Jump to content

SEAT Leon - 1.2 TSI - COPA Edition

STC

Postare recomandată

Wow mai mult decat cele de .:R...

Probabil pt ca sunt mai misto decat cele de R :P

Mai accesibile sunt cele dectane,modelul nou(pt facelift adica).

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STC

63

• Cristian

14

• TIBI_84

10

• The_Ego

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Small update multumita colegului Nazy (Costi).

Tweetere + filtre in usile spate (montaj in locasul original de la manere). S-a schimbat situatia, alta fidelitate, alt sunet, aceeasi ureche :D.

Urmeaza o instalatie XENON de max 4300k cu becuri H7R si aici rog pe cei care au idee de acest tip de becuri daca sunt chiar atat de bune la taierea fantei de lumina.

Totusi nu vreau sa orbesc si sa fiu injurat atat de mult avand in vedere ca nu avem lupe in far. M-a incantat faptul ca au acea banda neagra pentru o mai buna taiere a fantei de lumina insa va cer parerea celor care au avut/vazut acest tip de bec. Merg pe 4300k (eventual 3500k) pentru a nu fi prea pregnanta lumina in ochii celor de pe contrasens insa este mult mai buna ptr mine fata de halogen.

Deci astept pareri/sugestii/reclamatii.

Link către comentariu
Deci astept pareri/sugestii/reclamatii.

Iti pui xenon pe oglinda si vrei felicitari pt asta? :sly:

Link către comentariu

Inca sunt pe halogen insa vreau sa fac operatiunea sa imi fie si mie bine ca si sofer si totodata si participantii la trafic sa nu fie deranjati de xenon-ul meu de aceea caut solutii viabile gen H7R. Mi-as fi montat si eu lupele bixenon in far insa din parerile celor ce le-au avut nu au fost prea multumiti de ele asa ca ......

Si pana la urma nu vreau felicitari vreau doar PARERI/SUGESTII/RECLAMATII

Link către comentariu

De ce nu au fost multumiti de lupe?

Eu nu recomand xenon pe oglinda, indiferent ce este. Pare destul de deranjant http://www.seatcupra...438&postcount=8

Aici parca arata ceva mai bine ce-i drept http://www.seatcupra...88&postcount=10

Poti sa faci retrofit oem de faruri bi-xenon. Nu neaparat cu tot kit-ul, se imbunatateste si design-ul masinii dar si vizibilitatea.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pai aia era o reclamatie NU pune xenon pe oglinda punct. Eu am halogene si sunt multumit de ele avantajul xenoanelor e la egoul soferului si la efectul placebo. Oglinda nu poate raspandi eficient lumina mai puternica generata de xenon. Nu poti face faruruile sa lumineze mai bine ci doar mai puternic si asta ii va deranja pe ceilalti soferi fie ca vine frontal sau in oglinda retrovizoare. Daca vrei upgrade cauta faruri cu lupa si poti pune xenon pe alea.

Link către comentariu

Este un coleg de forum cu un leon model non-facelift care si-a pus lupe si xenon la un pret de 900 lei acum vreo 2 ani daca nu ma insel. Intereseaza-te si de posibilitatea asta.

Link către comentariu

caut solutii viabile gen H7R.

H7R e "frectie la picior de lemn", vei observa ca nu se mai comercizlizeaza asa ceva, pentru ca acele "piedici" care seamana cu niste bucati mici de colant se topesc usor si cad, ramanand simple H7 ;)

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

caut solutii viabile gen H7R.

H7R e "frectie la picior de lemn", vei observa ca nu se mai comercizlizeaza asa ceva, pentru ca acele "piedici" care seamana cu niste bucati mici de colant se topesc usor si cad, ramanand simple H7 ;)

Ok, asta am vrut sa aud. Din ce vazusem pe net parea o idee mai buna decat H7 normal dar daca in timp ajung din H7R in H7 atunci no-way. In timp am sa caut niste faruri originale cu lupe insa la un pret decent si cu ocazia asta o sa am si DRL pe oglinda laterala (inca mai am piticii pe creier cu acest DRL).

Link către comentariu

Sunt curios cati din cei care spun ca becurile H7R sunt de [cenzurat] au avut asa ceva..eu am de aproape 4 ani de zile xenon pe oglinda si n-am primit un flash si vad de 10 ori mai bine. Dar de,daca eu nu mi-am pus inseamna ca nimeni nu trebuie sa-si puna.. :ceuameni:

Link către comentariu

si eu am h7r. au o banda de vopsea (nu colant,nu are cum sa se topeasca) dar nu cred ca face mare treaba banda aia.

nu primesc prea multe flash-uri...mai primesc la drum lung cand am masina incarcata

Link către comentariu

Vin si eu cu o parere. Daca vrei cea mai ieftina varianta cu care sa faci treaba buna, pune lupele chinezesti care intra in soclul becului. Altfel, mergi pe faruri cu lupe OEM daca le prinzi la pret bun.

