Jump to content

Seat Leon 1p

dani_stefan23

Postare recomandată

Salutare,

Dupa mai multe luni in care ma tot uit pe forum dupa una , alta, mi-am luat inima in dinti sa imi prezint si eu masinuta. Este vorba de un Seat Leon 1P, an de fabricatie 2007, 1.9 TDI, 105 caluti, cod BXE(cel cu filtru particule) care are 109 000 km in momentul de fata. Ca dotari, este varianta Stylance,cred (eu am luat-o la mana a 2-la si nu sunt chiar sigur). Principalele dotari sunt:

-ABS, TCS

-8 airbaguri

-oglinzi incalzite rabatabile si din cheie

-volan imbracat in piele+comenzi si schimbator de piele

-follow me home

-dublu climatronic

-4 geamuri electrice

-USB sub scaunul pasagerului

-cruse control

-8 boxe

-jante aliaj pe 16

-modul comfort(ridicare, coborare geamuri si oglinzi din cheie).

-proiectoare.

Cam astea ar fi principalele pe care mi le amintesc acum. Ca imbunatatiri, i-am pus folie pe geamurile din spate si colant pe cele mici de unde se deschid usile, leduri pozitii si numere spate. Ca planuri de viitor, as vrea o grila fata neagra fara sigla, un eleron spate sus, si o navigatie 2din , replica evident(dar nu stiu cat de fiabile sunt pe o perioada indelungata). Evident as vrea sa ii pun niste jante mai mari, pe 17, o resoftare si poate o bara fata FR, dar sa vedem ce o sa mai fie si cu banutii :)

Eu cam atat am avut de zis, o zi buna tuturor

P.S. > poate imi spune si mie cineva care are cum se comporta navigatia dupa mai mult timp de utilizare.

post-84556-0-62491000-1317023407_thumb.j

post-84556-0-78339100-1317023412_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie!

Pt HU 2din poti opta alte marci de renume,care sunt peste aceste replici ca si calitate audio.

Spor la modificari.

Link către comentariu

@ Robertofulgos: Am dat 9100 euro in februarie anul acesta.

@ Tibi: Mersi frumos!

Tibi, poti sa imi recomanzi tu ceva?Pe net sunt cam aceleasi pe toata site-urile...

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez de ABS si TCS. Tot azi mi-am cumparat si un eleron, trebuie sa il vopsesc si apoi o sa pun si poze cu el montat :)

Link către comentariu

Cat a costat eleronul si ce model este? Daca ti-ai luat de la je-design voi fi invidios ;)

Legat de HU 2din ,arunca o privire pe booster.ro

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. Sa o conduci cu placere. Pune mai multe poze cu ea, daca vrei. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sunt niste preturi la je-design :icon_redface: .. nu vreau sa fiu carcotas, dar asta e modelul care mi-a placut cel mai mult

multumesc mult Deadly ... o sa pun mai multe poze saptamana viitoare cred, dupa ce repar aripa dreapta fata(o mica ciocnire in trafic), dar trebuie refacuta si am tot amanat .Cu ocazia asta o sa dau si eleronul la vopsit si il pun atunci.

Link către comentariu

Mai adaug cateva poze :) Cer scuze pentru ca nu e prea curata in interior...post-84556-0-70461400-1317830234_thumb.jpost-84556-0-17732500-1317830240_thumb.j

si inca una care nu a incaput mai sus

post-84556-0-77732000-1317830397_thumb.j

Link către comentariu

Cateva poze cu eleronul montat, cum am promis

scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul

post-84556-0-20327600-1319008619_thumb.j

post-84556-0-46263700-1319008633_thumb.j

post-84556-0-50126100-1319008650_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc.foarte frumos aspectul clean care l-ai pastrat pe masina . off topic, cat te-a costat subwooferul si statia?

Link către comentariu

OFF-topic: 1000lei be-loud[.]ro la vremea aceea.

Cum este consumul? ma intereseaza in special extraurban.

Link către comentariu

Extra-urban, daca mergi pana in 130, aproximativ 5 (plus minus). Eu merg mult in oras si nu pot sa iti spun exact, cand am mai iesit cu ea nu am stat sa ma uit cu exactitate. Ce pot sa iti spun sigur este ca mers numai in traficul din Bucuresti consumul este 6,5-7 maxim, mers in regim normal , schimbat la aproximativ 2500.

Link către comentariu

Pe fata dunlop si pe spate am fulda. Am cumparat 4 jante( aliaj de pe un golf 5) si 4 cauciucuri prin primavara de la un coleg de pe forum.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Super bine arata cu eleron.

Curand intentionez si eu sa iau unul.

Ai probleme cu haionul,mai exact cu telescoapele de la greutate?

Link către comentariu

Inca nu am observat nimic, o singura data s-a intamplat sa nu se ridice singur, dar era masina putin in panta Acum vom vedea in timp ce o fi.

Eu zic ca ii schimba in bine aspectul, mai ales la tine care ai si kit fr e un must aproape :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare,

Nu am mai scris de ceva vreme, intre timp masina are o grila fata de la Autostyle care imi place foarte mult cum vine . pun si cateva pozepost-84556-0-25046700-1323034123_thumb.j

si inca una mai de aproape

post-84556-0-76973500-1323034198_thumb.j

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Imi place foar mult grila :icon_thumleft:

N-ai pus poze cu eleronul montat Am vazut pozele acum pe pagina 1 :)

Din poze iti pot confirma ca dotarea este stylance.

Daca ai BXE, este fara filtru de particule si poti rasufla usurat.

BLS are filtru de particule, il am eu :( s-a aprins de 3 ori din 2008 pana acum din cauza ca am mers prea mult in oras. De obicei o scot imediat afara pentru 15 min si se stinge imediat martorul din bord cu DPF. Mi-am facut un obicei ca 1 data pe luna sa scot masina afara din Bucuresti la o plimbare scurta sau din cand in cand sa mai merg in sport drive cu ea (are DSG).

Modificat de X-Ecutor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!