Jump to content

inlocuire stream cu rn510

peteru
 Share

Postare recomandată

Salut,azi am schimbat stream-ul cu rcd510,problema este ca noul aparat are iluminarea butoanelor cu rosu ptr ca provine de pe vw,am inlocuit ledurile rosii cu verzi dar intensitatea luminii este foarte slaba si parca nici nuanta de verde nu este ca cea originala asa ca apelez la cineva care se pricepe sa ma ajute cu aceasta problema si daca poate sa-mi spuna cum se poate schimba logo-ul vw cu cel de skoda si cum pot face sa apara pe afisaj setarile facute la climatronic.In afara de aceasta problema mai am o intrebare,am vazut ca aparatul are intrare de antena si ptr radio si ptr navi dar el nu are buton ptr navi!Multumesc si astept parerile voastre.

Modificat de peteru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi ca titlul topicului nu bate cu ce ti-ai pus tu pe masina. Una e rcd510 si alta e rn510(rns510 mai exact). Rcd nu este o navigatie si de aia nu ai buton de navi. Daca masina ta e facelift, o sa -ti arate climatronicul pe ecran, altfel eu nu cred

Cand ti -au schimat led -urile, trebuia sa -ti schimbe si rezistentele de limitare a curentului care intra in led uri, de aceea intensitatea este slaba.

Modificat de ketex
Link către comentariu

1. ai gresit aria, cauta la navigatie.

2. nu are antena de navi, are diversity antena.

3, Climatronicul tau actual nu stie sa trimita info catre navi, din ce an e masina ?

Link către comentariu

scuze ptr titlu,este rcd 510,masina nu este FL,este my2008,deci aparatul nu este cu navi dar are 2 intrari ptr antena

Link către comentariu

ce rezistente trebuie(ce valori) ca sa mareasca intensitatea luminii?

Link către comentariu

scuze ptr titlu,este rcd 510,masina nu este FL,este my2008,deci aparatul nu este cu navi dar are 2 intrari ptr antena

Nu o sa arate climatronicul pe ecran.

Link către comentariu

Multumesc ptr raspunsuri si ca sa nu mai deschid alt topic,poate cineva sa-mi spuna unde se afla becul de la scrumiera si cum se poate inlocui ?

Modificat de peteru
Link către comentariu

Trebuie sa dai jos scrumiera ca sa poti ajunge la el.

Pentru a face asta trebuie sa tragi in sus bucata de plastic de la baza schimbatorului. Dupa ce vei face asta vei gasi 2 suruburi torx care trebuie desfacute pentru a putea trage ansamblul scrumierei afara.

Becul nu se poate schimba separat fiind incorporat intr-o bucata de plastic cu mufa pe care va trebui sa o iei de la dealer cu putin peste 20 lei daca nu ma insel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!