Jump to content

Problema la pompa secundara de racire - motor CR

doctorul
 Share

Postare recomandată

Incearca cu ce este mai ieftin, pompa OE, schimbarea de cablaj este mai scumpa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dolfin, am luat doar cablajul scurt cu doua mufe, 65 Ron, îl înlocuiesc pe ăsta, daca eroarea persistă ma duc să caut o pompă OE in dezmembrări, faza e că îmi este ciuda de banii aruncați pe Pierburg degeaba.

Link către comentariu

Si crezi ca cea OE din dezmembrari o sa fie mai buna ca asta? Pune OE noua.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salut, un sfat referitor la aceasta eroare?

IMG_20241218_122048.jpg

Modificat de sdR+
Link către comentariu

Am schimbat astazi pompa, Pierburg fix acelasi cod.De umblat acolo este destul de aiurea, dar am rezolvat fara probleme.Interesant fabricantul german, si anume Rheinmetall pe codul 7.01713.28.0, poate ajuta si pe altcineva.Eu nu am avut pompa aia rotunda, potrivirea a fost perfecta pe suport, iar pompa cu probleme era cea originala.Am si desfacut o, iar la interior freca pe capacul cu suruburile, axul avea joc pe lungime ca 2 mm ochiometric.La alimentare face un zgomot de frecare, uzura si cam atat.Firele si mufa in perfecta stare la verificare, oricum nu credeam ca am norocul sa fie de acolo, la ce km are masina.Sper sa duca o perioada, la greutate sunt aceleasi pe cantar(asa ca o paranteza).Un alt aspect, era polizat sigla vw de pe ea, motivul nu il stiu.

IMG_20241223_115750.jpg

Modificat de sdR+
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!