Jump to content

Bora 1.9 Tdi

xanderM

Postare recomandată

Si eu am incercat sa scot plasticul ala, dar nu am reusit. Cred ca o sa frec la el pe masina, nu are rost sa dai volanul jos pt asta.

Link către comentariu

Ai alea 2 de jos in sus pe verticala. Unul stanga, unul dreapta. Si mai trebuie dat jos cauciucul manerului de la reglajul volanului, cel pe care scrie open.

Link către comentariu

Alea pe care le-am incercuit si in poza nu?Le-am desfacut dar tot mai tine in ceva ,dar nu stiu in ce anume :dry: se misca din toata unghiurile dar nu vrea si nu vrea..

Link către comentariu

Eu tin minte ca nu mai ai altceva. Mai trage de volan inspre tine, poate asa vezi mai bine ce tine. Si nu uita de maner

Link către comentariu

frumusica masina...

esti pe drumul cel bun

eu zic sa renunt la angel eyes(nu este de vag.)

sa faci un contrast gri cu negru,adica elemente cum sunt semnalele sa fie negre(fumurii)

la fel o grila fara semn si etc etc

renunta la ideia aia ca speli masina si pui poze...

spor la treaba

Link către comentariu

Ms,da ma gandesc si eu la o grila fara semn dar sunt in dubi.Incerc combinatia de negru cu gri,in primavara cred ca o sa ii pun si o folie care sunt sigur ca o sa schimbe, pana atunci mai poate astept a plecat soarele :dry:

"renunta la ideia aia ca speli masina si pui poze..." Hmm nu cred ca am pus poze doar ca am spalat masina,daca te uiti atent pe langa au fost si niste updaturi,capace +smd..polish,jantele...

Modificat de xanderM
Link către comentariu

Mai bine poze si curata, decat brizbrizuri ;) Intretine-o cum trebuie si actualizeaza topicul cu poze ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Se poate inchide :)

Am primit o oferta neasteptat si am trecut la Toyota Avensis ,pacat ca forumul de acolo nu e asa activ ca asa si informatiile sunt mult mai putine :)

Modificat de xanderM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!