Jump to content

Bora 1.9 Tdi

xanderM

Postare recomandată

Salut,am prins si eu oleaca de timp liber si am zis sa va prezint si voua noua mea achizitie.

Bora 1.9 tdi 110 cp,06.2001,Gri.

Dotari:

4 Geamuri electrice

Oglinzi electrice

Trapa

Incalzire in Scaune

Clima

Tetiera fata/spate

Suport pahare

Spalatoare faruri

Senzori parcare dar se pare ca nu am si restu,am senzori bagati trase cablurile in porbagaj dar cred ca mai lipseste ceva,inca nu stiu ce mai trebuie sa cumpar.

Esp,Srs si restu :D

Suspensie sport.

dscf2340zv.jpg

dscf2319l.jpg

dscf2320p.jpg

dscf2321b.jpg

Probleme:

dscf2324g.jpg

dscf2326g.jpg

Faruri matuite si un pic sarita vopseaua de la pietre,dar asta se rezolva.

dscf2327q.jpg

dscf2328.jpg

dscf2339j.jpg

dscf2331o.jpg

dscf2332z.jpg

dscf2333s.jpg

dscf2335u.jpg

Cam asta a fost.

Modificat de xanderM
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Destul de dotata. Schimba-i capacele....ii strica tot designul. Pune-i unele OEM...

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

felicitari pentru achizite...sa o stapanesti sanatos...

ma mir ca ai spalatoare faruri dar nu ai proiectoare ceata...

Link către comentariu

Multumesc!

4700 E mult/putin voi ziceti :)

Dupa revizie trebuie sa schimb:

Bieliete antiroliu

Bucse bara stab

Placute fata

Bucse brate fata partea din spate

Flanse + rulmenti amortizoare

Pivot fata !

Pierde un pic ulei tubulatura intercooler (a zis sa stearga si sa vedem pe unde)

Si de verificat etrierele spate ca "infraneaza" un pic.

Eu m-am speriat initial cand am vazut lista.. ceva recomandari de marci,sfaturi! :icon_cheesygrin:

@Capace deja a primit,oricum pe la vara vitoare o sa primeasca jante 16 sau 17 si folie :)

Modificat de xanderM
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Pt bucse si tot ce tine de articulatii mergi pe lemforder care produce piese oem pt vw. Sa te feresti de febi...

Nu te speria de lista ca sumele nu o sa fie asa ametitoare. La un mk5 ar fi fost simtitor mai mult. Numai daca dai roata jos o sa vezi cat de complexe sunt articulatiile la mk5 fata de mk4.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cateva poze cu noile modificari:

Capace noi,Numere noi + Smd la Nr spate.

Aaa si era sa uit vine dupa o spalare :icon_cheesygrin:

dscf2344u.jpg

dscf2346l.jpg

dscf2374o.jpg

dscf2378y.jpg

dscf2372j.jpg

post-96393-0-83176000-1317673514_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut am niste intrebari si nu am vrut sa mai deschid alt topic sper ca e ok !

As vrea sa imi cumpar si eu un cd si cablu pentru diagnoza stiti cumva de unde as putea cumpara?Ce preturi?

De ce computerul de bord imi reseteaza tot consumul instant si restu?de exemplu daca merg pana in oras si a 2 zi nu plec nicaieri cu ea o ia de la inceput cu consumul..

Si ce setari imi pot activa fara vag?Si unde pot gasi un topic?Am cautat dar nu gasesc nimic..

Mersi!

Link către comentariu

Nu ai cautat ce si cum trebuie...

1. Interfata - clona, gasesti pe toate gardurile....mai proaste sau mai putin proaste - oricum, daca e activata, iti poti activa inchiderea automata a usilor, la 15km-h, descuierea cand scoti cheia din contact, sa faca beep cand o incui-descui - daca ai alarma cu cheie briceag de fabrica ....si vedem dupa ce o cumperi, daca merge facut si ceva la cluster - sa vedem daca e immo2 sau 3....e posibil sa fie 3, dar e la limita.

Daca vrei interfata originala, vb cu Voinea

2. BC - ul are 1 si 2. 1-se reseteaza dupa cateva ore de stationare - e un trip scurt. Apasa scurt pe butonul reset si vei intra in BC 2 - acolo vezi consumurile si celelalte date, pt perioade mai scurte. Vezi in coltul dreapta sus, al afisajului central, iti afiseaza 1 sau 2....in functie de ce BC ai accesat.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 1 month later...
Ciprian Ciobanu

Felicitari pentru masina, e foarte frumoasa si destul de dotata! Te invidiez pentru motorizare, mi-as dori sa am caiutii tai! Fata de cei 90 ponei la bora mea.. :)) Sa o stapanesti sanatos si fara probleme! Nu te teme de "lista" cu problemute la ea, dupa cum a mai zis cineva mai sus, nu e char foarte scump sa intretii o masina ca asta...dupa cum ai tu grija de masina ta, la fel va avea si ea grija de tine! Fa-ti farurile, mergi la cineva sa ti le polisheze, o sa iasa f bine si vei avea cu totul alt aspect la masina! Cu un polish bun si o lacuire corespunzatoare, vor iesi ca noi!

