Jump to content

Passat b5.5 Highline 2.0 131 cp ALT

Passat_A S L

Postare recomandată

Buna ziua.Ma numesc Adrian,am 21 de ani,sunt student in anul 3,pasionat de masini de cand ma stiu.De nici 2 luni sunt posesorul unui vw passat b5.5,highline,motor benzina 2.0 131 cp.Bineinteles ca orice incepator am avut si eu dacie,dupa care am avut un logan 1.6 :icon_cheesygrin: ,un golf iv 1.8 T 150cp si acum trebuia sa imi indeplinesc visul de a avea un ,,cocosat".Tatal meu mai are un passat din 2003 1.9 tdi luat de nou are 80.000 km e bijuteria lui,bineinteles ca eu nu am avut acces la ea si de aceea trebuia sa aiba si el concurenta.Imediat dupa sarbatorile de iarna am inceput sa caut masina,dar m-am lamurit repede cu samsarii din piete si cu tot felul de masini ,,tzipla sefu'' si m-am hotarat sa plec in germania.Zis si facut.Am mai cautat 3 baieti si am plecat fiecare cu speranta de a aduce o bijuterie.Am gasit masina pe internet la om acasa,am sunat nu m-am inteles cu omul pentru ca era cam in varsta si nu stia engleza,dar s-a rezolvat.Am rezervat masina,in 2 zile am ajuns la ea,ce sa mai dragoste la prima vedere in 15 min i-am pus banii in mana si am plecat.Sper sa va placa.Astept pareri.Multumesc.

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Passat_A S L

20

• mihai.cezar

8

• F l o r i n

6

• DDT

3

Superba ! se vede masina adusa de afara.

Adrian, baga si tu cateva detalii legate de - pret de achizitie, taxe, taxa mediu, etc.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Colescu Sebastian

Superba masinuta,sa te plimbe sanatos,si sa te bucuri de ea.Nu ne spui pretul de achizitie,macar pe pm?

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Si ai facut o alegere buna ca ai mers in Germania,mai ales ca masina ai luat-o direct de la proprietar,mare noroc ai avut.Ceva tuning pe viitor?

Link către comentariu

Legat de pret 6800 euro masina,cu 7600 am adus-o acasa cu tot cu cheltuieli.Am platit taxa de mediu 1550 euro,am bagat dosaru la judecatorie in aceeasi zi.Am stiu ca dau mai mult decat e pretul prin piete dar nu se compara.Facem schimb 2-3 ore,mai mult nu cred ca se poate.O sa mai adaug cateva poze cu interiorul mai tarziu.

Link către comentariu

arata foarte intretinuta....sa o stapanesti sanatos....o intrebare.....de ce ti-ai luat pe benzina? :)

Link către comentariu
costyserbanescu

superba masina ce sa mai zic :D o bijuterie sa te tina cati mai multi km fara probleme . se vede ca este adusa din germania ( la felul cu este intretinuta ) si cea mai buna alegere ai facut atunci cand te-ai hotarat sa pleci tu singur dupa ea chiar daca ai dar mai multi baniti decat ai fi dat daca ai fi luato din tara dar merita . asa am facut si eu am plecat dupa ea ( nu eu tata :D ) si a luato personal si nu regret nici un moment faptul asa .

off topic : nu o vinzi :D

Link către comentariu

Am un diesel in familie,si nu imi plac trepidatiile,la talpa mai scoate putintel fum ca e diesel doar,nu imi place acel lag pe care il are turbina.Am ales benzina pentru ca e silentioasa,o plaja de turatii mai variata.Sti cum e fiecare cu pasarica lui.

costy,nu o dau pentru nimic deocamdata dar as vrea o plimbare cu golfuletul tau... :wub:

multumesc pentru aprecieri tuturor.

Cateva poze:

Link către comentariu

Superba masinuta, am avut si eu un B5.5 1.8T, este o masina superba...poate cel mai bun Passat creat vreodata :) Sa o stapanesti sanatos si la milioane de km fara probleme si incidente!

