Jump to content

Intra greu in treapta a 5-a, Octavia 1.9TDI

pop cristian
 Share

Postare recomandată

Dupa cum spune si titlul topicului azi m-am confruntat cu o problema nemaintalnita pentru mine, nu a vrut sa imiintre in viteza a 5-a, cu greu mare am reusit sa o bag si parca a inceput sa isi dea drumul usor, doar ca de fiecare data cand vreau sa o bag atat in mers cat si pe loc simt cum opune rezistenta , intra greu si iasa greu, oare ce sa fie? sincron inel care ar fi problema dat fiind faptul ca in celelalte viteze intra bine fara probleme, mai agata cateodata cand fac stanga dreapta de levier parca nu vine dintr-o data la mijloc cand las maneta

Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In cazul asta inainte de a umbla pe la cutie mai intai verifica tampoanele motorului si cutiei si timoneria (mai ales ca zici ca schimbatorul nu revine cum trebuie in pozitia neutra).

De obicei cand intra greu in vitezele situate la margine (1-2, 5) de vina este unul din tampoanele motorului.

Verifica vizual daca motorul sta perfect orizontal si daca nu se misca prea tare pe tampoane. Apoi da cu WD 40 pe la toate incheieturile de la timonerie si vezi cam ce jocuri ai pe acolo.

Vezi ca sunt ceva topic-uri deschise pe aceasta tema pe aria de Golf 4, poate te ajuta.

Link către comentariu

Incearca cand o bagi in viteza si nu intra sa ridici un pic piciorul de pe ambreiaj dar tot sa impingi schimbatorul,la mine e problema la a 1-a cateodata si merge asa.

Link către comentariu

Problema este rezolvata

S-a spart rulmentul in corpul cautatorului si avea joc mare stanga dreapta , bilutele si bucatile sau imprastiat toate si au fost adunate pe partea in care merge a 5 astfel nu puteai sa o bagi decat foarte greu

Am gasit corp la cineva , am desfacut de pe masina cautatorul, l-am facut bucati si l-am remontat pe noul corp, acum merge impecabil din noua fara a agata deloc si revine la punctuyl mort dc faci stanga dreapta

Multumesc celor care si-au batut capul cu mine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!