Link către comentariu

stiu ca dupa 2 ore de stationare se reseteaza datele din 1.

in 2 raman datele pana le resetezi sau deconectezi bateria.

ai reusit sa faci functionali senzorii de parcare?

Link către comentariu

Ciprian Ciobanu :Multumesc,cu farurile am rezolvat cat de cat,le-am dat un polish ,dar la vara o sa le desfac si o sa le curat mai bine pe dinauntru si o sa mai insist si pe afara oleaca..

Faruri:

p2090952.jpg

p2090956.jpg

Piesele le-am schimbat de ceva timp,acuma mai am distrubutia si cureaua de accesori si cam e gata treaba,oricum merge foarte bine parerea mea,dar mi sa zis si ceva de tacheti dar nu sunt sigur acuma incerc sa aflu am facut si un filmulet il postez in topic separat..

Muale:nu am mai insistat,nu prea am avut timp,oricum din ce am vazut are doar senzori bagati si firele trase dar restu ce mai trebuie domnu stie si tot el stie unde sunt :D

Stiti cumva ce reprezinta reperele? :) am vazut ca am ulei prelins pe acolo si uscat..

img011bn.jpg

img010ll.jpg

img013nc.jpg

img012li.jpg

Si daca gasesc asa ceva pe undeva..bucata aia de material..

img016zy.jpg

Multumesc pentru sfaturi! ;)

Modificat de xanderM
Link către comentariu

burete separat nu cred ca gasesti in dezmembrari. poti sa lasi asa,fara sau cauti alt capac cu totul

Link către comentariu
  • 2 months later...

Masina a primit triple si faruri noi :icon_confused: Urmeaza kit xenon!

Era un pic murdara dar a primit baita.

Pareri?

dscf3288k.jpg

dscf3290s.jpg

dscf3292u.jpg

dscf3293i.jpg

dscf3294p.jpg

dscf3297j.jpg

dscf3299o.jpg

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

ai cam investit ceva..sa le stapanesti sanatos:)

da zi ce si mie...ce sunt cu cataroaiele alea la roti?le folosesti pe post de opritoare?sa nu dai prea in spate?

Link către comentariu

350 ron am dat faruri+triple dar le-am reconditionat eu :)

Odata aveam altceva acolo facut frumos dar se pare ca a deranjat pe cineva si le-a scos,asa ca am pus bucatile alea de calaburi ,e undeva intre boscheti masina si daca i se mai strica golful lui maicamea si vrea bora mai face o surpriza :) cum a mai facut si farmat oleaca MB vechi ...eu m-am obisnuit de cand tot o bag acolo cu spatele :)

Modificat de xanderM
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

faci misto de mine?350 ron?unde le gasiti frate? :))

ce nu aveau de au costat atat?

LE:am sapat si am vazut ca ai prezentat toata operatiunea...au iesit bine:)

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

De la o Bora botita..sa vad ce mai are pe ea :))

Da fata de cum erau au iesit bine,le-am mesterit si polishat,dar nu sunt multumut de sticla care o au farurile o sa o pun pe ceade pe farurile originale,dar asta in toamna,acuma are nevoie de asigurare expira pe 28 si am o proble cu treapta a 2 de la cutie ori e uleiul ori nu stiu haraie cateodata cand sa o bag in restu merge perfect..

Modificat de xanderM
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumoasa masina si bine dotata.Se vede ca ai grija de ea.Unde stai in Suceava?Poate ne vedem prin trafic.Multi km fara probleme in continuare.Bafta.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Poze noi,dupa o baie! :icon_cheesygrin:

img242pu.jpg

img243z.jpg

img246i.jpg

img247vb.jpg

Si un Update:Jante 17,pe la anu mai urmeaza folia.

img257r.jpg

img260r.jpg

img262b.jpg

Alte capacele nu am gasit deocamdata! :dry:

img264n.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

A trecut o luna si ceva cred de cand am tot amanat schimbul am tot zis ca dau turbo jos si il trimit la Cipos la curatat,dar am renuntat la ideie din cauza unor probleme de sanatate.

Asa ca m-am hotarat ca maine sa schimb uleiul ,filtru de ulei si cel de motorina,cel de aer l-am schimbat acuma 3 luni inainte sa plec in concediu.

Cumparaturile:ulei Aral 5/40 uni zic ca e bun alti ca nu ,o sa vad.

-filtru ulei Mann

-motorina am zis sa incerc si Mahle.

+ un kit de senzori de parcare(culoarea masini)cu afisaj dar astia trebuie sa mai astept sa imi revin oleaca dupa operatie sa pot executa operatiunea..

img300r.jpg

Am demontat si manerele la usi de nervi ca aratau foarte urat ..

Jumate /jumate/nu vrea sa le vopsesc le las asa zic eu ca arata destul de k..

img310w.jpg

img306l.jpg

img303r.jpg

img301so.jpg

Ca sa scot aparatoarea de sub volan trebuie sa dau jos volanul?Am desfacut si suruburile alea greu accesibile de sub volan se misca toata dar nu stiu cum sa o scot afara,unde mai tine...si arata bine dupa cum se vede in poze.

img299y.jpg

Astea 2 celelalte 2 din partea cealalta + cel de sub maneta nu open.. :sly:

img298o.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!