu povestea..

- Passat 2002 berlina

- 1.9 TDI 131Cp , 6+1 trepte , pilot automat

- Navi

- Piele Alcantara

- Scaune incalzite

- ESP

- Jante 205 x 55 x 16

- Climatronic

..si cam atat..

Masina am luat-o la 154 de mii..masina unei cunostinte care a cumparat-o din Germania ( masina facuta pt vest :P ) si a rulat-o pana-n toamna 2009 in Spania.

Ca bani n-am bagat cine stie ce :

- xenon 8000 k ( lumina albastruie )

- 2 revizii ( ulei Castrol si filtre Mann )

- kit distributie Contitech

- lichid de frana

- 4 bujii ( i le schimb saptamana viitoare )

si cam atat...sunt foarte multumit..saptamana asta mi-am pus si gumele de iarna ca sa pot sa ar bine zapada

hai sa pun si 2-3 poze cu tancul care pe vremea aia era neinscris ( toamna trecuta )

post-63867-0-10164400-1319655393_thumb.j

post-63867-0-21192900-1319655397_thumb.j

post-63867-0-67324600-1319655402_thumb.j

post-63867-0-52211000-1319655412_thumb.j

post-63867-0-64706400-1319655420_thumb.j

post-63867-0-43127200-1319655437_thumb.j

Link către comentariu

La cat mai multi km fara probleme estetice, ca tehnice e chiar tanc. Este foarte bine pastrata pentru varsta si km ei :D. E o placere motorul. Cati km are acum?

Am una in familie foarte asemanatoare (aceeasi culoare, tot piele pe interior, tot highline,scaune incalzite, acelasi motor, dar 4motion, jante 16 oem si xenon oem + faruri de ceata). Insa ai navi :icon_cool:

Vad ca ai avut grija de ea ;), mai putin cu xenon de 8000k, vezi ceva noaptea pe ploaie? Iti recomand sa schimbi pe 4300k. Just my advice.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@Razvan_SPD : merci pentru urari...ai citit posturile alea cu a 6-a ? :) schimb pe la 100km/h daca nu ma grabesc..altfel pe la 120..

@ The_Ego : merci si tie ! ce sa-ti spun masina are 183 de mii acum..da, ai dreptate, pe ploaie sunt cam slabe xenoanele astea 8000k, dar in rest e o placere sa vad albastrui..cel mai bine se vede iarna pe zapada > :) ma gandesc sa-i pun xenon si pe lunga. Eventual sa iau niste becuri mai scumpe si mai bune calitativ sa le pun pe scurta si pe astea de pe scurta sa le pun pe lunga..e acelasi bec ? sau..difera ? :)))))

Modificat de Romm2008
Link către comentariu

salut! Fromos passatul , sa-l stamanesti sanatos. Avem acelasi car kit pe masina, eu unul sunt tare multumit de el, cu toate ca il am de putin timp.

Legat de xenon poti fune fara grija becurile de pe scurta pe lunga, este acelasi bec H7

Link către comentariu

Frumoasa masina...

Nu imi dau seama daca ai intrebat in serios sau in gluma asa ca imi permit sa-ti raspund, sunt la fel: H7.

E buna ideea cu schimbul de becuri pe faze. Iti recomand si eu 4300K.

Cosmin_TDI

+1 :lol:

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, felicitari. Multe dotari ai pe ea. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ca de ochii din cap :vwrullz:

Link către comentariu

@Cosmin_TDI : vad ca ai in poza din semnatura led-uri sub far..ma gandeam si eu intr-un timp sa-mi pun dar mi s-a parut asa un pic exagerat..te rog n-o lua ca atac la persoana..mi se par cocalaresti..nush de ce..nu vreau sa para audi..in fine...

Am uitat sa precizez ca am pus led-uri albastre pe numar spate si pe pozitie fatza ca sa fie in ton cu xenon-ul albastrui :D

Nu stiu ce sa zic de 4300k unii zic ca sunt slabe, altii ca sunt bune..faza eu 8000k am facut-o ca mi-a placut lumina si pentru faptul ca pe ceata isi face treaba bine de tot !!!

Din pacate nimic nu se compara cu OEM-ul..ferice de cei care-l au..cu reglaj automat si spalator..

sunt multumit si de ce am, ce sa zic :D

@Laurentiu Utiu : Ms, ms...am grija..n-am avut nici o pb ( gen brate, turbo, debitmetru,etc..) sincer incerc pe cat posibil sa evit cate gropi pot..acum daca vor pica..le schimbam, nu ? :)

Link către comentariu

Nu sunt deloc slabe, ideea cu 4300k este ca dau o lumina alba (toate xenonanele OEM vin cu 4300) foarte apropiata cu cea de zi. Vizibilitatea este mult imbunatatita fata de 8000k.

