Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Cristian Tanase

s3 manual. parerea mea e k dsg nu ajuta din mers:) deaia vreau sa incerc cu tn:D ma omoara curiozitatea:))

Link către comentariu

Cristi, Cristi ce iti mai place sa te umflii in pene ca si curcanul :icon_geek: . Abia astept sa te dai cu un R :lol:

Link către comentariu
Cristian Tanase

:)) gata gata :)) o sa vedem cu prima ocazie:)) proprietarii de R au navalit peste mn k turcii in tara romaneasca:))

Link către comentariu

Parerea mea e ca exagerezi asa un pic :) In primul rand ca dsg ajuta clar din mers, exista zeci de filme comparative pe net (unul il tin minte chiar cu un pilot la volan, nu un nene oarecare) si la fiecare schimbare de treapta dsg-ul sare in fata. In al doilea rand, nu stiu cat de sus se duce stage1, dar tinand cont de diferenta de putere destul de mare fata de s3 pe care o ai stock, imi vine imposibil sa cred ca doar cu stage 1 "il bati rau" :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

aduceti s3 stock si vedem:)) nici mie nu mi venea sa cred:)) deaia sunt curios cu R :)) si inca imi sustin parerea despre dsg:) intradevar de pe loc este extraordinar! din mers nicio diferenta daca cel care conduce manuala schimba bine! am vazut pe sosea nu din filme pe youtube:)

Link către comentariu

Deci tu sustii ca la o cutie manuala schimbi de fiecare data viteza in mai putin de 80ms :)

Link către comentariu

pe sosea sunt mult prea multi factori (putere motor, curba cuplu, cutie viteze, sofer etc) ca sa se poata trage vreo concluzie despre orice. Parerea mea, care este.

Link către comentariu
Cristian Tanase

stiu filmuletele:) pe gti 5 dsg stock de pe loc datorita lsd ului care il am l am batut masina mea si ink 2 masini minim. ma rog si soferul era... :))

s3 stock ?? gasim?:)) sau a5 3.0tdi cu soft:)

Link către comentariu

Cristi nu compara Golf V cu VI dsg sau fara DSG, nu uita tu ai si noua varianta de cutie. Filmuletul compara DSG vs Manual = diferenta 2 masini din cate vad eu.

Daca extrapolam aceasta ar fi diferenta si intre S3 stock manual vs S3 stock S tronic

Link către comentariu

Dsg ul stock schimba din ce in ce mai jos in ture..adica cu fiecare treapta care o urci dsg ul nu mai schimba chiar la limita..Cam greu sa bati S3 sau R20...parerea mea..Ce e pe hartie ar trebuii sa ramana doar acolo.. Niciodata nu poti sa compari caii care ii are o masina stock cu una cu soft.. Adica un Gti cu 300 cp niciodata nu o sa se poat compara cu un Porsche sau orice masina care vine cu 300cp stock... in fine.. Cine pe cine face e relativ.. Sunt prea multi factori la mijloc, anvelope, vreme, sofer, masina, trasmisie, benzina etc.. Tot ce conteaza e sa fii multumit de cum trage masina.. Chestia u liniutele e relativa.. Sunt masini de 2000 de E care te bat de nici nu iti mai vine sa te urci in maisna.. Conteaza sa iti placa tie :)

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
Cristian Tanase

corect, deacord cu tn cristi:) mai putin cu un singur lucru:) dsg ul de pe golf 6 gti schimba intotdeauna la limita:) poate dsg ul de pe golf 5 gti cu fiecare treapta superioara poate schimba mai jos in ture:) mie imi schimba la 6800 mereu. 1-2-3-4-5 ;)

Link către comentariu

Eu sunt de partea lui Cristian Tanase. Am vazut live un megane rs (care este egala cu a lui) cum bate un golf r stock.

Link către comentariu

Pai o punem de un pink slip vineri seara ?

Poate ma bag si eu cu UNA :D

Daca ma bate Cristi ii pun Stage 2 gratis :D

Daca il bate R stock iar ii pun stage 2 gratis.

Avem nocturna pe circuit ;)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

De batut nu te bate.. dar bate un R stock (din mers). Asa ca poti sa-i pui gratis stage 2 direct :))

Link către comentariu

Vrei sa dau cu scuterul si peste masina lui ? :))

Unii au avut de castigat din asta... mai putin proprietarul scuterului :)) Acum trebuie sa il reparam :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

:))) uite i ma si pe sustinatorii mei:)) silviu, l ai vazut pe megane vs R stock cand se dadeau?:D

kostas azi aflu cand iau masina:) daca o iau azi sau maine :) vineri sunt la buc:) vreau sa o vad si eu pe una in actiune :D

apropo silviu? este acelasi megane?:)

Link către comentariu

@Silviu: Megane RS modificat la ±280 HP va batea mereu din mers un S3 sau un R20 stock. E mai usor cu 100+kg fata de S3 si cu aprox.150kg decat R-ul. Chiar si de pe loc, nu m-ar mira sa iasa invingator fata de un 2.0TSI manual.

Acelasi lucru il intuiesc eu si cu GTI Stage 1, dar ramane sa vedem. Sunt multe kg diferenta, plus ca motorul lui e complet rodat, spre deosebire de al altora :).

Link către comentariu
Cristian Tanase

pai parastel pe ala cu r ul:)) cine e?:)) daca e acelasi megane...ala e si usurat:)) are 1300 kg pe acolo:)) cand a fost asta? si tot pe circuitul luminat?:))

jug, referitor la rodaj:)) al meu dupa 15.000 km mi s a parut k si a dat drumul...

Link către comentariu
Cristian Tanase

ok:) nici eu n am masina inca...e in service o iau azi sau maine sper daca nu de luni incolo:)

apropo silviu...la care megane te referi? la cel galben sau cel colantat cu carbon?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!