Jump to content

Intrebare teava sparta


earthquakero
 Share

Postare recomandată

Salz am probl mari cu masina in ultima vreme.. am un Golf 3 1.8 benzina.. am foarte mult fum negru care iese pe toba cand e motoru pornit.. consum f mare.. etc

Am tot incercat in ultima vreme cu sonda lambda asta.. am zis ca e de la ea sigur.. pentru ca, cand conectez mufa la sonda ( am sonda cu 2 fire fara incalzire ) masina merge si mai prost.. si mai mult fum negru si motoru tremura rau.. cand deconectez sonda de tot merge mai bine dar tot scoate fum negru si consumu mai mare..

Sonda este buna abia am schimbat una noua si e exact acelasi lucru..

acum am observat o chestie.. la teava de gaze care o ia pe sub masina de sub injector.. e crapata rau.. crapatura e chiar acolo sub sonda lambda va atasez si o poza sa vedeti exact..

vroiam sa va intreb.. poate fi asta o cauza pt fum pt consum ? sa intre mult aer pe acolo si sa dea peste cap sonda si din cauza asta sa nu mearga deloc bine motoru ? ca sa stiu daca sa ma ocup intai de teava asta s o sudez sau n are chiar asa o importanta mare

post-64363-0-48059000-1318072247_thumb.j

Modificat de earthquakero
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe acolo nu intra aer... pe acolo ies gazele arse...posibil ca sonda sa vada un nivel ridicat de O2 astfel crescand cantitatea de benzina injectata... repara fisura si vezi apoi cum se comporta masina

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok mersi deci o sa ma ocup intai de aia.. sa nu mai dau banii aiurea pe senzori si altele.. pai si faptul ca fara sonda merge mai bine dar tot scoate fum negru si tot consuma si asta e posibil sa aibe leg cu crapatura aia ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu sonda scoasa valorile date de sonda sunt inlocuite de niste valori generice de catre ECU astfel incat masina sa mearga cat de cat bine. Daca crapaturile sunt inainte de sonda sau in zona ei cam asta e cauza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da crapatura aia e putin dupa sonda.. nu chiar in dreptu ei sub ea.. da ma rog urmatoru lucru va fi sa merg la cineva sa mi sudeze aia acolo ca cn stie..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!