Jump to content

Passat b5.5 1.9 tDI

randy alexandru

Postare recomandată

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• randy alexandru

67

• F l o r i n

33

• Muale

10

• lucian_90tud

6

randy alexandru

au venit si opincile pentru rotile de vara 215 35 19 ... o baterie varta de 74 ... o grila proiector

Link către comentariu

din cate auzisem eu,in fabrica elementele de caroserie se aliniaza cu laser..eu n as fi indraznit sa demontez o usa,dar toate!

te admir insa pt proiect,si tin pumnii!

pune si tu poze mai de calitate!:)

Link către comentariu
randy alexandru

nu pot pune poze de calitate ca nu ma descurc cu forumul asta ... vrea numai mici ...post-96254-0-30006100-1319530420_thumb.j

faruri ,grila badgeless si lumini numar noi.

post-96254-0-84457500-1319530551_thumb.j

Modificat de randy alexandru
Link către comentariu

la interior ce ai de gand ? re-tapitare ?

bafta in continuare la proiect, cred ca o sa iasa superb ;)

Modificat de _adi_
Link către comentariu
randy alexandru

la interior ... urmaresc unul de piele oem cu incalzire in scaune ...cand gasesc unul in stare buna si convenabil la bani ... iau .

Link către comentariu

Farurile - mai baga niste silicon peste etansarea facuta de fabrica, sa nu ai surprize. Mergeau si cele bi-xenon OEM - pe SH.....dar se gasesc greu.... Hai cu asamblarea aia si jantele pe masina....ca abia astept sa o vad.

Link către comentariu
randy alexandru

dc se aburesc le dau jos si le etansez ...

grila ,plasticaraia si ornamentele de crom au fost facute negru mat

post-96254-0-73345500-1319557352_thumb.j

Link către comentariu
randy alexandru

masina a fost asamblata ... spalata interior -exterior - motor ... mai am mici chestii de asezat ... pe la ea ... dar le bibilesc in timp.

post-96254-0-02445000-1320144839_thumb.j

Link către comentariu

La soate te poti uita, da la ea, ba ,,,,, :icon_thumleft:

Parca merge o folie pe geamuri....

Link către comentariu
randy alexandru

La soate te poti uita, da la ea, ba ,,,,, :icon_thumleft:

Parca merge o folie pe geamuri....

momentan astept sa o polishez toata ...si sper ca in curand sa ii fac rost de suspensie reglabila ...mai are pana ajunge cum trebuie ...iar cu folia ,.. o sa ii pun cea mai deschisa folie pe toate geamurile ... dar asta nu inainte sa schimb toate geamurile de la usi ... sunt zgariate .Cu tine o sa am ceva treaba ...la un momendat sa ii mai facem cate ceva ... + ca am si cateva leduri de nu se mai aprind .

post-96254-0-84404500-1320146989_thumb.j

Link către comentariu

Rezolvam tot ce vrei !

Asteptam sa o vad cu jantele de X5...dar banuiesc ca abia la vara....

Link către comentariu
randy alexandru

acum o sa pun anvelopele pe jante ... trebuie intai suspensie ... si pe urma facute flanse ... sa fac un fitment bun ... in functie de cum voi avea bani o sa le pun ... mai devreme sau mai tarziu ..

post-96254-0-25669700-1320148608_thumb.j

Modificat de randy alexandru
Link către comentariu

ce curat e in interior.... m-am ingrozit cum arata dupa ce a fost slefuita, ce era in interior....dar a iesit perfect

Link către comentariu

nenea randy,daca nu i cu suparare,de unde ai luat grila aia smechera si cat ai dat pe ea?

Link către comentariu

da,proiectoarele galbene dau bine. si pe langa asta sunt mai practice,lumina pe ceata este indicat sa fie galebna, o temp de aprox 3500k

Link către comentariu

eu cand am schimbat burduf la golf nu a necesitat demontarea de pe masina decat a rotii, nu s-a scos tot axul ala

Link către comentariu
randy alexandru

masina a coborat 9 cm pe fata si 8 spate ...... si a primit si o revizie..ulei si filtre proaspete .

poza lasa de dorit .. facuta in graba cu telefonul ....

post-96254-0-11086100-1320525744_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!