Link către comentariu

sincer ma gandeam intr-un timp sa-mi pun pe lunga Xtreme vision..era 150 roni setul..cu 8000k-ul e frumos pe lunga..sigur vi s-a intamplat sa va blitzuiasca unu din spate si sa simtiti ca v-a fulgerat masina..totul se face albastru ... si repetat parca fulgera..eu am mers cu un metz care avea bi-xenon OEM si aceeasi lumina si am constat ca se cam dadeau la o parte colegii de trafic ( pe autostrada ) mult mai repede :D..

Inca nu sunt hotarat daca va fi xenon sau Xtreme vision..am auzit ca sunt foarte foarte bune si astea..

Link către comentariu

eu mi-am pus de 6000k acum 2 ani. Si sunt f multumit- ceata ,ploaie,ninsoare etc... Faza lunga foarte rar o mai aprind.

Ceea ce conteaza foarte mult e reglajul farurilor. Eu mi le-am reglat singur (dupa o procedura) si n-am treaba cu ele,vad super bine si n-am flashuri nici macar odata,fara sa exagerez.

Link către comentariu

Cele de 4300K sunt ca si OEM-ul la culoare. Eu personal am 6000K pe faza scurta si dupa ce am vazut cum arata xenoanele aftermarket de 4300K mi-a parut rau de alegere. Chiar m-am gandit sa cumpar altele si sa fac si eu schimbul pe faze, adica 6000K actual sa-l pun pe lunga. Dar ma enerveaza sa am atatea transformatoare acolo.

Alea de 6000K sunt foarte bune si nici eu nu prea aprind faza lunga, de farurile de ceata nici nu mai vorbesc, le aprind doar ca sa vad daca mai functioneaza :)) . As prefera 4300 doar pt ca seamana cu OEM-ul la culoare.

Link către comentariu

astept sa treaca iarna si in primavara ma gandesc ce sa-i iau..anul asta singura investitie pe care o mai fac sta in bujii.. vreau sa-i iau 4 bucati noi si bune..

Am postat si un consum pe A1..in caz k sunteti curiosi de partea asta :)

Sincer sa va spun nu-mi pare rau ca nu e 4x4..initial imi parea rau, dar..nu vreau sa-i jignesc pe cei cu 4 motion dar..

- masina e un pic mai puturoasa

- consum mai mare

- costuri mai mari

- pentru Romania consider ca iarna cu 2x4 si cauciucuri de iarna bune iti faci treaba bine..ca doar nu e masina de off road

Sigur, n-a zis nimeni..stabilitate mai buna si iarna te scoate de unde poate nu te scoate 2x4..

Acum fiecare cu parerea lui..eu nu regret ca am 2x4..sper sa nu se supere colegii cu 4motion..e doar parerea mea :beer:

Modificat de Romm2008
Link către comentariu

Am vazut ca te tot lauzi cu consumul pe mai multe topic-uri... :)) . Probabil ca daca as avea si eu un consumul din video m-as lauda si eu. Eu am 7,3 pe autostrada (140-150km/h) si 7,7 combinat.

In schimb consumul nu ma intereseaza deloc, motorina e la pompa cata vrei. Am avut un A6 2.5 180CP inainte, asa ca cu passatul si de vreau tot nu scot consumul mare ce-l aveam cu audi.

Pentru informatia ta, nu ca sa iti fac in ciuda ca nu ai, 4motion-ul de pe B5.5 este cel mai reusit de pe passaturi. Inca nu am reusit sa impotmolesc passatul, crede-ma ca te scoate de oriunde... numai sa nu-i agate sasiul. E drept ca e un pic mai lent ca 130cp FWD dar suspensia independenta de pe spate face toti banii.

Link către comentariu

Sincer sa-ti spun fata de octavia Tour a lui taica-meo , 1.9 TDI 101 Cp..are cam 1L in plus..in oras sub 8% mai rar ( de passat vorbesc )..asa ca nu pot spune ca ma laud cu un consum de invidiat.As putea preciza ca e mai mic comparativ cu ce-am vz pe forum la alti posesori..Expresia cu pompa imi pare cunoscuta..cred ca si tie iti pare cunoscuta expresia cu km/ luna..chiar daca ma repet, la 25 de mii de km pe an, daca ai 2% in plus tre sa scoti pe an vreo 27 mil..bani cu care poti investi de exemplu in masina, sau poti face altceva util cu ei..Romania dupa parerea mea e tara te ajuta mult sa bagi bani in masina.Drumurile sunt facute special sa-ti f**a masina..

