Jump to content

Passat b5.5 Highline 2.0 131 cp ALT

Passat_A S L

Postare recomandată

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Passat_A S L

20

• mihai.cezar

8

• F l o r i n

6

• DDT

3

Da, un alt passat absolut superb! Se vede ca a fost ingrijita masina. Ai grija de ea in continuare!

Curiozitate: daca tot ai ales benzinara, de ce nu te-ai orientat spre un 1.8T? :screwy:

Modificat de DDT
Link către comentariu

Superb! Foarte frumos passatul si ingrijit. Sa ai grija de el.

@DDT: Nu merge 1.8T pe passat, passatul e o masina clasica, nu una turbo :)

Link către comentariu

Atunci sa renuntam la turbinele noastre, si le facem SDI ? :lol: ... Mananca astfaltul 1.8T.... In schimb, 2.0 e un motor mult mai simplu, mult mai usor de intretinut....

Link către comentariu

nu ai probleme cu bobinele la motor?cu uleiu cum stai?cei cu audi a4 si motor de 2.0 se plang intruna ca le consuma ulei la greu

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am 10.000 km de cand am schimbat uleiul si intre timp am completat de 2 ori cate 200 ml si pana la 15k mai pun odata cred.Stiam de consumul de ulei de pe audi a4.Nu cred ca este un dezavantaj asa mare,intr-un an cat fac eu 15k nu e mare lucru 500ml de ulei.cu bobinele nu am avut nimic deocamdata,m-am interesat si de asta e 130-170 o bobina noua.

Link către comentariu

Nu sunt genul care face complimente dar masina asta chiar le merita, cel putin din poze. Chiar daca are 7 ani, nu se vede asta..probabil a fost foarte bine intretinuta. Motorizarea este ok chiar daca nu e un 1.8 T(preferatul meu ) :icon_thumleft:

Stima

Link către comentariu

Multumesc mult adriano872,chiar a fost foarte bine intretinuta tinand cont ca fostul proprietar era nascut 1938 si l-am cunoscut personal.Sper sa ramana in starea asta mult timp de acum inainte.

Link către comentariu

Intradevar superb Passat-ul.Ce mai, o bijuterie.Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Multumesc tuturor.Imi poate arata cineva cum arata folia pentru geamuri cu transparenta 40%?Ca ma bate un gand sa foilez luneta si geamurile laterale si nu vreau ceva inchis.ms.

Link către comentariu

Super originala alegerea sa vezi 2.0 pe portbagaj.

Are distributie pe lant ?

Cutie cu 6 trepte ?

Arata de colectie. Esti sigur ca vrei folii pe spate? Arata impecabil asa simpla, clasica.

Sugestie de modificare, un decupaj in bara spate cam de 20 de centimetri, cu 10 inaltime, pe unde sa scoti tevile de esapament drept (sudura)

Cam cum arata la Audi A4 mai vechi 2.4 benzina

http://sphotos.ak.fb...4_2528200_n.jpg

Mor dupa esapamente in genul asta stock, mai ales ca ai benzinar.

Modificat de polotsi
Link către comentariu

Distributia normala pe curea,am schimbat-o acum 8000km,si cutia e in 5 rapoarte asa vin toate si pe audi a4,a6 care mai au acest motor.Trapa e un vis si asa va ramane pentru ca nu am ce sa fac,poate la urmatoarea masina.

Vreau folii dar deschise,asa cum ar fi acele originale cu tenta vrezuie,dar nu stiu ce transparenta au.

Link către comentariu

distributia super usoara - cum e cam la toate Passat-urile B5 si B5,5, in 4 cilindri - ieftina, la tine. I-am schimbat si eu unui prieten care are motor identic cu al tau...o poate face si un copil.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Buna ziua si Craciun fericit va urez tuturor.Am sa adaug cateva poze cu masinuta mea,poze facute ieri la voronet si pe malul raului Moldova.Scuzati calitatea pozelor dar la -12 grade greu sa prinzi toti pixelii acasa.Pozele sunt si cu masina unui prieten de al meu din Anglia,este vorba de un passat b6 din 2006.

Link către comentariu
  • 1 month later...

te.am vazut acu cateva zile prin oras...defapt de mai multe ori dar nu mai stiam numarul la masina si nu eram sigur ca esti tu si nu mai tineam minte pe unde esti pe forum. inca se mentine bine masinuta. tine.o tot asa :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Buna seara tuturor.Nu am mai postat nimic nou de ceva vreme si m-am gandit sa mai readuc in lumina evolutia masinii mele.Odata cu venirea primaverii am reusit sa montez boxele pe spate,deoarece nu aveam deloc.Am pus boxe alpine APG 17c2,se aud bine,se cunoaste ca am 4 boxe acum.Saptamana viitoare vreau sa imi i-au un kit xenon h7 de 6000k,dar nu stiu ce marca (da-ti voi niste exemple cu ce xenoane aveti voi pe masini).Am facut si revizia la 160.000km,schimbat ulei,filtru aer polen ulei si benzina si aveam 2 ani de cand a fost schimbat lichidul de frana,l-am schimbat si pe acesta.Reviziile facute la repr skoda.Inspirat de inele cromate din jurul proiectoarelor de la golf 6 am zis sa incerc si eu asa cv la passat si au iesit binisor,dar le voi reface inca odata ca sa fie perfecte.

Link către comentariu

xenon ia.ti 4300k sau 5000k. am eu 6000 si pe ploaie se simte diferenta. vad ca faci multe plimbari te vad destul de des :lol:

Link către comentariu

Si eu te vad saptamanal prin oras,iti mai vad masina pe la policlinica parcata uneori.Mereu ma uit si tanjesc dupa 1.8 T al tau :wub:

Link către comentariu

pe acolo stau dar parchez rar la policlinica, de obicei parchez in spatele blocului. daca as sti cat am tanjit eu dupa motorul asta...si sincer nu l.as da decat pt un allroad si chiar sper ca pana in toamna sa fac o mica schimbare :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Salut!

Mi-ai furat ideea cu cercurile in jurul proiectoarelor :D .

Am facut si eu la a mea si ma gandeam ca nu o sa le tin mult insa acum imi plac la nebunie, cel din drepata a iesit si la mine mai nasol si poate o sa-l refac . Ii cam greu sa faci conturul ala perfect. Bravo a iesit bine

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos, am si eu un 2.0 numai ca de 116 cp, daca as putea sa il duc la 131 prin soft, as face si lucrul asta. Motorul de 2.0 benzina imi place si mie foarte mullt, e silentios si ai si putere suficienta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!