Jump to content

Sk Octavia 2 FL 1.9 TDI

remusvip

Postare recomandată

Salut .

Prezint si eu masina : Octavia 2 FL din 2009 , motor 1.9 tdi 105 cp ; ca optiuni am pus ESP + HHC , Bolero , stergator luneta , Maxi Dot , culoarea Bej Cappuccino .

Modificari :

- xenon faza scurta + proiectoare 6000k

- leduri pozitii , numar inmatriculare , plafoniere

- jante EuroRacing 15"

- subwoofer Magnat 250 RMS

- eleron tip RS

- soft Stage 1 - 138 CP

Pe viitor as mai vrea sa ii mai pun :

- ornament toba esapament inox

- terminatie bara spate

- pleoape ( am avut dar mi-au fost furate dupa 2 zile pe masina )

- jante tip RS 17"

post-98119-0-69853500-1318268118_thumb.j

post-98119-0-48152300-1318268128_thumb.j

post-98119-0-13986000-1318268177_thumb.j

Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme . pune si u niste poze cu interiorul:D

Link către comentariu

Frumoasa masinuta :icon_thumright: , la cat mai multi km fara evenimente estetice/tehnice neplacute!

Culoarea este mai speciala ;).

Un sfat, renunta la xenonul de pe proiectoare, in primul rand orbesc si in al doilea rand nu isi au rost. Pe ceata, cele de halogen, mai galbene sunt mult mai eficiente.

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

frumoasa masina, dar daca mergi cu proiectoarele aprinse inseamna ca esti unul dintre "injurati" :) ...

Link către comentariu

imi place masina ta. sa te bucuri de ea multi kilometri.

renunta la xenonu' din proiectoare ca si asa le ai stinse ziua si le aprinzi doar pe ceata, iar atunci e ineficient.

Link către comentariu

Mutumesc tuturor pt aprecieri . Hill Hold Control imi tine masina in rampa nemiscata cam 1 sec pana la plecarea dupa loc fara sa fiu nevoit sa mai tin apasata si pedala de frana . Cu xenonu' din proiectoare.. :)) intr-adevar sunt dintre cei "injurati " dar nu renunt la el pentru ca imi place cum se vede in primul rand si nici numai am becurile galbene .

20110701201123.jpg

Uploaded with ImageShack.us

20110726164028.jpg

20110701201108.jpg

91948887.jpg

Uploaded with ImageShack.usimag022r.jpg

Modificat de remusvip
Link către comentariu

In primul rand, felicitari pentru masina. Arata foarte bine. :icon_thumleft:

In al doilea rand, faza cu "dar nu renunt la el pentru ca imi place cum se vede in primul rand" este lipsa de respect fata de ceilalti participanti la trafic. Adica, pe tine nu te intereseaza daca ii deranjeaza pe ceilalti, important e "sa dea bine pe masina", nu ? :sly:

Ai macar idee cum e sa-ti vina unul din fata, cu faza scurta si cu proiectoarele aprinse si sa mai aiba si Xenon 6000k pe ele ? Fara suparare, dar pentru oameni ca tine mi-am pus si al doilea stop de ceata, pe dreapta, la Bora mea. Cand imi vine unul din spate cu faza scurta sau lunga + proiectoarele aprinse, are parte de o "MARE SURPRIZA", cand aprind stopurile de ceata. Sa-i vezi ce repede sting proiectoarele sau faza lunga. :dry:

In rest, sa ai parte numai de drumuri bune alaturi de masinuta ta. :icon_thumleft:

Link către comentariu

In primul rand multumesc pentru urari , la fel iti doresc si tie :icon_thumleft: . In al doilea rand nu bat chiar asa de rau proiectoarele , iar farurile le am lasate la maxim in jos sa nu bata prost .

Link către comentariu

Ei, in cazul acesta inseamna ca nu intri in categoria celor enumerati de mine mai sus. :beer:

Cum trage masinuta cu soft ? Este diferenta la consum fata de soft-ul "stock"? :rolleyes:

Link către comentariu

Fancy eleronul :D, jante si suspensie ii mai trebuie, ca sa arate cu adevarat desavarsita. Am vazut ca sunt in plan si alte modificari foarte bune :emthup: .

Nu vreau sa ma leg aiurea de tine, dar tot ramane xenon pus pe oglinda, nu pe lupa si bat in toate directiile si foarte puternic (uite-te la primele poze pe care le-ai facut, orbesc mai rau decat farurile), nu cadea in patima ca e cool asa. In strainatate te taxeaza serios pentru asa ceva, iar aici s-ar putea sa dai de politisti zelosi si e pacat. Xenon pe proiectoare este fita inutila

Incearca xenon de 4300k pe faruri, e o diferenta in vizibilitate notabila.

Link către comentariu

@deadly - e diferenta foarte mare cu soft ; urca mult mai bine acum , e o placere sa ma joc cu ea in ture de la un semafor la altu

@ George Mihail - stiu ca jantele arata dupa parerea mea oribil ( talonul prea mare ) , caut cele de rs pe 17" dar sunt cam scumpe . Acum strang bani pentru bara fata de rs , ma duce cam 4000 ron . In primele poze se vad asa din cauza telefonului , te asigur ca nu bat in toate partile . Stima

Link către comentariu

If you say so.

Wow, 4000Ron pentru bara fata eu zic ca nu merita (cam la fel costa si cea de GTi). Talon + garda la sol fac sa para mai mici jantele.

De banii aia iti iei jante sh +anvelope, imbunatatind look-ul mai mult :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!