Jump to content

Golf 6 1.2 TSI DSG

cipriantm

Postare recomandată

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipriantm

26

• The_Ego

9

• Rave

3

• corad0

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dupa atata nisoare si frig golfulicu a avut parte de o scurta sedinta foto. :icon_cheesygrin:Nu prea am mai iesit cu el.Prin TM astia baga si ei un utilaj in tot orasul sper sa mai curete si ei ca tare greu se circula.

post-97839-0-80672600-1328365723_thumb.j

post-97839-0-68881900-1328365797_thumb.j

post-97839-0-25509300-1328365810_thumb.j

post-97839-0-71349300-1328365815_thumb.j

post-97839-0-83733600-1328365963_thumb.j

post-97839-0-23093900-1328365969_thumb.j

post-97839-0-75679900-1328365972_thumb.j

post-97839-0-21138700-1328366083_thumb.j

post-97839-0-00172400-1328366108_thumb.j

post-97839-0-29535500-1328366111_thumb.j

Modificat de cipriantm
Link către comentariu

ce emblema misto.... :frigbaitata:

Merci.ii cea mai faina emblema de vw. :))

ce aparat misto..

Merci ii un DSLR.

Stie cineva daca pentru Comfortline trebuie schimbata centra electrica pentru stopuri spate LED ?

Link către comentariu

sa dai zapada de pe frumoasa aia ca mi se face mila de ea... :blah_:

Deja e curatata masina sta cuminte si astepta sa mai treaca zapada. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Ce misto. Imi vine sa ies si eu cu dslrul :D.

Functioneaza si fara codare dar apare eroare de bec ars. Daca vrei sa iti iei, ia-le mai inchise la culoare, merg mai bine cu negru.

Atunci sa vezi ce moze frumoase :icon_thumleft:

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu trebuie schimbata centrala. Dar vor trebui codate stopurile dupa ce le montezi.

Merci de informatie.Inca nu sunt foarte hotarat daca chiar merita adica estetic arata foarte bine cand vezi un golf cu stopuri led salivezi ca dupa o friptura. :blah: Poate exagerz dar arata super.

Ce misto. Imi vine sa ies si eu cu dslrul :D. Functioneaza si fara codare dar apre eroare de bec ars.

Eu nu am reusit sa fac cate poze mi-am propus ca o inceput sa ninga asa de tare incat se depunea pe aparat un strat de zapada bunicel si am scurtat sedinta foto. :lol:

Link către comentariu

E frumoasa zapada de pozat, mai greu o sa fie de dat jos :winter: . Fain contrastul negru-alb.

Apropo, arata putin dubios farul pozat de aproape, cu precadere oglinda de faza scurta, pare putin diferita fata de ce am vazut pana acum pe alte G6

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

E frumoasa zapada de pozat, mai greu o sa fie de dat jos :winter: . Fain contrastul negru-alb.

Apropo, arata putin dubios farul pozat de aproape, cu precadere oglinda de faza scurta, pare putin diferita fata de ce am vazut pana acum.

Ii fain da problema mare ii cand se murdareste.Mai ales ca acum 2 sapt am spalat-o exact dupa ploaia de ziua de inainte si am iesit in oras,mai erau ceva balti si le-am ocolit frumos da la intoarcere spre casa mergeam in paralel cu un Polo care o intrat in balata cea mai mare care o gasit-o si toate partea din drepta mi-o improscat-o cu noroi cu apa. :grrrrrr:.Te asigur ca is farurile oem nu a intervenit nimeni la ele. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Asa sunt culorile inchise, dar si cand o fi soare se vad asa frumooos.

Sunt oem, e clar insa poate o fi un model mai nou, ca la astea mai vechi, sfarsit de 2010 in cazul meu au fost si ceva probleme. Are modelul putin diferit cel din dreapta, nu stiu daca si cel din stanga, poate doar mi se pare.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am o problema recent descoperita,pana acum nu am realizat sau poate nu am auzit din cauza muzicii,in usa stanga din partea soferului sa aude un troncanit la gropi si denivelari nu pot sa imi dau seama exact de unde se aude si ce ar putea fi,ma poate ajuta cineva cu sugestii/solutii.Si ar mai fi o alta intrebare am mici zgarituri pe caroserie in diferite locuri si pe bara plastic fata dusa vopseaua.Daca o duc la service VW ma costa mult remedierea lor ?

Link către comentariu

Poate e de la amortizor, cred ca problema a mai fost discutata pe topicele de G6, vezi acolo. Depinde cum este sunetul, daca e metalic.

