Jump to content

Passat b5.5 1.9 tDI

randy alexandru

Postare recomandată

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• randy alexandru

67

• F l o r i n

33

• Muale

10

• lucian_90tud

6

Tot timpil mi-au placut stopurile full rosii la o masina de culoare inchisa. La fel si proiectoarele galbene. Fa-i si pozitii US si o sa fie si mai interesanta.

Oricum imi plac ideile pe care le pui in practica. Sa ai spor

Link către comentariu

Ce lucrare...abia astept sa vad finalul.Frumos! Daca tot esti la vopsit de ce nu prelungesti capota peste faruri, nu mult doar cat sa umpli decupajul de la faruri, ceva de genul:

post-40367-0-89327700-1317411674_thumb.j

Link către comentariu

e de ajuns ca am scos antena si emblema spate ... vreau sa o pastrez cat mai originala ... si sunt satul de modificari in plus ... mai am o masina careia i-am facut tot ce mi-a trecut prin minte ...

Link către comentariu
randy alexandru

am primt de la prieteni 2 anvelope 225 35 19 ... mai am de gasit doua 215 35 pentru fata

... si din pacate mai dureaza pana intra la vopsit caroseria...

post-96254-0-36823400-1317735064_thumb.j

Modificat de randy alexandru
Link către comentariu

Foarte frumos proiect. Big LIKE pentru negrul mat, jante si stopuri. Unde ai infoliat stopurile si cat te-a ajuns?

Link către comentariu
randy alexandru

merci ... negrul e black magic pearl de audi .... nu mat .. stopurile sunt facute la kaf.ro

Modificat de randy alexandru
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, la cat o sa te duca toata investitia?Vopsit si restul modificarilor?Succes abia astept sa vad rezultatul final.

Link către comentariu

Da, frumoase incaltari...... cred ca e pe cale sa devina cel mai suparat Passat, de pe forum. Astept cu nerabdare sa vad cum iese.

Link către comentariu
randy alexandru

ctl01 - mersi - in jur de 1300 e vopsitoria + modificari la caroserie ... iar restul nu am calculat ... o sa mai se adauge si 2 faruri hella noi care le-am comandat acum ...

florin - si eu astept cu cu nerabdare dar ... mai am atatea de facut ... m-am cam intins cu ele ...

Link către comentariu

Ca idee, daca ai scos semnalele de pe aripi, mergeau oglizi cu semnale in ele.

Link către comentariu
randy alexandru

merg si oglinzile cu semnal ... inca nu m-am hotarat daca le schimb pe astea ... momentan imi place mai mult in forma asta

post-96254-0-85618600-1318509663_thumb.j

post-96254-0-65435100-1318509671_thumb.j

post-96254-0-34316700-1318509678_thumb.j

Link către comentariu

Da, cele modelul pana in 2004, merg mai bine cu aspectul clean look.

P.S. - ce o sa ai de curatat la interior...ca nu ai acoperit nimic.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

sa-i fie de bine !

Arata bine...asa de la distanta. Banuiesc ca arata si mai bine, in realitate.

Abia astept sa o vad echipata.......

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
randy alexandru

si eu ... mai trebuie polishata pe urma ... orcum sunt foarte multumit de cum a iesit .

post-96254-0-98806700-1318849635_thumb.j

Link către comentariu

Ce curaj ai avut sa demontezi usile , iar interiorul cred ca este alb de la praf , asteptam poze cu ea echipata

Link către comentariu
randy alexandru

nu imi fac probleme cu praful din interior ... merge la curatat .... se echipeaza incet si cu atentie ... iar cu usile se pricep baietii de la service ..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!