Jump to content

CL 87 DAM vw golf 5

G

Postare recomandată

Salut, ca nou mandru membru al familiei VW, vreau sa va prezint si eu mandria mea :icon_thumleft:

Tin sa precizez ca initial am condus un Renault Laguna din '97 dupa cum ii spuneam eu "Batrana Doamna" dar simteam nevoia de mai multa siguranta si mai mult comfort si asa am avut ocazia si posibilitatea financiara de a achizitiona un Golf 5 din 2006 cu motor de 1.9 TDI 105 CP Comfortline .

Pentru viitor as dori sa imi montez subwooferul pe care initial l-am folosit pe Laguna, folie pe geamuri , instalatie Xenon si un volan in 3 spite dar in principal o pereche de jante spitate pe 17''

atasez cateva poze sperand pe viitoar sa vin cu update urile facute :icon_cheesygrin:

post-98152-0-68202200-1319146692_thumb.j

post-98152-0-80543600-1319146707_thumb.j

post-98152-0-18966700-1319146728_thumb.j

post-98152-0-31880300-1319146738_thumb.j

post-98152-0-73339300-1319146750_thumb.j

post-98152-0-16346000-1319146763_thumb.j

post-98152-0-37616800-1319146860_thumb.j

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi!Arata bine masinuta,dar esti sigur ca e 2006?Eu as zice ca e 2005.

Link către comentariu

Multumesc :)

Masina este cumparata de curand, chiar nu am avut f mult timp sa o studiez inamanuntit dar pe talon scrie ca este inmatriculata in 2006 dar este posibil sa fie 2005? cum as putea sa imi dau seama cu exactitate anul fabricatiei?

:RO flag:

Link către comentariu

Tin sa precizez ca initial am condus un Renault Laguna din '97 dupa cum ii spuneam eu "Batrana Doamna"

aia era o cazatura, nu o doamna :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

iti poti da seama de anul de frabricatie dupa VIN

drum liber, si fara semafoare , sa o stapanesti sanatos :RO flag:

Link către comentariu

nu raspund la provocari, :icon_cheesygrin:

ms de info :RO flag:

P.S. mai revin cu cateva intrebari in caz de nevoie :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

sa fie sanatos si sa ai grija de el :)

ehh mai am de "lucrat" la ea

am eu cateva planuri pt ea dar mai astept putin pana imi revin cu banii :king: si sper sa vin cu noi poze :icon_redface:

tot respectul pt gama Golf :icon_thumleft:

Link către comentariu

doamne ajuta dar as dori sa schimb farurile stoc cu unele "angel eyes"

banuiesc ca ar arata mai mult decat f bine :icon_thumleft:

Link către comentariu

eu zic ca angel eye e kitsh ... dar gusturile nu se discuta! ...

Ps: si a mea e din 2005 :) ... cred ca e anul in care s-au facut cele mai bune golfuri :blah_:

Link către comentariu

Atunci s-au facut ultimile golfuri bune,dupa cum spunea un filozof :lol:

Si eu sunt de parere ca angel eyes ar trebui sa ramana pe BMW,pe alte masini e...naspa.

Link către comentariu

anger eyes este bine sa ramana pe audi poate ai vrut sa zici :icon_cheesygrin:

poate am noroc si gasesc ceva mai frumos pt mn. am stat si m-am gandit si chiar ai dreptate cu angel eyes :icon_thumleft:

Link către comentariu

ma rog :) oricum sunt lucruri de facut dar mai astept pana imi revin financiar :)

"timpul le rezolva pe toate" :RO flag:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!