Jump to content

golf Mk4

blackberry

Postare recomandată

salut , sunt nou pe forum , va urmaresc si va citesc de ceva vreme pe forum , iar unele sectiuni mi-ai fost mai mult decat folositoare . vad ca in majoritate va aveti ca fratii , va ajutati , va sfatuiti , mai precis ca o adevarata familie vw , ceea ce e super , asa ca m-am decis sa imi prezint si eu masina ,( bijou ) fiind un golf 4 , din 2001 , 1.6 16v . dotari nu prea are , in afara de motor , volan si scaune , abs , airbag-uri , climatronic , linie audio si ceea ce iubesc la ea , 2 usi :) , inchidere centr. si ridicare geamuri din telecomanda , nu are nimic ...

sunt bugetar , lucrez la stat , deci bani multi nu imi permit sa bag in ea , incerc sa ma si intretin fara ajutor de la parinti , dar fiecare banut , ce mi-l permit sprea ea e indreptat . nu ma droghez , nu beau , nu joc la aparate , prefer sa imi infrumusetez masina , pe gustul meu .

boon , modificari aduse :

- pleoape

- toba sport finala Sebring ( am anulat cele doua tobe originale , si ma gandesc sa schimb toata tubulatura , cap - coada , cu ceva mai mare )

- eleron

- kit xenon , cu toate ca imi sta capul la faruri tip gti sau macar sa le vopsesc negre pe astea , cum au facut unii colegi de pe forum

- sistem sunet

- am schimbat stopurile , dar pe viitor ma gandesc la ceva pe LED

- jante , nu-s speciale , dar nici stock , momentan merg ...

urmeaza , folie pe geamuri , faruri , stopuri , un kit gti cum am vazut la ceilalti , vreau sa-mi modific grila , ca si colegul ce a facut tutorialul la DIY ( scuze dar nu cunosc nume inca ) , jante , un filtru sport , bara de rigidizare , gurile de ventilatie de bora , led-uri la deschizatorile de la usi ... etc lista poate continua :) , bani sa fie... intai trebuie sa imi reglez consumul ca am impresia ca papa , sa schimb bucsele punte spate si o bieleta , sa scap de stresul sondei lambda ( asta e cel mai rau ) si sa scap o data de scartaitul plasticelor din interior .

si asa m-am descarcat :)) :P , ma bucur sa ma alatur voua , decat sa ''lupt'' singur , mai bn ma alatur unei armate :) ca voi , sper sa ne intelegem . drumuri bune colegii' ...

post-96593-0-39537300-1319125995_thumb.jpost-96593-0-58231600-1319126073_thumb.jpost-96593-0-27744800-1319126102_thumb.jpost-96593-0-92716200-1319126220_thumb.jpost-96593-0-23986500-1319126507_thumb.jpost-96593-0-15854500-1319126521_thumb.j

Link către comentariu

salut colegu (vad ca ai statie si tu...)

cat mai multi km cu ea iti odresc!

cat consuma de te sperie?

nu am vz in lista cu modificari bandouri,clante vopsite si nici o suspensie,pare cam inalta pe kit gti si ce mai iti doresti tu in viitor.

arata-ne si cateva poze din interior.

cu stopurile,poti sa le modifici cu led,se vad foarte frumos ,mai ales pe modelul original. a facut un coleg un topic in care explca ce si cum,la golf hatchback.

Link către comentariu

da da da colegu , nu plec nicaieri fara statie . poi un consum exact nu stiu , ca nu posed cb dar e undeva pe la 8-9-10 ( poate si mai mult ) , mi se pare cam mult pt motorasul asta , bandourile si clantele sper eu ca pe viitor sa dispara , iar suspensii sport :) circul prin maramuresul istoric , la intrare ar trebuii sa scrie '' drum calamitat '' sau ceva de genul , ar rupe masina in doua , sau incet mi-ar dessuruba-o . , cat despre stopuri , sunt in tratative cu unu ce are stopuri jumate albe jumate rosii , arata fain , si alea o sa le pot modifica .

Link către comentariu

Salutare bugetare(din pacate si eu sunt) .

Sa o conduci sanatos multi km.

BTW ,nu mai zice ca n-ai vicii,pt ca atunci nu existi :blah:

Link către comentariu

hehe,inca un frate de 1.6 :) .Planuri sunt,bani sa fie si sa ne tii la curent cu noutatile.Pana una-alta,la cat mai multi kilometri fara peripetii! :icon_thumleft:

Link către comentariu

multumesc mai baieti , vicii toti avem , ai dreptate , ia banii sunt intotdeauna problema , dar ramane pasiunea si vointa . sa ne auzim la bine si la cat mai multi kilometrii ;) :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!