Jump to content

Jante mai mici?

MMA Mihai
 Share

Postare recomandată

Buna,

Am pe masina jantele din fabrica, cu 235/45/R17. Cu minunata lege, trebuie sa ma conformez si sa-mi iau niste cauciucuri de iarna si am vazut ca renteaza mai mult sa iau cu tot cu niste jante de tabla. Ce trebuie sa am in vedere cand cumpar jantele (probabil second hand)? Vreau sa-mi cumpar niste jante cu 205/60/R16.

Multumesc,

Modificat de MMA Mihai
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce discuri ai? Iti intra jante de 16?

Nu cumva ai de 245 discurile? Ca atunci nu poti pune jante de 16. Daca ai de 312, atunci sunt merg jante de 16

PS: Ai o masina pe care nu are sens sa pui jante de tabla...

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Multumesc Lucian, stiu ca e pacat sa pun jante de tabla, dar preturile cauciucurilor sunt prea mari pentru posibilitatile mele actuale. Oricum, am citit in Gandul un articol (http://www.gandul.info/financiar/de-ce-nu-sunt-obligatorii-de-la-1-noiembrie-anvelopele-de-iarna-obligatorii-unde-iei-amenda-daca-mergi-cu-cauciucuri-de-vara-8853340) care ma mai linisteste. De discuri nu stiu, de unde as putea sa aflu (am masina de curand si am cumparat-o second hand).

Link către comentariu

Sal.,

Uite aici cauciucuri pe 17" la un pret bun.

http://www.anvelopen...oducator=Nokian

Sau pe astea :

http://www.anvelopenokian.com/ProduseCategorii.jsp?cat_id=26805&fsv_79197=235&fsv_79198=/45&fsv_79199=R17&ft_pr_producator=Nokian

Tu alegi.

O zi buna.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Pe carte ai verificat daca nu cumva sunt trecute doua marimi? Pe 16 si 17? 90% sanse sa mearga!

Link către comentariu

Merita sa cumperi cauciucuri cu tot cu jante ca nu mai dai 80 lei macar montajul si echilibrarea de 2 ori pe an. Le pui singur. Si iarna trebuie cauciucuri mai inguste; ai vazut ca la cursele de masini de iarna au roti de roaba.

Link către comentariu

Jante pe 16 incap pe b6, iar anvelopa trebuie sa fie 215/55/R16, specificatiile de fabrica, care cred ca se regasesc in cartea masinii in mod normal. Eu zic sa nu te abati de la masura asta, pentru ca poti modifica diametrul rotii, ajungand sa ai erori la vitezometru.

Clar cu tot cu jante te duci mai ieftin pe 16, decat cauciucuri pe 17 (asta in conditiile in care toate sunt noi).

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

George, ceea ce zici tu este valabil pentru maj passaturilor de la noi din tara si Europa insa tu ai vazut ce motorizare are colegul?

• Motorizarea:3.2 FSI 250 CP

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!