Jump to content

Pisica mea - Scirocco R

nae

Postare recomandată

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nae

11

• DarianM

5

• Bogdan_wrc

4

• Alex@Audi

4

Mai multi m-ati intrebat de consum si nu am avut idee sa va spun ca practic nu am mers cu masina. Insa acum am fost plecat de joi pina duminica pina in judetul Harghita, m-am plimbat si pe acolo zilnic si apoi inapoi la Bucuresti. Am facut citeva sute bune de kilometrii.

Ca atare cind am ajuns aseara in Bucuresti am facut aceasta poza cu consumul mediu de la ultima (si prima) resetare, in total peste 770 de km de condus.

Pentru cine nu poate vedea poza, consumul mediu a fost de 7.2%

consum

Modificat de nae
Link către comentariu

Wow asta da consum. Eu momentan am 11% dar nu am apucat sa fac un drum afara. Maine plec spre Bucuresti si o sa resetez CB inainte de a pleca.

PS: Ce benzina ai folosit?

Link către comentariu

Benzina 95 de la Petrom. Asta am pus si la Passat pe vremuri si a fost fericit.

Uitai sa adauga ca fix inaintea plecarii in drumul asta am pus gumele de iarna, noi noute: Kumho iZen KW27

Multumesc Michael_9N !

Modificat de nae
Link către comentariu

de 95? :wacko: la mine in carte si pe usita spune minim 98. De aceea am bagat minim 99 de la petrom. Eu inca sunt pe jantele de vara de 19. Astept sa se mai rodeze putin.

Poate dupa drumul la Bucuresti le pun si eu pe cele de iarna.

Oricum foarte bun consumul. Sper sa ajung si eu pe la un 9

Link către comentariu

Ia sa ma uit si eu pe usita de la rezervor.. recunosc ca nu m-am uitat. M-am gindit ca daca in V6 am bagat 95, o merge si la asta la fel.

Din experienta mea anterioara, daca bagam 99 de la Petrom consumul ar fi fost inca si mai mic.

Link către comentariu

Eu m-am uitat iar ca sa fiu sigur si scrie min 98. Acum o sa vad cum stau cu consumul in afara dupa acest drum. Oricum ma astept semnificativ peste al tau, masina e mai grea plus 4wd.

PS: in ce regim de viteza ai mers? Banuiesc ca in D

Link către comentariu

Ma mir ca nu ai probleme cu benzina de 95 de la Petrom, atat la fostul FSI cat si la TSI-ul asta! Eu cum alimentez, cum mi se aprinde martorul in bord. O sa vezi din pacate depunerile...

Link către comentariu

R32 are 3.2 V6 MPI, de 250 CP. Passat are 3.2 V6 FSI. Despre benzina, FSI si TFSI cer minim ROZ 98.

Benzina pun numai 99 Petrom asa ca nu pot sa iti spun alte cazuri, insa sing sigur ca e OK si 98.

:)) ia uite ce spuneai tu...acum 4 ani despre V6.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Minim 100 iti spun eu, benzina premium de la noi cu co 100 are cam 98 din pacate... A avut 3.2-ul pe Passat, ma mir ca alimenta tot de la Petrom, cu 95, eu nu am fost multumit nici de cea de 99+ de la ei, din cauza depunerilor la clapeta!

Link către comentariu

Cu setarile stock, la mine merge fara probleme cu 95, fara martori aprinsi si fara semne ca nu i-ar placea.

In momentul de fata merg doar cu Petrom 99+ si Alto 101 pentru ca asta cere softul. In cazul tau nu cred sa ai probleme cu 95, avem exact acelasi motor.

Link către comentariu

Haideti sa nu sarim in capul lui. Din pacate este benzina proasta in Romania. Eu pe ST am pus minim 99 si nu am avut probleme, ba eram mai multumit de cea de 99 decat cea de 100 OMV, sincer.

Link către comentariu

Eu am mers o buna perioada de timp cu premium 95 de la OMV sau Petrom.Pe usita de la rezervor scrie minim 95 (la g5 gti stiu ca scrie minim 98)....Masina a mers fara probleme, dar am inteles ca fiind motor turbo pe benzizna, e indicat sa alimentezi cu benzina cu cifra octanica ridicata, si de....bag OMV MAXX MOTION 100 (cred ca e cea mai scumpa de pe la noi) dar sincer nu observ nici o diferenta, masina merge la fel si cu 95 si cu 100, chiar si Porschele merge tot cu 95(pe usita rezervorului de asemenea scrie min 95).

Link către comentariu

Superba masina ta ;)

Cu tine am stat de vorba intr-o seara in Victoriei cand erai pe picior de plecare ?

Link către comentariu

Aproape orice motor TSI/TFSI merge chiar foarte bine si fara probleme cu benzina de RON95, daca are soft-ul original si daca este specificat in manualul masinii (respectiv pe capacul de la rezervor).

Daca se tuneaza masina, se fac logari si se vede daca mai este OK benzina de 95, sau trebuie minim 98/100.

In State/Australia au aceleasi motoare si merg unii posesori de GTI-uri/R-uri si pe echivalentul a RON91 la noi.

In Romania, nu este asa proasta benzina pe cum se crede. La masinile tunate s-au facut logari si s-au comparat cu rezultatele obtinute in State. A iesit ca aceiasi benzina considerata de 95/98 este mai buna la noi decat la ei.

Daca vrei sa folosesti de 95, o poti face fara nici o grija.

Link către comentariu

In State/Australia motorele nu sunt 100% identice cu ale noastre, printre altele si din cauza normelor de poluare care sunt diferite.

End of offtopic

Link către comentariu

RON91 din SUA nu inseamna 91 al nostru.

dar sunt de acord ca benzina la noi nu e f proasta. e chiar buna..fata de alte state chiar si din EU.

Link către comentariu

S3 2011 are timing retard mare cu 95 chiar si stock ;)

Personal am facut loguri si nu arata chiar bine si nici nu trage de Stage 2 ;)

Link către comentariu

offtopic: ce este timingul ? :) La diesel este ceva mai simplu cantitatea injectata si durata de injectie :) La benzina cum e?

Edit: timingul se refera la cand incepe injectia propriuzisa?

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!