Link către comentariu

Arata ff bine. Sa consumi multa benzina fara probleme

Mansonul de la schimbator e schimbat? Ca pare nou

Link către comentariu

Mai atasez 2 poze.Azi am lipit numerele cu banda dublu adeziva si au iesit bine zic eu.1.8 T am avut pe golf si am vrut pe passa t dar nu a fost sa fie.Multumesc tuturor pentru aprecieri.

Mansonul e de la tine Mihai,sa nu imi spui ca l-ai recunoscut....

Link către comentariu

Fromoasa masina , da foarte bine cromul pe ia, imi place mult. Se vede ca e intretinuta. S-o stapenesti sanatos.

Link către comentariu

zici ca e scoasa din fabrica acuma...sa o pastrezi la fel cum e acum ca e pacat sa nu ai grija de asa o masina. poate ne intalnim vreodata prin trafic :D

Link către comentariu

Ca planuri de viitor m-am gandit la xenon proiectoare si faruri,folii spate si luneta.Am dat comanda de un capacel la prag acolo la cric pentru ca baietii au avut grija sa nu fie intreaga masina.Am dat comanda de capacelele de la prezoane doar ca nu gasesc si pentru antifurt,nu stiu ce o sa fac.Urmeaza leduri la tot ce inseamna beculete in interior,plafoniere,usi,prasolare...prea multe nu am ce sa ii fac.Mai astept idei de la voi.

Multumesc mult pentru aprecieri :D

Link către comentariu

Recunoscusem masina de la avatar de pe mess :D

Arata bine rau de tot :icon_thumleft: Chiar ca poti spune ca e aproape noua. Ca sfat cand iti ivine capacul de prag lipeste-l ca sa nu ti-l fure, asa am facut si eu

PS: s-a asezat bine mansonul. Sper ca si ledurile iti plac

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Ce sa mai adaugi la ea, ca ai aproape tot ce vrei....In timp, merge o navigatie 2Din, eventual tempomat, daca nu ai - nu am vazut bine maneta, in poze.

Link către comentariu

felicitari pt masina! sincer sa-ti spun este exact pe gustul meu,ma refer la tot,culoare dotari si chiar si motor.apropo cum ti se pare 2.0-ul ? la demaraj, schimbat viteze sunt curios ?

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru urari,sincer nu ma asteptam sa fie atat de interesanta masina mea tinand cont ca sunt destul de multe si nu mai prezinta un interes atat de mare,dar vad ca m-am inselat.La demaraj e foarte buna,adica la 131 cp nu pot spune ca e puturoasa sub nici o forma,dupa 3500 rpm e toata distractia.Am avut pe golf 1.8 T 150cp si este mai nebun dar consuma cu 1-1,5 litri in plus fata de passat.

Link către comentariu
costyserbanescu

cu consumul cum o aduci ?

off topic : daca ai drum prin Pitesti iti dau golful sa te joci cu el cu cea mai mare placere :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa stapanesti masinuta sanatos, fara incidente! Ai facut o alegere excelenta in privinta modelului iar masinuta arata superb (ca noua). Passat B5,5 am zis ca trebuie sa-mi iau si eu (poate pe la anul) tot benzina dar cu cutie automata si trapa. Masinuta aceasta daca e intretinuta corespunzator e un mic tanc si un monument de fiabilitate. Sa mai pui poze cu ea ca ea inside and out sa ne amintim cum aratau Passaturile noi! :D

Link către comentariu

Foarte frumos Passatul! Felicitari pentru achizitie si cat mai multi km fara probleme :emthup:

Link către comentariu

Consumul e asa cum ma asteptam: intre 10-11,5 in oras si 7,3-8,6 in afara.Astea sunt minimele si maximele de pe cb.Cred ca in bucuresti aveam alt consum in oras.Sunt multumit oricum,astept iarna sa vad cum o sa trec.Azi a primit cauciucurile de iarna,urmeaza montajul.Aaaa!!!! era sa uit am primit si un cadou de la un destept in parcare,o zgarietura pe bandoul de pe stanga spate.Luni il duc la vopsit ca imi sta in cap.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!