Jump to content

VW Golf IV

Mihai!

Postare recomandată

Nu e o super maşină, dar îşi face treaba. A fost cumpărată din Germania în octombrie anul trecut, primul proprietar în România. Avea vreo 173.000 km în momentul în care am luat-o. Ca dotări, nici cheală dar nici full de full: climă, navi mic cu gps, radio-cd, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice şi încălzite, ESP, carte service. Cam astea-mi vin acum.

Nu am cele mai reuşite poze, dar merg aşa de idee.

dscf8410g.th.jpg

dscf8424t.th.jpg

dscf8434i.th.jpg

dscf8450.th.jpg

dsc4014x.th.jpg

dscf8047e.th.jpg

dscf8050.th.jpg

dscf8067.th.jpg

Modificat de Mihai!
Link către comentariu

Frumos golf ai, sa ai noroc de el. Ce misto e navi, prima data cand vad modelul asta pe golf, o fi mai rare sau n-am avut eu noroc sa vad...nu stiu.

Ai de gand sa ii aduci ceva imbunatatiri sau o pastrezi stock ?

Numai bine.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Esti prea modest. Cel putin la interior, masina arata foarte ok.

Iti sugerez sa cauti olginda din stanga US-Style; e la fel de mare ca cea din dreapta si parca da un overall +.

Link către comentariu

Mulţumesc!

Deocamdată nu cred că îi voi aduce îmbunătăţiri. O păstrez aşa.

M-am uitat şi eu pe autovit să mai găsesc cu aşa navi, nu am mai văzut. Pe praguri scrie EDITION. Şi îs originale, că maşina e stock.

Când l-am luat n-am ştiut că vine cu o oglindă aşa micuţă şi eram mirat, ce dracu?! De ce? :lol: Dar m-am obişnuit..

Modificat de Mihai!
Link către comentariu

Asa sunt majoritatea, daca nu toate din fabrica, au oglinda dreapta mai mica, asta e valabil si la bora si la passat si poate si alte modele....cred ca au vrut sa micsoreze latimea masinii, habar n-am dar arata cam ciudat masina daca o privesti din fata, cu o oglinda mica una mare...m-am obisnuit si eu oricum:)

P.S: ce scaune ai pe masina ?

Modificat de undan
Link către comentariu

Devin nostalgic cand vad un golf4 indigo,imi aminteste de fosta masina.

Sa o conduci sanatos cat mai multi km

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!