Jump to content

Aparatoare de noroi

AdiG
 Share

Postare recomandată

In weekend, dupa o excursie la padure, am ajuns acasa cu Passatul fara aparatoarea de noroi dreapta spate. Daca ma poate ajuta cineva care din intimplare are set descompletat, sau, ma rog...Nu vreau sa cumpar tot setul, mai bine o dau jos si pe cea din stinga.

Apropos: cei care aveti masini cu aparatoare de mai mult de o iarna, ce ziceti, nu va incurca atunci cind sint sloiuri, fleasca, urme din acelea inghetate pe strazi laturalnice, stiti voi...? Ca daca-i asa, sigur le dau jos pe toate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic ca's foarte utile chiar si vara. Eu am pe masina aparatori si pe fata si pe spate, si e destul de protejata masina la pietre, noroi... si alte lucruri ce le poate arunca roata.

Pe spate aparatorile zic ca's foarte utile, nu numai pentru masina ta, dar si pentru masina ce ruleaza in spatele tau pe timp ploios... Eu sunt de parere ca toti ar trebui sa avem pe masini macar aparatori de noroi pe spate... din respect pentru ceilalti conducatori auto.

Link către comentariu

Mda, pentru varianturile noastre sunt utile, pentru ca ai cu 25% mai putina mizerie pe luneta. Pentru cei ce merg in spatele meu, nu stiu cat de bune sunt avand in vedere faptul ca la viteza curentii turbionari arunca tot ce este sub masina in sus. Treceti si voi, cand vedeti pe strada, peste o hartie sau ziar si priviti in oglinda retrovizoare la ce se intampla si cum se ridica hartia cel putin 0.5 m.

Link către comentariu

@adig pe timp de ploaie sau mai ales pe timp de iarna eu sunt de acord cu Marius in legatura cu noroiul si pietrisul pt ca mie un tampit care nu avea pe vechitura lui de Olcit asa ceva ,pe un drum ,pe care se pusese recent criblura ,ma depasise cu vreo 100 la ora si toate pietricelele alea miau venit in parbriz si mi la spart :)

Parereame este ca sunt foarte eficiente ,ca doar degeaba nu le-a pus neamtzu acolo

sorydaca am deranjat pe cineva cu expresia de mai sus

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu ai deranjat pe nimeni, dar sa-mi spuna si mie cine are din fabrica presuri pe passat-ul de la '98 incoace. Nu vreau sa arat ca ceparii sau varzarii cu asa ceva adaugat aiurea.

Link către comentariu

Ia-ti negre, simple.

Modificat de AXM
Link către comentariu

• 2 years later...

Stie cineva de unde pot gasi sa cumpar un surub de la aparatorile de noroi de la roti?

Am constatat ca unul lipseste si vibreaza rau la relanti scutul de plastic.

Link către comentariu

Cel mai simplu si rapid? La dezmembrari. :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!