Eu sunt unul din cei care se gandesc sa faca si altceva cu banii lor..nu-i tin pe toti pentru motorina. As putea bine merci sa merg pe A1 cu 180 sa-mi ia 9-9.5-10 % ca sa ajung mai repede..pentru ce ? ca sa nu ma depaseasca decat 5 masini si nu 20 ? Datele problemei se schimba cand stii ca tre sa faci multi km vrei nu vrei. Sincer, daca stateam in Pitesti si faceam cam 1000 km pe luna fara sa tb sa fac navete, mi-as fi luat un bmw sa dau in el..Din pacate Passatul nu prea are tb cu sportivitatea, e o limuzina care-ti ofera confort, placerea de a conduce elegant, spatiu mare in interior..dar hai sa ne vedem lungul nasului..am un prieten cu o alfa romeo 156 din 2002 care iti ofera cu totul altceva..aia da, pot numi sportivitate..a, ca mai faci o [cenzurat] din cand in cand e partea 2-a..dar 9.9 sec 0-100 km/h nu mi se pare wow !!!

Nu vreau sa mi-i pun in cap pe cei care tin Passaturile ca ''masini sport'', dar asta e parerea mea..imi place sa merg elegant si implicit si consumul e pe masura stilului..Poate si datorita stilului astuia nu m-am confruntat cu nici o problema pana acum..

Daca enervez pe cineva, please let me know..n-am de gand sa-mi parasiti topicul :icon_cheesygrin:

Modificat de Romm2008
Link către comentariu

Masina e frumusica foc ! sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Sincer sa va spun nu-mi pare rau ca nu e 4x4..initial imi parea rau, dar..nu vreau sa-i jignesc pe cei cu 4 motion dar..

- masina e un pic mai puturoasa

- consum mai mare

- costuri mai mari

- pentru Romania consider ca iarna cu 2x4 si cauciucuri de iarna bune iti faci treaba bine..ca doar nu e masina de off road

Sigur, n-a zis nimeni..stabilitate mai buna si iarna te scoate de unde poate nu te scoate 2x4..

Acum fiecare cu parerea lui..eu nu regret ca am 2x4..sper sa nu se supere colegii cu 4motion..e doar parerea mea :beer:

"astea" e CAN CAN..... 4Motion-ul e belea...costuri mai mari, la ce ?....

Consum, poate un pic mai mare.....dar atat. Trage mult mai frumos 4Motion-ul....dar, acum cum ai norocul sa gasesti - important e sa fie ok masina, per ansamblu. Daca ai cumparat-o de la cineva cunoscut, e mare plus - in general.

Link către comentariu

merci pentru apreciere ! poate trage mai frumos 4motion-ul..dar trage mai incet :)

Din cate am auzit 4WD-ul are suspensie independenta..brate si pe spate..asa e ? Daca e asa..asta spune tot :P

Link către comentariu

intre timp mi-am luat si bujiile..Bosch..sambata le si schimb..sper sa se simta diferenta la -20 grade..

La temperaturi scazute, porneste din prima, dar nu asa cum as vrea eu..aici ma refer strict la prima pornire din zi

Link către comentariu

@Cosmin_TDI : vad ca ai in poza din semnatura led-uri sub far..ma gandeam si eu intr-un timp sa-mi pun dar mi s-a parut asa un pic exagerat..te rog n-o lua ca atac la persoana..mi se par cocalaresti..nush de ce..nu vreau sa para audi..in fine...

Salut!

Poza din avatarul meu nu este masina mea, in realitate nu am montate DRL- uri pe ea. Am proiectoare stock . Nu mi se par cocalaresti, acum fiecare cu pitici lui, mie unu imi plac dar nu stiu daca as monta pe masina mea pt ca nu se integreaza perfect in grila passatului. Chiar daca as cumpara asemenea proiectoare nu as lua turcisme la 200lei setu de e plin prin targ de ele, un asfel de chit Oem costa undeva la 1000ron. Nu consider ca ar fi o copie audi pt ca asfel de proiectoare se gasesc si pe modele vw, in alta forma.

Mie spre exemplu nu-mi place xenonul 8000k deloc dar asta nu are asa mare importanta, cum am spus fiecare cu gusturile lui.

