Jump to content

VW Golf Mk3 GTI Edition

zanga_style

Postare recomandată

Salutare,

deschid acest topic cu rolul de a prezenta achizitia si de a ne cuoaste. Sa incepem... in urma cu o saptamana si dupa lungi cautari si vizionari incheiate cu insucces am avut norocul de a gasii exact ceea ce cautam tocmai in Brasov...

Dupa cum spune si titlul topicului este vorba despre Vw Golf Mk3 GTI Edition avand majoritatea elementelor specifice GTI Edition de care sunt foarte multumit de cum arata, avand in vedere anul fabricatiei. Pe scurt voi face si o mica descriere a masinii:

Masina vine in dotare cu un motor de 2L 8v si 116hp, interiorul masinii este autentic GTI Edition iar exteriorul la fel.

Ca dotari sunt unele uzuale, mai exact, oglinzi electrice si incalzite, trapa electrica, stropitori incalzite, proiectoare, comp bord, volan reglabil, scaunele la fel sunt reglabile pe innaltime si cam atat din cate imi aduc aminte, un incovenient ar fi ca nu are sistem de AC sau Clima.

Motorul merge foarte bine, nu intrerupe, nu da in nas, nu are scurgeri si chiar este vioi.

Caroseria este coupe, am tinut neaparat sa fie coupe pt a avea farmec si de ce nu o aliura de sportiva.

Ca si defecte optice la suprafata caroseriei nu sunt foarte mari, haionul trebuie schimbat pt ca se vede ca este reparat pe genunchi, a fost bubuita in spate dar nu foarte tare si pragul de pe partea stanga trebuie schimbat pt ca este copt si pe langa asta imi lipseste cu desavarsire acea panglica ce vine peste prag.

Deocamdata un singur lucru il detest la aceasta masina dar bineinteles nu este vina ei ci vina celui care a avut-o inainte.

Pe langa cele doua difuzoare stock din portierele din fata a masinii a montat doua difuzoare ovale pe cartonul din spate, ceea ce nu este foarte ok nici estetic si nici din punctul de vedere al sunetului, astept sa gasesc unul ne gaurit si care sa arate bine la dezmembrari.

Dupa schimbarea distributiei si schimbului de ulei(am optat pt Castrol 10w-40)si bieinteles filtrele am facut si prima schimbare pe partea de sunet,una minora sau nu, este un Alpine 9855r un fost cap de serie care isi face treaba foarte bine.

Pe partea de sunet voi merge spre SQ Level.

Interiorul si exteriorul vor ramane stock dar cu unele inbunatatiri fara a cadea in alta extrema.

Cam atat despre aceasta masina si incerc sa atasez cateva poze dar imi da (error IO)daca ma ajuta cineva referitor la problema ar fi super.

Mi-a parut bine!

Link către comentariu

Cel mai frumos interior de pe G3.

Cu partea de SQ pe G3, nu prea merge pentru ca nu te ajuta deloc usile.

Sa o stapanesti sanatos si pune mai multe poze.

Link către comentariu

sper si eu acelasi lucuru :icon_thumleft:

merci TAZ21, la prima vedere fetele usilor par destul de solide iar in combiatie cu diverse materiale insonorizante si rigidizare sper sa iasa ceva calumea. Acum strang bani de un set de componente pt a le amplifica cu un amplificator pe care il am, este vb de Helix hxa400 mk2 tot high-end ca si player-ul. Cum ma apuc te tin la curent. Stima!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Am avut si eu un golf 3 gti 115cp(4 ani l-am tinut) insa nu era edition. Foarte multumit am fost de masina.

Link către comentariu

merci mult man si tie la fel, imi place super mult masina, am luat-o s-o tin pt ca e o masina speciala in felul ei...si de fel sunt statornic ca sa zic asa cu masinile, inainte am avut o astra F timp de 7 ani:)...find fan Opel dar Golf-ul asta "mi-a sucit mintile"

Stima!

