Jump to content

Golf 4 GTI 25th Anniversary

Chelubelu

Postare recomandată

Buna tuturor, sunt nou pe forum.

Sa imi prezint si eu masina.

De 3 ani sunt fericitul posesor al unui Golf 4 GTI 25th Anniversary, motor 1.8T 179 cai

Este stock, singurele modificari aduse a fost evacuarea, am schimbat-o cap-coada, tzeava de 78, catalizator sport, toba finala sport, folii fata-spate, stopuri cu led si un tub + ampliff sa-mi bubuie un pic scãfârlia :)

Jantele si fusta fatza nu sunt originale, asa am cumparat masina din Germania...pacat de jante :(

din pacate numai o poza pot sa atasez

post-98492-0-30174800-1318935652_thumb.j

Link către comentariu

Frumos exemplar ! Sa ai grija de el si asteptam ceva mai multe poze, eventual si interior !

Link către comentariu

Multumesc. poze din cate vad numai cate una pot pe reply :) am limita de 1MB upload vad

post-98492-0-62037600-1318936537_thumb.j

Link către comentariu

Arata bine! Sa`l stapanesti sanatos si fara incidente.

Renunta la pleoapele acelea cu decupaj, nu dau bine deloc pe masina.

Ai putea sa lipeste numerele direct si sa le cureti magrinea aceea neagra.

Spor.

Link către comentariu

Buza fata este JOM si este ieftina appx 150 lei.

PS: sa o stapanesti sanatos fara accidente!

Modificat de AlexBanu
Link către comentariu

O masina superba. As vrea si eu sa am motorul tau. :wub:

Nu am inteles exact ce ai vrut sa spui cu afirmatia "pacat de jante". Nu le mai ai ? Sau te referi la drumurile din Romania si te temi ca nu "vor rezista" prea mult ? :huh:

Mie mi se par superbe jantele. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am spus ca jantele nu sunt originale de 25th Anniversary, si imi pare rau ca nu le am cele originale BBS RC 18" :)

Link către comentariu

Am inteles. :icon_thumleft:

Oricum, stai linistit ca arata foarte bine masina si cu jantele astea. Sa o conduci cu placere in continuare. :Driver:

Link către comentariu

Super masina. Pastreaz-o cat mai originala pentru ca asa isi arata adevarata valoare. Pentru un Golf4 nu prea ai ce sa-i pui. Multi isi doresc ce ai tu pe ea. Doar incalzirea in scaune vad ca iti lipseste dar se poate pune fara probleme si poate rezolvi cu prelungirea fata sa fie cea autentica de 25`. In rest pastreaz-o asa, benzina si satisfactie la volanul ei :emthup:

PS: pozele miscoreaza-le pe fiecare prin Edit in Paint. Scazi procentul pe la 40-50% si o sa incapa mai multe

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Circoloco mersi de aprecieri. nu am de gand sa modific nimic la ea. Imi place exact asa cum ii. Legat de fusta fata intradevar ar arata mai bine cu cea originala, dar ii in jur de 25 de mil, si nu dispun de banii astia :) Lucian nu stiu de unde ai aflat ca o dau, dar am nevoie de bani :) Nu vreau sa transform topicul in unu de vanzare.

Va multumesc.

Link către comentariu

vezi ca este un baiat pe 4 tuning care vinde fusta de care vrei tu cu 3 mil, nu 25

Buza fata este JOM si este ieftina appx 150 lei.

PS: sa o stapanesti sanatos fara accidente!

am cautat si eu, am gasit cea mai ieftina la 50 euro, unde ai gasit tu cu 150 lei?

Link către comentariu

Faina masinuta, cred ca te-am vazut pe la niste liniute cu ea in jurul Clujului acum ceva timp ;)

Link către comentariu

pacat intradevar, stiu ca o sa regret ziua in care o vand, dar nu am ce face...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!