Jump to content

lupo al meu

bandi1

Postare recomandată

buna.am cumparat si eu un lupo,din 2001,cu 95.200 km,... arata bine,dar deja incepe sa mi para rau... toata lumea vrea vw... pai eu inainte am avut un punto,si nu am avut nici o problema cu el.dupa ce l am luat,am pus benzina la mol, si m am dus cu el putin,pe afara, cu o viteza de 90 km... deodata se aprinde mororasul ala check...m am dus si la anulat pe computer... zicea de ceva gaze...sau nu stiu ce... acum stau si astept sa vad,cand se mai aprinde... :dry: ,dupa aceea mi se incalzea tamburul spate, am dar jos tamburul, totul e praf.. acum astept mecanicul acasa,ca nu pot sa pun roata inapoi, sa l faca..... oare la ce sa ma mai astept.de la vw? tin sa cred,ca totusi nu vw e cea mai buna masina... e doar pomul laudat...

Modificat de bandi1
Link către comentariu

E normal ca la o masina SH sa mai fie ceva probleme. Cu rabdare le rezolvi pe toate si o sa inceapa sa-ti placa Lupo. Sa-l stapanesti sanatos/sanatoasa.

Link către comentariu

Nu te grabi sa zici ca vw este "praf" ! Masina ta deja are 10 ani si poate dublul km din bord. O pui la punct din toate punctele de vedere si vei vedea ca este buna. Succes !

Link către comentariu

mersi ptr incurajari... km sint reali,a fost adus in tara in 2009,si atunci avea 69.000 km. atunci a fost ultima oara la reprez vw.nu prea am multi bani,si sper sa nu se tot strice.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!