Jump to content

SEAT Leon - 1.2 TSI - COPA Edition

STC

Postare recomandată

iti dau pe PM un baiat serios ptr rcd/rns 510.

Pana la alte retrofit-uri, urmeaza revizia + bataie de cap cu minunata distributie ...

Link către comentariu
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STC

63

• Cristian

14

• TIBI_84

10

• The_Ego

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si o sa il mai schimb o data iar ...si iar ...si iar ...pana s-o nimeni unul care sa reziste ! Momentan am 14000 km de la schimbare dar dupa Paste o sa fac operatiunea ...

Link către comentariu

Inca nu am ajuns in service. Dar nu au incotro ......le las masina in usa daca nu o rezolva !!!

Link către comentariu

Pt niste lumini m-as abona si eu la tine.Ma injuri? :blah:

Pt manerele urilor la ce te-ai gandit?

Link către comentariu

Tibi, cu cea mai mare placere te ajut daca ai drum pe la noi prin Slatina.

La manere v-a trebui sa ma leg cu ledurile la butoanele de la geamuri insa ....inca nu ma incumet sa gauresc/sa tai cochiliile manerelor. Inca studiez problema.

La usi trebuie sa identific pinul din calculatorul de usa sa ma leg tot cu o lampita din asta sub usa. Vreau sa ii pun cat mai OEM cu putinta.

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Door exit / warning lights fata: pin 18 (alimentare) si 19 (masa) , conector cu 32 pini din calculatorul de usa.

Door handle illumination: pin 17 (alimentare) si 19 (masa), conector cu 32 pini din calculatorul de usa.

Insa conductorul optic OEM pt. iluminare in manerul de usa nu se potriveste cu forma manerului de la Leon 1P. Nici cel de Touareg, nici cel de A4/ Exeo.

post-6090-0-34771200-1366959386_thumb.jp

Link către comentariu

Uite ca ai primit si informatiile necesare  ;)

Presimt ca nu va trece mult si le vei pune si-n aplicare :P

Link către comentariu

Multumesc Starchaser. Esti mana cereasca ptr mine si ptr forum/uri ... ce ne-am face noi fara oamenii ca tine care detin informatia :D

Ptr door handle cred ca am sa ii fac eu ceva asemanator pozei ....

@Tibi .....Moooooammaaaaa ce ma manancaaaaa ....... 

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut!

Tu erai vineri de dimineata pe A1? Daca da am trecut cu o octavia 2 bej pe langa tine uitandu-ma de pe locul din dreapta insistent :D . Salutari! :beer:

Link către comentariu

Yo' eram .....in drum spre Bucuresti ......destinatia Brady Trade sa dau comanda de o octavia 3 :)) Salutari si aici !!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pfffff .....ce praf s-a pus pe topicul meu. 30462 km si merge ok. Mai zbarnaie cateodata lantul dar cibe-l mai baga in seama. Azi am facut ceva fitness punand singur rotile de iarna. Acum suntem pregatiti dar nu astept sa dea de sus asa repede. Sa se duca la munte ca acolo ii sta bine :))

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Salut. Poti conecta un ipod/mp3 player ...orice sursa care o poti conecta printr-un fir jack.

Link către comentariu

Mama mama dar bine mai merge aplicatia Tapatalk :))) aparent aveam alt comment si am raspuns ca a tare :))))) sorry....

Deci da, cred ca asa le stapanim cu tot cu zgomot. Bag picioru' ....ma consolez cu cureaua de la skoda :P

Link către comentariu

Mersi, concluzia e ca, chiar si al treilea lant e tot cu draci. Sustinuta de proprietarii Seat si skoda! Proprietarii vw(unii) sustin ca al doilea lant le-a adus satisfactii dorite! Or fi produse diferite poate!!!

Link către comentariu

Nu cred. Este mai mult un EGO propriu de a nu mai auzi sau recunoaște sunetul. Aia cu Audi sunt și mai mulțumiți :)))

Oricum al treilea lanț a venit și cu minunata adaptare ce consta în mărirea timpului de dat la automat. Și chiar și așa și tot mai zbarnaie cate nitel.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cifrele copilăriei ...."s-a rostogolit de trei ori .....a dat cu buzduganul de trei ori...etc"

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

post-21020-13879834570495_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 5 months later...

Dupa 6 luni de la ultima postare, Leonul a primit o revizie prin luna Mai si ceva km insa putini. Merge la fel de bine ca in prima zi (cu exceptia distributiei care mai face cateodata pe nebuna dar mai rar dupa revizie).

De baza e acum Skoda care papa km cu consum mai mic si confort mai mare.

Si o poza cu Leonul "inconjurat" de albastrele familiei :D

post-21020-0-04287500-1402077032_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...

Pentru acele momente cand te ia gandurile la volan si astepti sa piuie senzorii de parcare (invatat de la O3 cu senzori) si te trezesti la o palma distanta de alta masina am cumparat un kit de senzori aftermarket insa OEM Look cu display afisare a zonelor stanga-dreapta.

post-21020-0-18170400-1415298279_thumb.j destul de calitativ plasticul display-ului (comparativ cu alte chinezarii de pe piata) insa prefer totusi sa il montez undeva ferit de razele solare caci pana la urma tot plastic este.

Primii doi pasi au fost facuti (cumpararea si vopsirea lor) urmeaza in weekend montajul.

post-21020-0-48175200-1415298448_thumb.j

Apropo, există vreo setare să rămână aprinse luminile la hayon când este deschis ?

Link către comentariu

Final result OEM LOOK !!!

Multumit de kitul aftermarket, isi face treaba ...

Multumesc @vwrxy pentru ajutor la montaj si @cristian pentru pentru foto ajutator.

PS: Pe sub bara sunt marcate locurile senzorilor by the way !!!

post-21020-0-22838200-1415384779_thumb.j

post-21020-0-95547700-1415384782_thumb.j

post-21020-0-05190300-1415384786_thumb.j

post-21020-0-29265900-1415384789_thumb.j

post-21020-0-26656000-1415384792_thumb.j

post-21020-0-25829500-1415384796_thumb.j

Link către comentariu

Arata ca cei Oem, probabil singura diferenta fiind sunetul diferit. Felicitari pentru upgrade, e foarte folositor, mai ales daca ai si pe fata.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut @STC, cati km are acum Leon-ul? Eu am aceasi masina ca a ta si sunt foarte multumit de ea. In momentul de fata am 70.000 km si urmeaza revizia :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!