Jump to content

Pisica mea - Scirocco R

nae

Postare recomandată

Nu stiu exact ce cititi voi, dar eu am specificat ca este vorba de echivalentul a RON91 la noi (adica Octane 87 in State). In Romania nu am vazut benzina RON/ROZ 91, dar in alte tari din Europa am vazut la pompe si astfel de carburant (de exemplu la unele benzinari din Germania).

Cred ca se pot face lejer niste log-uri cu VAG-COM, cum a facut si Kostas. Eu unul ma astept ca stock si cu benzina RON95 sa fie timing-ul spre ZERO, asta daca producatorul a lipit pe capacul de la rezervor eticheta cu min.95. In acest caz ar inseamna ca merge normal si cu benzina RON95. Bineinteles ca daca vrei nu te opreste nimeni sa folosesti si carburant de curse RON104.

Modificat de volvol
Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nae

11

• DarianM

5

• Bogdan_wrc

4

• Alex@Audi

4

Parca in manual scria ca e recomandat 98 dar merge si cu 95 cu noxe mai mari, consum marit, zgomot suplimentar si fara performantele maxime.

Link către comentariu

La Octavia TFSI scrie pe usita de la rezervor min95. Eu merg cu 99 de la Petrom si nu am avut probleme. Am alimentat si cu 95 de vreo 2 ori si nu au fost probleme sau semne ca nu i-ar placea.

Oricum la masina asta e pacat sa nu pui ceva mai bun. Softurile lor AR trebui sa rezolve problema cu benzina ajustand timingul - e bine sa nu fie nevoite s-o faca.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ceva noutati legate de masinutza? Cum merge, esti multumit?

E primul Scirocco R de pe forum daca nu ma insel :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!