Jump to content

GOLF 4 Furia Albastra :)

CosminClaudiu

Postare recomandată

Salut.nu sunt nou pe forum dar nu mi-am prezentat si eu masinuta si deci am hotarat sa o fac aastazi.Am un golf 4 2002 1.9 TDI si 90 CP ALH.Optiune are cateva si mai exact : Climatronic ,ABS,ESP,computer de bord, 4 airbag-uri,jante aliaj pe 16,inchidere centralizata din cheie,4 geamuri electrice,oglinzi electrice heliomate incalzite si pliabile cica ( nu imi merge plierea dar au semnul ala de pliere langa buton) volan reglabil pe inaltime si adancime,instalatie xenon si folii fumurii,imobilizator ,statie in portbagaj originala vw cu sistem de sonorizare in interior tot de la vw(nu am mai vazut pe alte masini) si culoare albastra .daca am uitat ceva o sa completez :) .Deci asta este masinutza mea si sunt tare multumit de ea.

post-48176-0-75991900-1319206902_thumb.j

post-48176-0-01101700-1319206917_thumb.j

post-48176-0-12981800-1319206944_thumb.j

Modificat de CosminClaudiu
Link către comentariu

au venit , ma chinuiam sa le pun ca sunt prea mari :).salut

Modificat de CosminClaudiu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,e frumoasa culoarea! :icon_thumleft:

Ceva modificari ai in gand?

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Si mie imi place mult culoarea.

Sa o stapanesti sanatos multi km fara probleme si sa aveti grija unul de celalalt!

Link către comentariu

pai as vrea sa ii fac ceva,mai exact sa ii pun jante pe 17 ,sa ii modific softul si sa ii pun 121 CP.nu vreau sa investesc asa mult in ea ca o am de 2 ani si as vrea sa o dau,sa imi iau un audi.dar pana atunci ma mandresc cu ce am.este o masina super,nu este pretentioasa si merge de rupe :Driver: .salutare

Link către comentariu

Ar fi o alegere foarte buna dpdv vizual jantele pe 17",dar ca si confort nu prea.Fa-i softul ala si o sa vezi ca e alta masina :icon_thumleft: .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!