Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Abia astept sa se realizeze experimentul ca sa se lamureasca toata lumea ce inseamna noul 2.0 TSI. :)

Merg pe mana GTI 6 Stage 1 in fata R20 stock sau A5 3.0 TDI Stage 1. Din mers diferenta va fi chiar destul de substantiala.

Modificat de volvol
Link către comentariu
Cristian Tanase

din pacate nu va pot onora cu prezenta in weekend acum...masina mea fiind in service de luni si fiind gata tot luni. asa se misca mecanicii de la volskwagen in tara romaneasca. masina era gata de ieri dar cu stupoare si-au dat seama ca un cilindru de la spalatorul de faruri era fisurat si apa curgea usor. din pacate piesa nu este pe stock, a fost comandata astazi luni va ajunge si luni se va si monta:)

volvol cred ca tu stii cel mai bine ce inseamna softul revo pentru motoarele tsi:)

Link către comentariu

volvol in fata unui 3.0 TDI cu stage 1 nu sta Golf 6 GTI doar cu stage 1 ;) gandeste-te numai ce cuplu are motorul ala

Link către comentariu

Raport kg/cp:

GTI Stage 1(sa zicem 270cp) - 5.26

R20(270 cp) - 5.70

A5 Sportback 3.0 TDI(sa zicem 300cp) - 5.54.

De aici putem afla ce se va intampla fara sa mergem pe circuit.

Oricum facem ce facem de placere, nu ca sa tragem vreo concluzie. Masinile nu sunt tocmai comparabile, mai ales din cauza greutatii.

Link către comentariu
Cristian Tanase

alex , te referi din mers sau de pe loc?:)

gti ul tsi cu revo are peste 270 lejer.

ca veni vba de cuplu. alex, cat cuplu crezi k are un gti 6 cu soft revo?

Link către comentariu

3.0 TDI cu Stage 1 face 600+ Nm

GTI6 cu Stage 1 face 400+ Nm

Eu personal daca m-as da cu tine cred ca m-ai face din cauza cutiei mele S-tronic. Nu am Launch Control si cutia este gandita pentru confort.

Link către comentariu

Ma si mie imi place VW si mi recunosc faptul ca puterea si cuplul sunt diminuate mereu pe hartie, dar...un motor de 2.0 Turbo de 275 cp nu pot sa cred ca dezvolta 425 de NM cat declara REVO, orice-ar fi. Adica 75 Nm in minus fata de 3.0 TDI sau 15 Nm in minus fata de X5-ul meu care, fie el aspirat, e totusi un V8 de 4.4l. Da-o-n masa de treaba!

Modificat de JUG
Link către comentariu
Cristian Tanase

un gti 6 cu revo stage 1 face mai mult de 425 nm!

masina mea are mai multi nm decat v8 ul ala de care zici:))

Link către comentariu

Pana nu aduci fisa dyno sunt doar vorbe! Gandeste-te ca e aproape imposibil. Chiar daca ar fi asa, sa zicem, din 425+ Nm nu pui jos mai mult de 350 neam! Si asta de prin treapta a 3-a...

Link către comentariu

bai cristi....mai taie da-o dreq...ca nu-i zonda! :))

Modificat de corad0
Link către comentariu
Cristian Tanase

nu cred k e nevoie sa aduc vreo fisa dyno cat timp rezultatele se vad pe sosea:)) ptr tn o sa aduc un subaru sti sa incercati din mers:) si ma bag si eu in paralel cu voi:) k e loc pe circuit:) sunt curios care bate dintre voi:)

corad0 : e mai tare ca zonda:))))

radeti voi de revo dar parca vad ca o sa vreti revo dupa ce facem testele:))

Link către comentariu

Suntem destui cu 420+ cuplu...unii fix 420,altii 460 :bom:

Magia TFSI....TSI mai nou

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Eu nu am zis ca nu se vad rezultatele pe sosea, ci doar ca e prea mare cifra si ca oricum nu ajuta, data fiind pierderea prin sistemul de tractiune.

Putem sa cautam un Lotus Elise cu mai putin de 75% din puterea ta si aproape jumate din cuplu si vei vedea ca nu ai ce sa-i faci. Cuplul mare nu e tot!

Link către comentariu
Cristian Tanase

multumesc cosmin!:)

mai ziceai k masinile nu sunt comparabile:)) respectiv r vs gti ma refer. cum poti sa compari elise care are o greutate de??

o sa vezi jug cat conteaza cuplul ala:)

Link către comentariu

Pana nu va contrati pe circuitul ala minune al vostru.....degeaba.

Ideea e ca JUG are dreptate,in sensul ca...poti sa ai super cuplu,la un moment se termina.

Link către comentariu
Cristian Tanase

cand se termina cuplul intra caii:))

te asteptam si pe tn cosmin:)) ca si tu ai cu ce;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!