Jump to content

Golf 6 - LED placute inmatriculare

alecsutzu
 Share

Postare recomandată

Imi poate spune cineva un cod, sau codurile pentru a-mi schimba vechile becuri cu cele LED?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vrei din alea OEM? De ce nu iei de pe forum de exemplu din astea cu anulatoare de eroare. Iesi mai ieftin. Eu am aftermarket(nici nu sunt oem la mine) , cu radiator mare si le am de mai bine de un an si jumatate.

Link către comentariu

1K8943021B si C (cred ca sunt doua coduri nu imi dau seama exact).

Le-am gasit la 26Euro pe un site din Germania.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

multumesc mult baieti.

astea sunt codurile.

le`am gasit la 200lei perechea.am sa le schimb in viitorul apropiat.

Link către comentariu

la o firma din bucuresti, de unde cumpar toate piesele pentru toate masinile.

dar sunt 280lei perechea. intelesesem gresit.

daca cineva poate atasa o foto sa vad daca merita investitia, va rog sa postati.

si

cum faceti rost de codurile de piesa?

multumesc.

Link către comentariu

utool-f-1298682491-7-393971942174078565.jpg

Imi poti da un PM cu numele firmei ? Codurile pieselor se gasesc in ETKA si nu numai. Ideea este ca sunt programe dedicate. Unele coduri le poti gasi si pe internet.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

si eu am cautat variante mai ieftine, sa inlocuiesc becurile cu leduri, am testat vreo 20 de tipuri, cu toate se aprinde ledul in bord de bec ars... Astazi mi-am facut o speranta debifand byte 23, bit 6 din centrala electrica ca sa nu mai urmareasca becurile de la placuta spate, dar fara a reusi ceva in plus... solutia pentru Golf 6 ramane achizitionarea unor astfel OEM sau ceva AF, dar sa le testez inainte, probabail daca sunt 9 leduri acolo si suma de consum e de 12V nu mai apare eroarea

Link către comentariu

Cand am fost cu masina la revizie am intrebat si acolo.

Pret 135 cu tot cu tva.

Dar domnul de acolo a zis ca este posibil sa dea mesaj de bec ars in bord.

Link către comentariu

fara proba, nu are rost... esti sigur ca nu a zis 135 bucata ?

Link către comentariu

• 1 year later...

La Golf VI, fara interventii cu testerul, sau condensatori pe fire, cea mai ok solutie este schimbarea lampii, fie ea OEM sau AF.

Am atasat un exemplu al colegului Naikonutz, model AF - model cu 18SMD. Enjoy

post-33759-0-50159200-1362503699_thumb.j

Link către comentariu

• 1 month later...

la mine am pus leduri cu canbus si evident dadeau eroare insa cu 1 siguranta s a rezolvat si eroarea.

pretul era undeva la 30 ron insa dc am achizitionat si farurile au fost bonusare din partea firmei/

post-119733-0-87142000-1365778701_thumb.

Link către comentariu

La Golf VI, fara interventii cu testerul, sau condensatori pe fire, cea mai ok solutie este schimbarea lampii, fie ea OEM sau AF.

Si alea au rezistente...

362440629_502.JPG

la mine am pus leduri cu canbus si evident dadeau eroare insa cu 1 siguranta s a rezolvat si eroarea.

pretul era undeva la 30 ron insa dc am achizitionat si farurile au fost bonusare din partea firmei/

Ceva de genul am avut si eu pe masina si au stat mai bine de un an fara probleme

post-12783-0-50652600-1365780249_thumb.j

post-12783-0-92742700-1365780177_thumb.j

Link către comentariu

Si alea au rezistente...

362440629_502.JPG

>la mine am pus leduri cu canbus si evident dadeau eroare insa cu 1 siguranta s a rezolvat si eroarea.

Ceva de genul am avut si eu pe masina si au stat mai bine de un an fara probleme

attachicon.gifleduri.jpg

Cu sau fara rezistente, e vorba de calitate, respectiv iluminat pe LED (o solutie fara probleme). 

NU toti sunt dispusi sa plateasca sume cu multi de ''0'' pentru a nu avea rezistente.

Link către comentariu

Nimeni nu e dispus sa faca asta. De-aia nu inteleg de ce toata lumea cauta solutii fara rezistente. Iti iei cu rezistente, unele mici care nu fac nimic, nu strica nimic, nu fac zgomot si gata.

Si printre modelele cu rezistente astea cu 18 SMD-uri sunt cam cele mai scumpe. Fac zi in spate ce-i drept, dar sunt scumpe...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!