Jump to content

Golf 4 1.6 FSI - O.Z Racing AZK R17 - Faurecia heated sport seats

Mihai Mosulica

Postare recomandată

Salut,

Am cumparat un Golf 1.6 FSI din Germania destul de dragut si ingrijit. Are climatronic, oglinzi el, geamuri el fata/spate, pilot automat, jante pe 17 O.Z Racing AZK si niste super scaune de la Faurecia incalzite.

Am atasat pozele cu el.

Mersi,

post-79209-0-45317900-1317237841_thumb.j

post-79209-0-23446100-1317237860_thumb.j

Modificat de Mihai Mosulica
Link către comentariu

Sa te bucuri de Golf cat mai multi km fara probleme. Frumoase OZ-urile si destul de exclusiv modelul.Suspensia este normala sau sport?

Link către comentariu

Sincer ...nu stiu sa-ti zic exact ...in orice caz e facuta cum trebuie si banuiesc ca e adaptata pentru jantele astea ca s-a circulat multi ani cu ele si la verificari nu am avut probleme cu directia sau franele. Am avut cateva cheltuieli cu bucsele pe fata si ambele sonde lambda dupa primii 1000 de km de Romania. Problema a fost ca am infundat-o cu benzina de 95 ..nu am stiut ca e asa pretentioasa si trebuie 98 sau 100 pt motorizarea asta... oricum acu ca le-am rezolvat merge excelent.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos!

Tot timpul mi-au placut modelul asta de scaune :D Arata foarte bine si stai si foarte bine in ele :D

Link către comentariu

Arata bine, si jantele sunt super. Nu-ti face griji si eu am avut problema cu sonda lambda imediat dupa ce a fost adusa masina din Germania :) am circulat cu ea cateva luni pana a picat de tot, zilele trecute am fost nevoit sa o schimb ca nu se mai putea circula cu un consum aberant de mare. Mi-au spus mai multi mecanici ca la motoarele pe benzina aduse din afara primul lucru care se defecteaza este sonda lambda sau sondele, cum e in cazul tau. Avem o benzina de toata frumusetea.

Sa ai parte de ea si numai bine !

Link către comentariu

Frumoasa masina, de jante nici nu mai zic :lol: ! La cat mai multi km fara incidente tehnice/estetice.

La cum arata, imi pare suspensia normala, masina fiind ceva mai ridicata. Poate te gandesti sa o cobori putin, asa o sa complimenteze jantele foarte bine :emthup: .

Mai pune poze cu OZ-urile, sa ma benoclez mai bine la ele :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!