Jump to content

Seat Leon 1p

dani_stefan23

Postare recomandată

Multumesc de aprecieri baieti! Din pacate am BLS(mi s-a aprins si mie martorul, am mers un pic pe autostrada 10 min constant cu 60km/h si s-a stins).

Am gasit destul de greu grila (am luat-o de la un coleg de pe seat forum),dar nu imi doream alt model.

Sa ne auzim cu bine la anu si petrecere frumoasa!

Link către comentariu
  • 2 months later...
dani_stefan23

post-84556-0-17996100-1332359189_thumb.jNu am mai scris de ceva vreme pe aici. Intre timp am facut schimbul de ulei+filtru, am reusit in sfarsit sa montez senzorii de parcare si leduri in interior(cu ajutorul colegul JAF).

Pun si poze cu senzorii, mai trebuie sa fac cateva poze pe intuneric cu ledurile din interior.

si inca 2 poze cu senzorii ...

Urmeaza un kit de xenon tot de la colegul Jaf si leduri la picioare(am vazut la un coleg cu un Leon ) si mi-a placut cum se vede. tot ce imi mai trebuie este un weekend mai liber sa pot rezolva treaba.

Drumuri bune!

post-84556-0-34203600-1332359480_thumb.j

post-84556-0-72610000-1332359523_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Am tot amanat sa postez poze cu ledurile din interior..intre timp am mai facut ceva.foot lights.sper sa va placa, eu sunt multumit de rezultat :)

post-84556-0-06548500-1334872292_thumb.jpost-84556-0-49971200-1334872306_thumb.j

Si inca una.

post-84556-0-05193500-1334872070_thumb.j

post-84556-0-98141300-1334872370_thumb.j

Link către comentariu

Nu sunt, am in plan sa le schimb, nu prea imi plac nici mie...le mai las momentan, vreau sa fac altele mai intai :icon_redface:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
dani_stefan23

Salutare,

intre timp am mai mesterit ceva la masina: ceasuri suplimentare Raid Hp. Suportul l-am facut din fibra la un tip(ghetto tuning), iar ceasurile au fost luate de la coasta de est. Banuiesc ca nu e vreo problema si nu se considera reclama. Postez si o poza cu lucrarea:

O sa pun mai pe seara si o poza noaptea, am ales special modelul Night Flight sa ilumineze tot in combinatia alb/rosu

Sper sa va placa :icon_cheesygrin:

post-84556-0-43982500-1336569335_thumb.j

Link către comentariu

Odorizant din asta janta am avut si eu miroase a ceva? La mine era degeaba.

Link către comentariu
dani_stefan23

A fost si odorizant in janta, dar acum ceva vreme. E un fel de talisman la mine, o amintire. Mi-a placut foarte mult , il am de ceva vreme, a schimbat mai multe masini :D

Link către comentariu
dani_stefan23

post-84556-0-01297500-1336849595_thumb.jSi poze cu ceasurile noaptea :lol:post-84556-0-77389900-1336849608_thumb.j

Mi-ar trebui un aparat foto mai bun :icon_redface:

Link către comentariu
  • 2 months later...
dani_stefan23

Salut,

Hai sa mai scot si eu topicul de la naftalina si sa fac un mic rezumat la ce a primit masina de cand a intrat in posesia mea si pana acum:

-grila fata Autostyle

-eleron spate

-senzori parcare spate

-footrest GTI

-ceasuri suplimentare Raid HP

-footlights

-jante Tomason TN1 17"+ cauciucuri Firestone 235/45/17

-cotiera

-tipsuri Seat Sport

-schimbat becurile din interior cu leduri

-leduri pozitii+numere spate

-colantat oglinzi in culoarea rosu

-vopsit etrierii rosii cu Foliatec

-folie Lumar geamuri spate

-alarma.

In mare cam asta e,pe langa reviziile facute la timp si ingrijirea de care are nevoie orice masina la care tii. O sa pun si poze sa vedeti cum arata masina acum.

IMG_2876.jpg

photo upload

IMG_2920.jpg

hosting images

IMG_2923.jpg

free picture hosting

IMG_7709.jpg

upload pictures

IMG_7519.jpg

photo hosting

IMG_7587.jpg

upload photo

IMG_3557.jpg

upload pictures

IMG_3556.jpg

image hosting

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut,

Intre timp am ajuns la 133 000 km. Am facut revizia de 15000, schimbat filtre si ulei. Placutele au fost schimbate toate la 120 000. In rest probleme nu sunt.

Ca planuri de viitor, ma gandeam la colantarea siglei din spate in rosu, in loc de negru cum este acum, si la colantarea manerelor din interior tot rosu.

Ce parere aveti?

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pune-i sigla pe bot. Arata rau tare masinile fara badge, nu stiu ce v-o fi placand sa le slutiti atat. :) Las-o clean, eventual imbunatateste-i look-ul prin folosirea unui strat de protectie, un paint sealant bun, gasesti pe forumurile de detailing destule recomandari.

Link către comentariu

Eu zic ca arata foarte bine, e chiar facuta cu gust, doar ca ar trebui sa o lasi putin mai jos printr o suspensie...

Link către comentariu

Multumesc, din pacate nu o pot sa o las mai jos fiind daily driven pe drumurile noastre atat de bune:) 

@ 23LKY: nu ii pun siglele, imi place prea mult grila fata

Link către comentariu

Pune-i sigla pe bot. Arata rau tare masinile fara badge, nu stiu ce v-o fi placand sa le slutiti atat..

Daca ai stii cat de cautata si apreciata este aceasta grila :P  .S-a creat o moda ;)

Pe leon da super bine

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sal te intreb si eu unde anume ai montat eleronul Acela ??  ce service de parbrize ?

Sunt nou pe forum si am tot cautat undeva sa pun si am dat google si uite ca tot aici am ajuns :)

daca imi poti spune si mie unde este acel service te rog ...si cat a costat treaba ?

Ms mult

Link către comentariu
dani_stefan23

Salut,

Din pacate service-ul este in Ploiesti, l-am pus la o cunostinta de acolo.Oricum gasesti sigur si prin Bucuresti pe unde sa il pui.

Incearca sa dai niste telefoane la service-uri de pe aici si sigur cineva o sa reuseasca sa faca si asta.

Dar ai grija sa il lipeasca bine.

Toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!