Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

cuplu de 447 nm cu k03 :).. in rest ma depasesc discutiile..asta e pt jug care zicea de o fisa dino :)
Link către comentariu

Cine isi cumpara cu 70k (cu tot cu optionale) un A5 3.0 TDI, nu cred ca sufera daca il bate un GTI. Adica masina respectiva a fost cumparata pentru cu totul alte calitati.

Sincer chiar nu am nici o problema daca ma bate un GTI :)

In masina mea ma simt excelent :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

:)) :)) :)) vine una si ma indoaie:)) sau vine willi william si ma musca de nanau:)) :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

vreau maxim 35 de mm si nici foarte foarte rigide. nush ce sa zic.cineva mi a recomandat H&R. astept si alte pareri:)

Link către comentariu

INTREBARE:) : CE ARCURI SPORT IMI RECOMANDATI PENTRU MASINA?

Raspuns: Niciunele! Asta daca nu vrei sa tzopai prin curbe sau sa schimbi amortizoarele in 15-20k km. Ori pui suspensie completa, ori o lasi balta, ori mergi cu masina ca si cum ar fi un 1.4TDI(chiar si asa tot schimbi amortizoarele curand).

Link către comentariu

Bilstein B12 sau B16

KW v2

Am eu B8 cu arcuri H&R pe UNA si topaie foarte mult... Nu e combinatie.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Eu zic pentru inceput sa cumperi sway bar pe fata si sa schimbi anvelopele cu Michelin Super Sport, de exemplu(ca tot trebuie schimbate la cati km ai). Daca tot te apuci, arunca si niste furtunase de otel si alte placute.

Ajungi cel mult la aceeasi bani si castigi mult cu toate astea.

Link către comentariu
Cristian Tanase

JUG-ule mi-am dat seama ca esti baiat destept ma jur:) ai ceva perspective:) cauciucurile de pe fata sunt noi:) potentza nu stiu de care sa-ti zic...dar nu prea sunt multumit de ele.dau randament dupa ce le incalzesc bine de tot:)

Apropo stie cineva pe unde gasesc niste jante ultraleggera sh pe 18 de preferat?

P.S. sa nu vad ca imi scrieti sugestii despre alte jante ca nu ma intereseaza:)

Modificat de Cristian Tanase
Link către comentariu

O suspensie este un ansamblu complet, arcul trebuie sa lucreze armonios cu amortizorul, sunt o multime de aspecte importante... M-am plictisit... Hai la gradina zoologica sa vizitam animalutele :)

PS: "m-am plictisit" a se citi damping factor, rebound, etc... In concluzie cauta un producator consacrat si ia o suspensie COILOVER

Modificat de Kostas
Link către comentariu
Cristian Tanase

of of mie imi zici...n am masina...abia luni o iau...mecanici idioti...abia astept sa aud sunetele leirol si al tigrilor de la zoo:))

P.S. marti seara sunt in Bucuresti!

P.S. 2. kostas te rog sa nu ma mai ispitesti:)) nu e frumos ce faci:))

Link către comentariu

Tu esti Tase??? :))....tot priveam si nu intelegeam nimic....acum totul e clar...da Tanaka tot din tine !!!

Bine te-am regasit !!!

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

De ce mintiti omul? Eu am avut arcuri pe masina si nu mi-au picat amortizoarele.Am avut arcurile pe masina vreo... 80-90k km, acum masina are 105k, e totul ok. Ce nu e sau nu a fost ok, e faptul ca ar fi trebuit sa schimb si amortizoarele! Cursa, dupa ce am pus arcuri sport, era mai scurta si ajungeam la capatul amoritzoarelor foarte usor. Si va dati seama ca nu prea mai aveam amortizare.

Acum, Costica, sa fim seriosi, cand treci de pe A5 pe A3, cred si eu ca resimti un pic mai bouncy totul, dar eu cand am mers cu a ta mi s-a parut mai ok decat la mine in polo, ceea ce eu consider confortabil... Deci, depinde cu ce compari.

Cea mai buna solutie pentru un comportament mai bun si un look mai sporty, cel putin pentru cineva care nu se duce in mod frecvent pe circuit sau curseprofesionale de drag sau altele, ca sa faca tot felul de setari. Plus ca, ce rost are sa iei o suspensie coilover reglabila pe n moduri si sa o setezi odata si foarte posibil prost? Asa iti iei arcuri si amortizoare si aia e. Macar sunt calculate sa fie bine si bune din start. Ar fi o solutie reglabila pe duritate (daca vrei ceva "altceva") de la koni - Koni sport. Macar asa poti sa combati sub/supravirarea - printr-un singur reglaj, nu prin n-spe...

Pana la urma este vorba sa stii ce vrei... Normal ca un B16 e ubber cool, insa trebuie sa fie ceea ce vrei ca sa fii tu multumit de ea, altfel...

Modificat de Zyx
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!