Jump to content

Probleme la deschiderea din exterior a usilor


cdi2004
 Share

Postare recomandată

La Jetta II am probleme la deschiderea usilor de pe dreapta. Nu se deschid sau se deschid foarte greu din exterior. La usa din spate un "..." a tras de a ramas cu manerul in mana. Am fost la un service dar reparatia nu a tinut decat o zi. Stie cineva secretul, daca exista?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mie mi s-au rupt ambele manere. Dar le-am reparat si nu s-au mai rupt de atunci. De obicei se rupe urechea cu care vine prins manerul de portiera in capatul dinspre incuietoare. Eu am facut filet in ureche si am prins-o cu un surub mic de corpul manerului. Asa am facut la ambele manere si tine in continuare (in special ala din dreapta de care se trage zdravan :( ).

Si la mine se deschideau greu usile, in sensul ca manetuta pe care apesi sa se deschida usa avea cursa moarta destul de mare si avea efect doar la capatul cursei daca apasai foarte tare(probabil si din cauza uzurii). Am rezolvat-o umbland la parghia din interiorul manerului care actioneaza in interiorul portierei lamela de deschidere de la incuietoarei. Acea parghie este actionata direct de manetuta de deschidere a manerului. Amandoua sunt prinse intre ele printr-o imbinare mobila. Eu am scos parghia aia din imbinare, ea fiind actionata oricum de maner. In felul asta am mai castigat spatiu si a disparut cursa moarta de la maner. Mai ajuta si daca ungi bine toate incuietorile, in felul asta nici nu mai ingheata iarna.

Nu stiu daca o sa intelegi ceva din ce-am zis, trebuie sa ai mecanismul desfacut in fata ca sa-ti dai seama.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie in primul rand sa centrezi broasca cu stiftul ce intra in aceasta la inchiderea usii. Apoi trebuie sa desfaci manerul si in interiorul acestuia verifica sa nu fie indoita pirghia de actionare a broastei.De obicei aceasta, fiind din tabla, se indoaie din cauza unui binevoitor care deschide "tandru" usa din exterior :( . Ungi totul foarte bine si GATA.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!