Jump to content

Passat b5.5 Highline 2.0 131 cp ALT

Passat_A S L

Postare recomandată

Nu cred ca o sa castigi atata, doar din soft.... vb cu Voinea si vezi ce zice.

Frumos cu inelele de G6... cred ca imi voi pune si eu.

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Passat_A S L

20

• mihai.cezar

8

• F l o r i n

6

• DDT

3

xenon ia.ti 4300k sau 5000k. am eu 6000 si pe ploaie se simte diferenta.

Subscriu.

Pt xenon vorbeste cu colegul b-76-jaf (Alex) .

Link către comentariu

lurox,tu castigi 10 cai prin soft si 11 Nm iar eu daca fac soft castig 13 cp si 12 Nm,nu avem turbina deci nu ne ajuta prea mult softul.plus ca mai dai si 300 de euro.Acum fiecare cu nebunia lui.Pentru xenon spuneti-mi ce marci aveti si ati incercat,nu prea vreau sa am probleme la instalatia electrica,am inteles ca se mai ard anumite lucruri.Sper sa nimeresc un kit bun.

Link către comentariu

Ei atunci nu merita investitia. Oricum eu sunt super multumit de cum trage motorul.

Link către comentariu

Trage bine masina doar ca nu avem noi drumuri pentru ele.Sa le intretinem noi bine si sa fie in perfecta stare optic si tehnic.Bafta.

Link către comentariu

Gata am schimbat si nick-ul ca sa fiu in regula :D

Link către comentariu

asa e mai bine. poate facem o intalnire pana la urma ca nu s.a mai facut de anu trecut si e pauza in topicul pentru suceava. mai gasim cativa suceveni si iesim ca si asa da putin soarele

Link către comentariu

Chiar ma uitam la intalniri in Suceava si nu era nimic.Doar ca saptamana asta sunt cu Loganu lu' maicamea ca trebuie sa ii fac revizia si ITP-ul.Dupa Pasti ar fi chiar frumos sa facem o intalnire sa vedem care si cum mai suntem prin judet.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare.Nu am mai postat de ceva vreme in aria Masina mea si daca tot ma plictiseam asm zis sa pun niste poze noi.Mai am o saptamana de examene dupa care o sa ma ocup de modificari, cum ar fi xenon,folie,polish si mai am de schimbat un tampon hidraulic la motor.Astept pareri si sugestii in legatura cu inbunatatirea cocosatului. :D

Link către comentariu

Ce are cd playeru?Sa nu imi spui ca trebuie schimbat ca nu am cu ce.

Link către comentariu

nu trebuie daca tie iti place :lol: doar ca eu zic ca arata mai bine cu cel original

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!