Farurile pe oglinda sunt deranjante chiar si daca le pui becuri halogen mai puternice decat vin de fabrica. Eu am trecut prin toate fazele cu farurile, inclusiv kit xenon Hella direct pe farul cu oglinda. Desi era calitativ si a costat o caruta de bani (11mil acum 5 ani) tot nu facea treaba. Oglinda e compusa din alte oglinzi mai mici, orientate sa focalizeze in directii precise. Xenonul fiind mai puternic, oglinzile mici pe langa zonele unde trebuie sa focalizeze, mai focalizeaza si dintr-una intr-alta, amplificand efectul. De aici rezulta lumina haotica si deranjanta care iese din far... Ai o masina de generatie noua pe care nu merita sa o "peticesti"

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 1 month later...

Long time no see !!!

La fel de incantat de masina drept urmare i-am facut cadou o cotiera home made. A fost realizata de mine in colaborare cu prietenul Dan vwrxy caruia ii multumesc si pe aceasta cale si tapitata la un centru de tapitare local. Incantat de ce a iesit si costurile de productie (~80 ron; 70 tapitarea si restul materiale mici). Urmeaza un HU cu touchscreen ori RCD 510 ori RNS 510.

Astept pareri referitor la cotiera homemade :))

post-21020-0-86699500-1351765268_thumb.j

post-21020-0-15436800-1351765288_thumb.j

post-21020-0-89537200-1351765293_thumb.j

post-21020-0-50544400-1351765301_thumb.j

Link către comentariu

Ms ms, se si simte genial. Si este si detasabila, nefiind prinsa de consola centrala cu suruburi. N-am vrut sa deteriorez consola. Suportii de prindere sunt 2 cilindrii ce intra in cei 2 suporti de pahare.

Link către comentariu

arata bine din poze. are si spatiu de depozitare?

este o diferenta de nuanta intre scaune si cotiera?

Link către comentariu

Interesanta forma, parca se potriveste mai bine cu tapiteria scaunelor decat cea OEM. Eu cred ca renunt la varianta cu cotiera, m-am obisnuit sa tin amandoua mainile pe volan, nu prea as avea ce sa fac cu cotiera. In plus, daca masina asta are un defect, acesta ar fi lipsa spatiilor de depozitare. Ai doar 3 suporturi de pahare, care fiind rotunde, nu permit stocarea prea multor obiecte care se gasesc de obicei prin masina.

Link către comentariu

Mda, cam duce lipsa de spatii de stocare insa e mai bine asa, nu mai strangem toate prostiile in masina sa zangane in mers.

Cine nu stie cum arata o cotiera de Leon crede ca asa a venit masina cu cotiera asta :))). Se integreaza perfect in peisaj.

Cristian: Am optat pentru material textil deoarece pe vechea masina imi cumparasem o cotiera cu piele si vara era destul de deranjant sa transpiri pe pielea aia , Materialul textil este ca cel de pe scaune singura diferenta fiind de culoare.

Muale: Nu i-am facut spatii de stocare caci ma complicam mai mult si probabil reuseam sa am si niste scartaieli in ea asa ca mai bine am preferat sa fie bruta, fara spatii de stocare.

Scaunele sunt cu tenta de gri inchis iar cotiera neagra dar avand si pasajul consolei negru se pupa perfect. Oricum diferenta de nuanta este mica.

Rave: Ca inaltime este perfecta, nu stiu exact cat de inalta este cea originala insa dupa poze cam la inaltimea asta am dedus eu ca ar fi iar factorul hotarator referitor la inaltime a fost pozitia cotului meu cand stau la volan. Oricum cred totusi ca este ca inaltime aprox la fel cu cea originala.

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Circoloco, am sa ma apuc de confectionat mai multe insa mai strangem scule si materiale. Avand in vedere sculele empirice cu care s-a lucrat la cotiera mea, rezultatul este exceptional (soricel, glaspapir, bormasina). Insa nu zici rau ca poate mai vor si alti colegi o varianta de cotiera ce nu scartaie ca o chinezarie dar nici nu costa ca una OEM.

Prin lista de upgrade-uri se mai afla si niste lumini la picioare insa nu stiu exact la ce PIN din centrala se leaga pentru a fi monitorizate de unitate. Am vazut ca exista bifa in calculatorul de confort ptr footwell light asa ca vreau sa o si folosesc. Ma poate ajuta cineva cu asta ?

Link către comentariu

Excelent arata cotiera :) Bravo :P As cumpara si eu una bruta, neimbracata in nimic, ca sa o fac in alcantara ca si fetele de usi :D Ce zici? :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!