Link către comentariu
costyserbanescu

foarte frumoasa masina si sa iti aduca numai bucurii . arata foarte bine interiorul dar nici exteriorul nu arata rau , mai ales ca este 100% GTI edition . ce an de fabricatie este si cati banuti ai dat pe ea? numai bine :D

Link către comentariu

Frumos GTI ..interiorul arata foarte bine,doar ca eu as fi ales un player cu fata inchisa la culoare sa nu iasa asa tare in evidenta si la exterior as renunta la pleoapele de pe faruri.Felicitari pentru asa achizitie si cum ai spus tu

Interiorul si exteriorul vor ramane stock dar cu unele inbunatatiri fara a cadea in alta extrema.
:icon_thumleft:
Link către comentariu

merci man, referitor la player...avand in vedere ca este un fost cap de serie de la Alpine, merg pe calitatea si functiile acestuia decat pe partea de culoare, decat unul negru dar mai slab...pe de alta parte ai si tu dreptate in felul tau:)

Stima!

@costyserbanescu - merci mult pt urare, anul de fabricatie este 1994 si este adusa in tara in 2008, de aceea banuiesc ca arata asa de bine vopseaua...poate ma insel, iar refiritor la pret am luat-o cu 2200euro...abia am gasit-o pt ca cine are si stie tine de ea iar cine nu stie o vinde si o ia altul care o apreciaza:)

Succes!

Link către comentariu

pffff pai in oras consuma cel putin 11-12 sigur dar cand e mai aglomerat si mai prinzi cate o banda libera si ai dai un pic talpa si tot asa se duce in 15...iar in afara sub 8 nu am reusit sa scot...dar daca pui in balanta consum vs senzatiile...nu te mai gandesti la consum...nu ai cum sa ai talpa dar si consum mic...pana sa o iau pe asta veneam de pe o masina cu consum 10 asa ca nu este o trecere foarte brusca:))

ai de gand vre-un swap?

Link către comentariu

pai eu am ajuns de la un Audi 100 2.3 benzina care lua intre 13-15 % pe oras depinde de trafic la golf 3 1.4 benzina care se multumeste 7% nu ma gandesc la nici un swap :D

eram doar curios cat ia un golf cu motor de 2.0

imi plac mult scaunele tale, trebuie sa imi fac si eu rost de asa ceva

Link către comentariu

am inteles:)si nu iti pare rau?scaunele sunt foarte comode si totodata stai bine in ele la viraje atacate cu viteza :icon_thumleft:

Link către comentariu

imi pare rau dupa confortul si tinuta de drum pe care le avea AUDI, dar avand in vedere cheltuielile Audi/Golf nu imi pare rau. Asigurarea, impozitu si consumul erau mult mai mari asa ca am optat pentru Golf

Link către comentariu

sau te orientai tot la Audi 100 dar cu o configuratie mai slaba sau diesel eventual...si eu am zile in care imi doresc un motor mai mic sau unu diesel, dar na nu le poti avea pe toate dupa cum am mai spus. :icon_thumleft:

Link către comentariu

pai dupa ce mam 'fript' cu Audi ala din punct de vedere financiar mam orientat spre o masina ieftina usor de intretinut.

La Audi erau scumpe si piesele fata de Golf (diferenta destul de mare), si pe langa asta sa gasesc un loc de parcare era un chin cu Audi, Golful in schimb il strecor rapid si in spatii mai mici :Driver:

Link către comentariu

Frumos Golful. Imi aminteste de al meu (gti din 1994 motor 2E). O masina foarte solida si relativ usor de intretinut. Cat despre consum avea o medie de 8,4 % si la drum lung (1200 km pe autostrada, medie 125-130km/h) 7.2.

S-al stapanesti sanatos si fara incidente

Modificat de robertciprian
Link către comentariu

marius sj - am inteles man situatia, lasa ca e ok si asa, daca zici ca era intretinerea scumpa...te cam rupea la bani

robertciprian - merci frumos man, pai si ce ai facut cu el, l-ai dat?

Link către comentariu

Trebuia. Familia s-a marit si era nevoie de o masina mai spatioasa dar tot am ramas la VAG.

post-50033-0-95741200-1319309034_thumb.j

post-50033-0-42770600-1319309127_thumb.j

Modificat de robertciprian
Link către comentariu

dar nu ti-au placut elementele de fabrica de ai facut atatea schimbari?sau nu era un gti complet?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!