Jump to content

Boxe pe polita din portbagaj

gabyte00
 Share

Postare recomandată

Salutare. In prezent am un HU Pioneer DEH-30MP cu un sistem pe fata Hertz Dieci DSK 165. Recent mi-am antifonat fetele de usi. Nu am nimic inusile din spate, nici macar fire. Asa ca ma gandeam ca decat sa-mi iau un sistem pentru usile din spate si sa o iau de la cap cu antifonarea (castigul fiind totusi destul de mic din cauza cutiei mici de rezonanata din usi) mai bine imi pun niste boxe de 6x9'' pe polita din spate din portbagaj. Stiu ca pare un taranism dar e solutia cea mai la indemana (ca bani) pentru un upgrade la sistemul audio.

Intrebarea mea este daca cineva mai are asa ceva pe aici si daca a intampinat ceva probleme in timp. Principala mea ingrijorare este ca polita aia pare facuta dintr-un carton presat sau ceva asemanator si e posibil sa cedeze in timp de la greutatea si vibratiile difuzoarelor. Alta nelamurire ar fi daca acea polita nu baraie la volum mare pentru ca nu e prinsa in nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E destul de usor de pus boxe in usile spate si nu este nevoie neaparata de antifonare pentru ca tabla e destul de buna. Iti trebuie maxim doua ore (miscat lejer) ca sa le pui.

Link către comentariu

Intrebarea mea se refera la polita care desparte habitaclu de portbagaj. Am zis deja ca nu vreau sa-mi pun boxe in usile spate. In usile din fata nu tabla e problema ci fetele de usi care baraie din clemele de sustinere si prinderile buzunarului.

Modificat de gabyte00
Link către comentariu

Nu ai ce probleme sa ai.eu am 4 boxe pe polita aceea,la mk v.

Prinderea politei o poti face cu sforicelele de la hayon,eu o tin imobilizata.daca vrei sa nu bata la ochi,iei din bucur o panza neagra si subtire,o pui peste polita,o prinzi pe dedesubt in capse,si e ca noua.daca ai folie,chiar ca nu se vede.

Brgds

Link către comentariu

Eu am doua difuzoare ovale Alpine pe acea polita. Daca nu esti atent si pui ceva greutate pe ea e posibil sa se rupa (la miune s-a rupt). De barait nu baraie si nici nu vibreaza asa de tare de la bass, astfel incat sa scoate zgomote ciudate.

Link către comentariu

Daca ai baieti buni in zona...singurul inconvenient e spargerea masinii si furat polita cu tot cu boxe...

Link către comentariu

Da m-am gandit si la asta mai ales ca nu am folie. O sa gasesc o solutie cand va veni momentul ca e o problema reala.

Link către comentariu

Woofere bune pe fata am inteles ca ai. mai bine pune un amplificator decat sa pui ligheane pe polita spate. Eu prefer sa ascult muzica, nu zgomot.

Baga wooferele fata pe un amplificator 2 canale de orice putere si ai sa fi surprins de rezultat.

Link către comentariu

Nu stiu cum e la golf V, dar la mk4 usile sunt o problema. Oricat de bune ar fi wooferele si oricat le-ai amplifica nu or sa sune niciodata cum ar trebui.

Link către comentariu

Din pacate te contrazic. Este exact invers. AI avantajul unei pozitionari corecte o prindere corespunzatoare si o "incinta" de fabrica destul de ok. La G4 cam orice difuzor suna bine daca e montat corespunzator. Am montat destule sisteme si pe G4 si pe G5 incat sa pot spune ca sunt cele mai user firendly si muzicale usi ca si cele de Passat B5.

Modificat de AlexBanu
Link către comentariu

Pai atunci sa imi dau jos buretele din usi si sa le auzi pe ale mele cum zbarnaie din toate clemele. Serios acum, am auzit boxe stock pe Seat Leon 2003 si se aud 10 clase peste ce aveam eu pe masina plus ca usile sunt absolut "noiseless". Fiecare are gustul lui in ceea ce priveste muzica, eu nu incerc sa zic ca se aude bine sau rau, asta e la aprecierea fiecaruia, doar ca sunt dezamagit de cate zgomote pot sa scoata usile mele.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Putin material insonorizant niste braduti (cleme) noi pe usi si se rezolva problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!