Ps: nu ma deranjat comentariul tau, nu ma supar din lucruri de genu asta , doar suntem pe un forum si fiecare vine cu o parere :D. Numa bine

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. O masina robusta si foarte reusita.

Acuma, ce nu mi place mie, lemnul ala sau ce o fi si xenonul ala de 8K care numai lumina pe sosea nu da. Pune becuri de 5K, hai si de 6K. nu mai mult. Vezi ca pe ceata cu albastru nu vezi mai deloc, am inteles ca nu ti place galbui dar mergi macar pe alb.

Ca o paranteza, la masinile din tineretea mea atunci cand venea toamna, puneam becuri galbene.

Nu vreau sa ti stric placerea, am zis si eu, na, poate sunt de moda veche...

Sa ai grija de ea si o sa ti primesti rasplata cuvenita.

Toate cele bune.

Link către comentariu

Din cate am auzit 4WD-ul are suspensie independenta..brate si pe spate..asa e ? Daca e asa..asta spune tot :P

Are, dar nu ai probleme cu ea, ca pe fata......

O.T. proiectoarele de S6 OEM sunt belea..... nu are legatura cu Audi.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Sincer pe ceata vad foarte bine cu astea..Lemnul a fost de cand am luat-o..nu l-am pus eu ulterior..Dar mentionez ca nu ma deranjeaza..

Pe ploaie in schimb nu prea sunt multumit..dar asta e..dupa ce se arde un bec probabil voi trece pe 4300 sau 6000..Pe lunga, in primavara, pun Philips Xtreme Vision si gata ! :icon_bounce:

P.S. Cred ca m-ar fi deranjat daca aveam volanul din lemn..am vz modele care au si nu prea-mi place ideea..

Modificat de Romm2008
Link către comentariu

Sa fim seriosi un pic. Cum sa te deranjeze ca ai volan cu insertii din lemn sau tot volanul din lemn... :))

Probabil ca te-ar fi deranjat si 4motion-ul daca il avea, trapa ar mai putea fi deranjanta, senzorii de parcare fata sunt detestabili si comenzile in volan parca nu sunt la indemana... LOL din nou.

Pe mine ma "deranjeaza" ca am comenzi in volan, dar ma "bucur" ca n-am incalzire in scaune, scaune din piele si volan din lemn. De trapa ce sa mai vorbesc... daca avea, probabil ca nu cumparam masina... :biggrin:

Bucura-te de dotarile care le ai si nu le ponegri pe cele care nu le ai. Stima

Link către comentariu

Criminal.....

si eu ma bucuram mai mult de a mea (B5) cand era cheala.....http://vwforum.vwfor...__fromsearch__1

Acum o dispretuiesc ca am volan din lemn de nuc, insertii lemn, climatronic, tempomat, cluster de b5,5 cu calculator de bord, navi MFD, interior de B5,5 piele plus alcantara, incalzire scaune, PTC si CGP, carkit, instalatie si faruri xenon OEM, jante Montreal pe 16, crom geamuri exterior, plus alte modificari........astea ce am adaugat la ea.....

Era mai buna cu AC si cam atat......

Romm, bucura-te ca ai cumparat-o cu optiuni....e mult mai faina asa....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

:))) sunteti tare simpatici :))) prefer volanul din piele, nu-mi place lemnul pe volan..ce e asa ciudat ? E mai placut sa tii mana pe lemn decat pe piele ? nu de alta..dar cred ca dau o cautare pe google sa comand niste scaune din lemn ca pielea nu prea-mi place..m-am legat strict de lemn pe volan..

Nu stiu de unde le scoateti, dar n-am zis k nu-mi place ce am acum..din contra. imi place exact asa cum e..4motion n-am nevoie pe motivele specificate, trapa mi-ar fi placut mult, senzori de parcare nu-mi pun ca nu simt nevoia..

N-am sustinut ca nu-mi place lemnul..a fost o aluzie subtila la ce-a zis colegu ca nu prea-i place lui si sa nu-l atac am zis ca nu ma deranjeaza..fratilor, voi cititi in alte parti si raspundeti in topicul meu ? :)))

Sa o stapanesti sanatos. O masina robusta si foarte reusita.

Acuma, ce nu mi place mie, lemnul ala sau ce o fi si xenonul ala de 8K care numai lumina pe sosea nu da.

@ colegii cu glumele alea tari :icon_cheesygrin: Am ajuns sa dau copy paste ca sa-ntelegeti directia discutiei ?

O iau pe seama neatentiei voastre si ramanem prieteni, se intampla si la case mari :beer:

Modificat de Romm2008
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!