Jump to content

Passat b5.5 1.9 tDI

randy alexandru

Postare recomandată

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• randy alexandru

67

• F l o r i n

33

• Muale

10

• lucian_90tud

6

Adevarat.... pe mine ma omoara orasul nostru. Zici ca isi bat joc de noi.... s-au apucat de sapat pe toate strazile, acum, cand vine iarna....numai transee. Eu, ca sa ajung repede, merg mai mult pe stradute...evit bulevardele. E bataie de joc, parca mergi pe camp....numai gropi, transee, etc.....

Link către comentariu
randy alexandru

la corsa am talon de 40 pe 16.. stretchuit ...o alerg de cate ori o scot.... peste tot ... intradevar e mai rigida dar merge ... nici cu passatul nu imi fac probleme ... sunt sigur ca am sa ma impac cu talonul de 35 ... sunt obisnuit cu masina joasa si talon mic la anvelopa

Link către comentariu

frumoase foc - nu prea mai vezi la noi, Passat-uri cu jante de dimensiunea asta. Respect pentru munca, timpul si banii cheltuiti !

Link către comentariu

Ii sade bine :D, sa nu atinga la limitatoarele astea de viteza :(, oricum low and slow, graba strica orice efect :))

Parca ar arata mai bine fara capacele de bmw, avand in vedere ca sunt pe un Passat

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
randy alexandru

dorinta mea e sa ii pun intr-un final de bentley ... binenteles tot sa pastrez emblema .... mie mi se pare foarte interesant cu capacele de alta marca :)

Link către comentariu

am un prieten care s-a trezit cu ea pe butuci..probabil hotzii aveau comanda de jante misto si l-au gasit pe el :(

Frumoasa masina, cat a costat vopsitul ? Si cu interiorul ce planuri ai ? piele, navi ceva ? presupun ca stai mai mult in interior decat in exterior

bafta in continuare !

Link către comentariu
randy alexandru

am un prieten care s-a trezit cu ea pe butuci..probabil hotzii aveau comanda de jante misto si l-au gasit pe el :(

Frumoasa masina, cat a costat vopsitul ? Si cu interiorul ce planuri ai ? piele, navi ceva ? presupun ca stai mai mult in interior decat in exterior

bafta in continuare !

astea nu sunt jante misto ... sunt niste jante de bmw x5 banale.... nimic deosebit ....asa ca nu imi fac probleme de furat .

iar la interior mi-as dori piele ... neagra ...

Link către comentariu

sanatos. Si eu tot de tabla mi-am facut...de 2,5. Numai ca l-am profilat dupa modelul celui de plastic - i-am facut fantele de ventilatie si gaura sa dau drumul la ulei, fara sa dau jos scutul.

Link către comentariu
randy alexandru

la mine cat de joasa e masina .. o sa il mai dau jos de cateva ori .... ii trag atunci si gaura in dreptul busonului . in rest e destul de ventilat .

Link către comentariu

nice nice nice:) eu inca n-am reusit sa o ating pe dedesupt, si nici nu-mi doresc. oricum a mea e barca pe langa a ta.

Link către comentariu
randy alexandru

eu in fiecare zi o ating pe dedesubt ... si rad :) .... Cand faceti intalneala aia va rog sa imi dati si mie un Pm .

Link către comentariu

cred ca e o experienta.....sa mergi cu ea, asa joasa....

Cred ca e cel mai jos Passat din Bucuresti.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
randy alexandru

e ok .. s-a comportat foarte frumos la drum .. si cu 4 persoane in ea / e stabila si comfortabila ...

Modificat de randy alexandru
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
randy alexandru

Astazi la service Mgs auto s-au efectuat urmatoarele operatiuni :

- Montat kit xenon 4300k

- curatat egr

- inlocuit racord flexibil evacuare

- toba de mijloc si catalizatorul au fost eliminate

post-96254-0-65869200-1323182567_thumb.j

post-96254-0-90761400-1323182573_thumb.j

post-96254-0-48148200-1323182585_thumb.j

post-96254-0-70178100-1323182595_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!