Jump to content

Ibiza SDI Fresh 2005

sorin6

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos,dar da si tu mai multe detalii despre masina,pune si ceva poze de la interior.

Link către comentariu

Frumoasa culoare.....rosu am si eu pe masina. Sa ai parte de ea fara incidente si sa o bagi in service numai pentru revizii!

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos. Multi km fara incidente iti doresc. Cred ca tu ai motorul de 68 de cai. Dar vrem poze si cu interiorul si eventual si cu motorul :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Iluminare interioara cu LED-uri (44 la numar):

mini_364473P1010581.jpg

mini_438002P1010582.jpg

mini_773307P1010583.jpg

mini_768265P1010584.jpg

mini_177427P1010585.jpg

Ledurile sunt luate de pe e-Bay si sunt legate in serie cate 4. partera cu circuitul imprimat a fost izolata cu o foita din plastic, luata de la o coperta veche de caiet.

Sunt convins ca legaturile ar putea fi MULT optimizate, mi-am dat seama dupa aceea, dar... era deja gata si, la urma urmelor, nu circula decat vreo 250 mA la 12V... :roll:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!