Poti sa le repari nu sa revopseti. Am facut greseala sa repar pe casco o zgarietura mare si nu merita. Casco este pentru ceva mai serios si doamne fereste sa ai nevoie de el la adevarata valoare.

Cat de adanci sunt zgarieturile?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Incearca mai intai cu un polish, la niste baieti priceputi, macar pt zgaraieturile de pe caroserie.

Modificat de Bismark
Link către comentariu

Cash o sa te costa ceva, peste 700 lei pe elementul vopsit la un service VW. Dar nu ai casco la ea?

Am casco dar merita sa il folosesc pentru cateva zgarieturi ?

Poate e de la amortizor, cred ca problema a mai fost discutata pe topicele de G6, vezi acolo. Depinde cum este sunetul, daca e metalic.

Poti sa le repari nu sa revopseti. Am facut greseala sa repar pe casco o zgarietura mare si nu merita. Casco este pentru ceva mai serios si doamne fereste sa ai nevoie de el la adevarata valoare.

Cat de adanci sunt zgarieturile?

Asta m-am gandit si eu ca nu merita sa folosesti casco numa pentru atata.Nu sunt foarte mari am pe usa din drepta,pe oglinda drepta(la facultate in parcare) si in fata pe bara fata ii dusa vopseaua pe vreo 7-8 cm lungime(zgarietura).Cu polish se pot rezolva micile zgarieturi ?Si m-ar costa mult daca stii cumva ?

Incearca mai intai cu un polish, la niste baieti priceputi, macar pt zgaraieturile de pe caroserie.

La asta m-am gandit si eu dar sa gasesc pe cineva sau undeva unde is ok.Ca nu as face la oricine(service in garaj :lol: ).

Link către comentariu

Se rezolva daca nu au ajuns zgarieturile pana la tabla sau plastic. Daca se simt bine la mana atunci nu prea merge polish. Pretul oricum unui polish este mult sub o revopsire. Poti sa ceri de la reprezentanta un kit de retusare sau chiar sa faca ei asta. Eu asa cred ca voi face pt ca mi-a aparut o zgarietura, aparent de lopata pe bara fata :(

Link către comentariu

Se rezolva daca nu au ajuns zgarieturile pana la tabla sau plastic. Daca se simt bine la mana atunci nu prea merge polish. Pretul oricum unui polish este mult sub o revopsire. Poti sa ceri de la reprezentanta un kit de retusare sau chiar sa faca ei asta. Eu asa cred ca voi face pt ca mi-a aparut o zgarietura, aparent de lopata pe bara fata :(

Am sa vad si la reprezenta ca oricum am treaba prin zona pe la ei,am auzit ca exista un kitt de reparare dar se cumpara pentru fiecare culoare in parte sau asa ceva,sincer nu stiu exact.Sper sa rezolv cumva micile zgarieturi ca am impresia ca daca ma uit la ea le simt si eu. :icon_cheesygrin:

Stie cineva o data mai exacta pentru programul rabla 2012 cand ar putea intra ?Ca am auzit si pesimisi care ziceau ca nu ar mai intra programul rabla 2012.

Link către comentariu

Vrei sa dai Golful la "rabla"? :)

Gumele de iarna Conti TS830 sunt cele mai bune de pe piata, stai linistit.

Vorbesc si din review-uri si din experienta (le am pe masina cu tractiune spate).

Link către comentariu

Vrei sa dai Golful la "rabla"? :)

Gumele de iarna Conti TS830 sunt cele mai bune de pe piata, stai linistit.

Vorbesc si din review-uri si din experienta (le am pe masina cu tractiune spate).

:biggrin: Nu nu vreu sa dau golful la rabla.Mai vreu sa achizitionez o masina,de fapt am luat-o deja cu contrat de plata pe 3 luni.Astept numa sa intre programul rabla.Da is multumit de TS830 nu am avut treaba iarna asta.

Modificat de cipriantm
Link către comentariu

Cand am plecat mi-am gasit masina asa:

Nu mi-o venit sa cred ca o sa ma aiba replici iarna asta am crezut ca si-o terminat toate resursele dar se pare ca nu.Si normal ca trebuia sa strice tot :banghead: .Numa ce am spalat-o ieri, a fost o zi cu soare specific primaverii nici nu ma gandeam ca noapte o sa mai ninga.Acum arata la fel ca ieri inainte de spalat.

post-97839-0-55820700-1330427940_thumb.j

post-97839-0-00471700-1330427953_thumb.j

post-97839-0-55143000-1330427971_thumb.j

Modificat de cipriantm
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!