Jump to content

SEAT Leon - 1.2 TSI - COPA Edition

STC

Postare recomandată

Salutari.

Proaspat posesor al unui SEAT LEON 1.2 TSI Reference + pachet COPA - argintiu.

Ca motorizare am ales 1.2 TSI care mi se pare ca se misca excelent pentru masina asta.

Momentan are doar 170 KM dar in limita rodajului se misca excelent.

Cel mai mult m-a incantat la aceasta masina acest pachet COPA si bine inteles si pretul (10800 EUR + 3 REMAT).

Pe langa dotarile lui Reference avem urmatoarele la pachet:

- jante aliaj 16"

- ESP + EBA + XDS + Hill Hold Assist

- Cruise control

- TPMS - senzor presiune roti

- USB+AUX

- comenzi audio pe volan

- alarma viper

Acum va las sa va delectati cu pozele. Daca am mai uitat vreo dotare, revin cu ea.

Este bestiala masina, se misca superb, calitate buna la materiale, o iubesc. :D

post-21020-0-69992700-1319049579_thumb.j

post-21020-0-94240800-1319049624_thumb.j

post-21020-0-21629200-1319049630_thumb.j

post-21020-0-42689900-1319049648_thumb.j

post-21020-0-89716200-1319049654_thumb.j

post-21020-0-56546900-1319049661_thumb.j

post-21020-0-58919100-1319049671_thumb.j

post-21020-0-66086300-1319049686_thumb.j

post-21020-0-22296600-1319049692_thumb.j

post-21020-0-25145000-1319049701_thumb.j

post-21020-0-64942800-1319049707_thumb.j

post-21020-0-91550100-1319049713_thumb.j

post-21020-0-73888000-1319049719_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STC

63

• Cristian

14

• TIBI_84

10

• The_Ego

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi place foarte mult ! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai multi km fara vreo problema.

Pretul este unul de exceptie, avand in vedere motorizare si dotarile. As zice ca e o alegere excelenta :emthup:

Link către comentariu

Bravoo!!!De 10 ori bravo!Nici nu stii cat ma bucur pentru tine :)

Sa o stapanesti sanatos!!!

:emthup: Guns n' roses :lol:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Pretul este extraordinar, noroc cu lichidarea asta de stoc.

Ca dotari, ai uitat tapiseria speciala care este pe masinile cu pachetul COPA. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc frumos pentru urari. Este chiar o masina bestiala la un pret bestial.

Adrian_S - iti urez si tie o masina belea :D

Anrei JSE - ai dreptate, uitasem. Sunt prea entuziasmat de masina si cred ca uit de detalii :))

La partea de "tiuning" am sa ma retin momentan. Este prea frumoasa asa cum arata momentan insa singurele update-uri care o sa vina vor fi:

- lumini la picioare

- un tips la evacuare ca parca ar da mai bine decat teava simpla.

- folie la anul ca momentan nu ii simt lipsa.

Momentan vreau 4 jante de tabla pe 15 ca sa pun cauciucurile de iarna pe ele.

Sa auzim de bine.

Link către comentariu

Frumoasa masina, chiar ma mir ca ai ales Seat, avand in vedere marca masinii anterioare. Spre un Leon cred ca o sa ma orientez si eu, Style 1.4 TSI 125 CP cu ceva optionale. Imi doresc mult un Golf 6, dar la o comparatie cu Leon diferenta e de minim 2000 euro, o suma totusi importanta.

Tire pressure monitor nu e o dotare indispensabila, o sa dea multe alarme false. In schimb, pachetul Copa e foarte ok pentru nivelul de echipare Reference. Felicitari pentru masina si sa te bucuri de ea cat mai mult.

Link către comentariu

Multumesc cristian, aceeasi dilema am avut-o si eu. De fapt cred ca era chiar "trilema" :D caci aveam in cap vw golf, skoda octavia FL si seat leon insa la celelalte doua sareau mult preturile la configuratia asta. Pretul m-a atras ca un magnet. In cateva zile am scapat de POLO (thanks to AUTOVIT) si cu cateva zile de asteptare sunt posesor de LEON.

Chelubelu multumesc pentru urari. Tie iti doresc "talpa" (caci ai cu ce :D) dar fara incidente.

Poate faci si tu asa:

http://www.youtube.com/watch?v=mjgaxdl-z-g

Bestial clipul :))))

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Felicitari pentru masina.

Am remarcat ca ai mufa usb si aux. Am si eu la a mea doar mufa aux. La asta ce poti sa conectezi?

Modificat de laur_vd
Link către comentariu

ms. la aux poti conecta un mp3 player, ipod sau alte device-uri cu iesire pe mufa jack.

Link către comentariu

Felicitari! Mi se pare cel mai reusit Seat de pana acum.

Motorul 1.2 tsi e ok. Sotia mea il are pe Polo si suntem foarte incantati de performante si consum. Sper ca si pe caroseria de Leon sa fie la fel.

Link către comentariu

ionut, e misto clipul, dar ai cam incalcat regulamentul.

Felicitari pt masina. Numai bine.

Link către comentariu

PTDA .... stiu.... dar nu m-am putut abtine. Este prea tare ala cu GOLF-ul :)))

Multumesc nsm, chiar se misca surprinzator de bine LEON-ul cu motorasul asta.

Link către comentariu

Felicitari, si eu am avut aceeasi dilema la un moment dat, insa s-a rezolvat simplu: Polo, ca un Leon cu DSG era muuuuuuuult mai scump.

Drumuri bune sa ai. Apropo, daca nu-s indiscret, pot sa intreb cat ai primit pe Polo?

Link către comentariu

Bwwlan, multumesc frumos de aprecieri. Pe POLO am luat 5300 EUR. Avea 89000 km. Un pret decent as zice.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Clar Hill Hold face banutul!Sa o stapanesti sanatos!Am condus si eu varianta diesel tot "copa" .

Ca si dezavantaje: vizibilitatea redusa (specifica leon)

Avantaje : tinuta de drum , mai sportiva decat golful si nivel de echipare de bun simt (comenzile pe volan super ok , de USB m-am indragostit din prima clipa)

Intrebari: ce greutate are masina si XDS face exact ce ?

Link către comentariu

Colegul nostru nu cred ca se supara daca raspund eu in locul lui. Greutatea masinii este de 1275 kg, iar XDS este diferential blocabil electronic. Sistemul se asigura ca fiecare roata exercita exact puterea necesara pentru a maximiza tractiunea si a optimiza tinuta in viraje.

Link către comentariu

Adica in teorie cam ce are si GTi-ul. Foarte ciudata decizia de a putea opta la o masina de 105cp pt asemenea diferential. Oricum lucru bun, dar Golful a fost privat de asa ceva :banghead: . Gandesc foarte ciudat cei de la VW.

Link către comentariu

:offtopic: Diferentialul este electronic, adica folosete senzorii ESP-ului, cu care vine la pachet, nu este un diferential cu alunecare limitata.

Modificat de loghy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!