Jump to content

Pisica mea - Scirocco R

nae

Postare recomandată

Salut,

Sa imi prezint si eu masina:

VW Scirocco R 265 CP, DSG, Rising Blue

Dotari :

- Rising Blue :P

- Privacy glass

- DSG

- RCD 510 Dynaudio

- ABS, ESP

- Pachet iarna

- Oglinzi electrice, rabatibile electric

- Senzor presiune pneuri

- Jante 18'' Talatega

Cam atit imi vine in cap.

Nu am apucat sa ii fac poze, sper saptamina viitoare cind ma duc cu ea la munte.. macar sa fie intr-un cadru frumos :)

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nae

11

• DarianM

5

• Bogdan_wrc

4

• Alex@Audi

4

Salutare,

Felicitari pentru noua achizitie si imi pare rau pentru fostul Passat daca l-ai vandut.

Numai bine,

Link către comentariu

Pictures or it didn't happen!

Sa o stapanesti sanatos si bucuros!

Sunt foarte curios cum arata Rising Blue pe Scirocco. E singura culoare pe care nu am vazut-o.

Link către comentariu

Asta da masina. :)

Mi s-a parut funny cum ai mentionat printre principalele dotari si ABS-ul, nu cred ca mai exista masina fara.:)

Link către comentariu

Razvan.. da, am dat Passat-ul cu un pret nesimtit de mic. Asta e, mi-am facut destul singe rau la treaba asta, mergem inainte cu pisica :) Nu am de gind sa ii fac nimic, imi place f mult asa cum e, stock. Cred ca un chip tuning ar ajuta la liniutze, insa nu fac asa ceva, in rest prea multa putere o va face sa rupa usor aderenta si prefer sa nu.

Din ce am vazut pina acum e foarte potrivita puterea pentru ea, si asa rupe aderenta pina si in 4-a cind ii dau blana pe modul sport :D

Volvol - ai dreptate.. si asta pentru ca am vrut sa zic ASR, nu ABS. My bad !

Jug.. nu ii fac poze pina nu o pun in adevarata ei valoare. Din pacate sint fotograf amator si nu suport sa fac poze de care nu sint multumit :))

Later edit: Uite asa arata, fix asa : http://www.miglior.co.uk/images/detailed/539/resize/26.jpg

(poza e de pe net, insa exact asa arata si a mea, identica)

Modificat de nae
Link către comentariu

foarte tare masina! superba culoarea :) am vazut unul in Pipera exact asa cu nr BOB...condus de o fata...

cum e cu 265 de cai pe FWD? :)

sa-l stapanesti sanatos! (pune poze....!!!)

Link către comentariu

e una fix culoarea asta, in Ploiesti. demential arata!

culoarea asta e "un MUST" la un .:R

cum rosu e pt GTI

Link către comentariu

E ok puterea asta pe fata. Masina pare bine echilibrata. De asemenea baieti mai piloti au mers cu ea pe circuit si ziceau ca e chiar ok din ce am citit pe net.

Ajuta si diferentialul stoc probabil (Extended Electronic Differential Lock -XDL)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Superba! :icon_bounce:

Nu-ti fa probleme cu tractiunea, Audi tocmai a scot TT-RS ClubSport 340 CP cu tractiune fata, au considerat ca pe circuit 200 kg mai putin conteaza mai mult decat Haldex-ul. Asta in cazul in care vrei un timp bun pe tur, pe 400 de metri e alta poveste. Iar pentru peste 360 cp exista diferentiale LSD performante. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

GtSport, cum e asta de la Quaife, nu ? http://www.quaife.co...oducts/qdf1r111

Asa e, asta de la Quaife este excelent, dar ceea ce face Quaife, face si Peloquin si este putin mai ieftin. Dar te sfatuiesc sa arunci un ochi si la Wavetrac, este singurul care poate transnite cuplu spre roata cealalta atunci cand ai aderenta 0 pe o roata sau este in aer. In Romania cred ca doar eu si Marcel (Cupra B-87-CUP) avem Wavetrac si suntem foarte multumiti.

Link către comentariu

Cel din Iride e al amicului meu ce lucreaza la Orange. Aceeasi culoare, dar a lui are trapa si cutie manuala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!