Jump to content

Pisicuta...

Amy

Postare recomandată

A venit vremea sa v-o arat si eu pe pisicuta mea, in toata splendoarea ei. A fost dusa la spalat acum 2 zile si a fost rasfatata si m-am gandit sa ii fac niste poze sa v-o arat si voua.

Pisicuta este o Skoda Octavia 2 Elegance, 1.9 TDI (105CP), neagra (puternica, distincta, speciala) cu pachet de drumuri grele, stergator luneta, alarma OEM si sunt foarte mandra de ea. In poze o sa vedeti si un mic catelus care imi tine mie de urat cand e trafic, ca sa nu ma plictisesc.

Link către comentariu
mmm ce fain arata pe negru, asta numai pisicuta nu e...e pantera :)

<{POST_SNAPBACK}>

Corect,asta numai "pisicuta" blinda nu mai e :P

Cred ca e panteruta artagoasa... :)

S-o strunesti sanatoasa si fara evenimente :)

Link către comentariu

intr-adevar jantele sunt de 15..dar sper in scurt timp sa o upgradez pe Pisicuta atat cu jante de 16,cat si cu senzori parcare ( are codita cam ridicata si lasa lumea fara numere la masina :) )..

ps: si..aveti grija in trafic - cand o intalniti - pisica blanda zgarie rau!!!!! :)

ps2: multumesc de urari !!! :)

Link către comentariu

foarte frumoasa masinutza! sa o stapanesti sanatoasa amy

joi la intalnirea amckart am avut ocazia si vin si eu o octavia2 si vreau sa spun ca este foarte smekera masina, sta foarte bine pe drum si extrem de spatioasa !

succes la un tuning cu ea :)

Link către comentariu

Eu cred ca cel mai bun tuning pt moment e cel de sezon...roti de iarna!

Oricum Amy ai o makineta super...sa te bucuri de ea multi km fara evenimente...

Link către comentariu

Depinde cit de mult o folosesti iarna...

Daca esti nevoita s-o folosesti zilnic,indiferent de conditiile de afara,mai bine ii iei niste "botosei" speciali de iarna :)

Link către comentariu
  • 4 months later...

@c6t9: mie mi se pare ca seamana a hartuire ce faci tu aici. Sfatul meu ar fi sa inchei aici "aprecierile" si sa-ti indrepti atentia si spre celelalte zone ale forumului.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 year later...

...si mi-am incaltat pisicuta cu jante si anvelope noi.. :) ..acum arata mai bine.. :)

cam asa arata... :P

..nice back..

post-2974-1182516015_thumb.jpg

post-2974-1182516030_thumb.jpg

post-2974-1182516038_thumb.jpg

post-2974-1182516248_thumb.jpg

post-2974-1182516258_thumb.jpg

post-2974-1182516380_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte faina, dar mai trebuie spalata din cand in cand. :)

later edit: ... m-a corectat Amy: s-ar putea sa mi se fi parut ca e murdara, din cauza luminii... la masina ma refer :P

Link către comentariu

Hai mah, ca esti rau, chiar e printre primele poze in care o vedem curata :D :P

Link către comentariu

da rai mai sunteti.. :angry: ..pe langa faptul ca e neagra n-am timp sa ajung la 2 zile cu ea la spalatorie ( ca altii.. :rolleyes: )...

Link către comentariu

Stai linistita ca GT-ul meu ajunge pe la 2-3 saptamani la spalatorie. :lol:

Link către comentariu

Intr-adevar jantele sunt frumoase!

Sa le porti sanatoasa ... :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoase jantele si la drumurile din romania chiar nu iti trebuie mai mult asta ca sa poti sa mergi normal :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari Amy! Sa o stapaneshti sanatoasa si sa te bucuri de ea cat mai multi km fara incidente!

Am si eu o ... felina ca a ta numai ca eu o alint si ii spun "tigrutza" mai ales dupa cum maraie motorul!

A mea felina e de culoare gri-antracit si e incaltata cu jante de 16 cu anvelope Bridgestone. A ta vad ca are GoodYear la labutze! :frigbaitata:

A mea avand regim de jungla o alint cu spalatul mai rar si anume cam la o luna.

Modificat de eugenica
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!