Jump to content

SEAT Leon - 1.2 TSI - COPA Edition

STC

Postare recomandată

Bebeee, momentan abia am terminat-o pe a mea dar am sa ma apuc de confectionat mai multe. Inca incerc sa gasesc o varianta mai comoda de confectionat si optimizat costuri, materiale, finisaje.

Te anunt cand ma apuc de treaba.

Link către comentariu
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STC

63

• Cristian

14

• TIBI_84

10

• The_Ego

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cotiera trebuie sa-ti fie tie bine la condus, la unele masini cotiera originala e o pacoste, cum era la A3 sau o loveam cu cotul daca era ridicata sau imi incurca schimbatul vitezelor si frana de mana, daca era coborata.

Ce ai facut tu e super ca look poti face o poza pe zi in lumina naturala?

Link către comentariu

Sertare de scaun exista, de fapt exista un sertar sub scaunul soferului, cel putin la mine, pentru sub scaunul din dreapta am modulul de bluetooth.

Ionut, nu ti-ar fi mai simplu sa le faci din fibra pe care sa o imbraci apoi in material textil, cu ceva burete intre cele doua? Spun asta pentru ca am vazut pozele din timpul confectionarii, pe un alt forum si sincer lemnul sau placajul folosit necesita multe ore de finisare.

Link către comentariu

Master_Blaster: Pozele sunt facute pe timpul zilei dar fiind perioada asta urata afara nu au iesit prea bune. Am sa incerc niste poze cu camera foto si pe o lumina mai buna.

Cristian: Sa stii ca nu a necesitat chiar atat de mult timp ptr finisare. Am mai finisat la ea, am mai montat un senzor de lichid vas parbriz la un G4, am avut de lucrat colectiv :)))

Din fibra nu stiu inca o solutie durabila, as vrea sa fac ceva mai usor ca si greutate insa ma tem ca nu o sa fie atat de strong, vedem .....studiem problema.

Mi-a luat mai mult pana am conturat o forma care sa se potriveasca cu consola si sa imi convina si mie decat sa tai cu soricelul placile.

Apoi horsuruburi intre ele si luata la smilgher pentru a pierde micile imperfectiuni. Dupa aceea am fixat-o de cilindrii ptr suporturile de pahare, chituire cu mastic+rumegus si cel mai mult am asteptat dupa tapiteri; vineri fiind sarbatoare nu au lucrat, luni nu au avut timp de ea, marti abia dupa amiaza am luat-o ca bineinteles, iar nu avusesera timp de ea.

Pentru standardizarea procesului de productie incerc o varianta de turnare din durplastic sau daca nu copiere la CNC a actualei si totodata si costurile sa fie rezonabile sa nu sarim calul. Nu vreau sa scot un produs ce nu rezista in timp asa ca .....zilele astea sunt pe "Gagal" sa caut solutii !!!!!!!!

Link către comentariu

Bravo Ioane...Good Job!

Dupa cum prea bine stii, azi nu am avut timp, insa maine arunc si eu un "ochi", sa vedem THE Real THING! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Albe sunt dar le-am facut eu portocalii asa sa dea bine in poza.

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Ciudat, la mine sunt rosii, probabil pentru ca am bordul cu ecran mare la computerul de bord.

Ce se mai aude cu productia de serie a cotierei?

Modificat de cristian
Link către comentariu

Ciudat intr-adevar, prietenul meu care si-a luat identica cu a mea (a fost de driver test) are acele rosii, Seat-ul lui fratimio are acele rosii. Ale mele sunt albe. Nu stiu de ce, cum au gandit ceasurile mele ....dar nu ma deranjeaza. Poductia in masa se pare ca nu o sa fie chiar in masa ci mai mult HAND MADE si la cerere. Oricum sunt foarte incantat de ce a iesit si confortul oferit.

Link către comentariu

Cand treci prin Bucuresti, desi imi imaginez ca nu e prea des, da un telefon sa ne vedem 10 minute, sa vad si eu cum e cu cotiera.

Link către comentariu

Pe 9 decembrie vin siiiiiigur in Bucuresti. Ar mai fi un drum pe 24 noiembrie dar nu stiu exact daca ne putem intalni. Practic pe 9 o sa fiu confundat cu traseistul politic avand in vedere ca e ziua votarii dar atunci sigur te sun. Lasa nr pe pm.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Multumita colegului cristian acum am footrest utilizabil, pana acum statea pe birou ! Multumesc si pe aceasta cale cristi!

PS: Scuzati mizeria.

Si poza :)))

post-21020-0-47131600-1355080775_thumb.j

Link către comentariu

Cu placere, chiar a fost o operatiune rapida, fata de cat m-am chinuit eu. Sa-l chinui cu placere.

Modificat de cristian
Link către comentariu
  • 1 month later...

apropo de ace din bord, modelul facelift din 2009 pana in 2011 au acele albe, apoi le-au stricat si le-au facut rosii. le am albe si imi plac f mult

Link către comentariu

Si mie imi plac albe dar parca sunt o idee mai stylish cu ele rosii. Oare as putea sa le schimb cu unele rosii???

Masina are 20.300 km si sunt foarte multumit de ea si sistemele de siguranta ce au grija de mine.

Small update: becuri cu SMD in semnalizarile spate.

http://images2.okr.r...000-700_700.jpg (a nu se considera reclama)

Si un mic video cu semnalizarea: http://youtu.be/jVarVtf-13Y

Asteptam sa imi aduca si ptr fata becuri SMD galbene caci au soclu diferit galben fata de alb.

Se vede fain semnalizare pe leduri. Nu are acel delay de incalzire/racire a filamentului.

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Magazin auto la mine in oras. Dar le poti gasi si pe net si cred ca avem si comercianti pe forum care iti pot aduce asa ceva.

Link către comentariu

Am incercat aceleasi becuri pe pozitie/frana insa mi se pare ca este lesinata lumina, rosu de la stop estompeaza mult lumina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!