Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

am incercat din mers cu golful meu..si....n-am avut nici o treaba :P.....tzasneste 2-3 masini (exagerez :P ....se duce oricum bine de tot..)in fata din orice treapta.... :P

Modificat de corad0
Link către comentariu

Cristi tu te oftici ca sta cateva zile in service dar eu ce sa mai zic, mai am 2 luni de asteptat :((

Link către comentariu
Cristian Tanase

asta e reteta castigatoare kostas?:D

corad0 daca vrei facem o incercare sa vezi diferente intre noi doi si sigur iti vei dori revo:) cand eram stock aveam probleme cu type r modificat....iar acum din mers nu intelege nimic:)) apropo cayenne turbo 500cp 2008 ia bataie din mers de la m3 e46:) m am dat si eu cu un m3 e46 eu cu persoana in masina el era singur si am stat cu botul la bara lui spate:) si asta de pe loc:)) probabil ca, porcu o sa o ia inainte putin cate putin :)) dar nu prea mult:)) iar pe capat de 4 nush ce sa zic...cred ca e strans:P cand bagam o incercare?:D

Darian, tu o sa te bucuri de 4motion pe zapada,priveste si partea buna:)

Link către comentariu

lasa ca vine Dariane.....cum a fost despartirea de focus ST? :P l-ai dat bine ?

Nu pune sare pe rana, si STul era bun acum.

Ontopic: Vreau sa vad si eu sa vad R vs GTI stg 1 :D

Modificat de DarianM
Link către comentariu
Cristian Tanase

am plecat prin oras pe la bv:) daca e ceva ma sunati:) kostas are nr meu sau darian:) v am pupat:) corad0 vreau photosession si si 2 incercari una cu porcu una cu fratioru' negrutei:D:))

si eu vreau sa vad R vs GTI:)) si de pe loc pe 400 si din mers:)

Link către comentariu
Cristian Tanase

daca ma dau eu cu gti ul ala il mananc pe paine. ala nu trage cu nimic mai bn k unul stock:) cred k are soft eco:))

p.s. daca cu soft revo imi tragea cum trage asta rosu ii dadeam foc la masina:))

Link către comentariu

pai ba celalalt e R20.....tie iti trage mai bine ca un R ?

Modificat de corad0
Link către comentariu
Cristian Tanase

eu zic k din mers n are nicio sansa:) masina mea trage mult mai bn k gti ul ala rosu:)

masina mea pe strada a mers mai bn decat ce a aratat dyno dupa soft:)

sa pui si tu revo sa vezi cum e:) diferenta e enorma:)

Link către comentariu
Cristian Tanase

:)))) nu frate:)) dar cum sa traga mai bn din mers o masina cu 150 kg mai grea cu 100 nm mai putin cu 10 cp mai putin cu pierderi prin transmisie mai mari? nu e logic?:)) de pe loc e greu sa l prind nush ce sa zic:D dar din mers....la cum bateam subaru de 305 cp...

Link către comentariu

Chiar daca nu il bati stai langa el, usa in usa. Haldex de pe R transmite pana la 95 % pe fata la drum drept.

Link către comentariu
Cristian Tanase

kostas, ai incredere in mn? daca golf r sta langa mn usa la usa oglinda la oglinda si nu l bat 2 masini din mers cel putin in 2 sapt punem stage 2!!!!!!!!

cu mare drag corad0 ! oricand! astept roscata si cu interes si porcu:))

Link către comentariu

Si daca nu e tot punem :))

Daca te bate iti pun eu Stage 2 gratuit :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Pai din video se pare ca tot 2 masini (aproximativ) primeste R-ul,mai WTA mic.

Deci pune stage 2 :lol:

Link către comentariu

mistere ... n-ai invatat sa atasezi foto cu masina direct pe forum? ... nu de alta, dar nu toti avem cont pe fac...

Link către comentariu
Cristian Tanase

si daca n am poze cu masina ce sa fac?

video ala e o aiureala. gti ii da primul si il ajunge r ul:)) n are voie! kostas, asta e noua promotie revo?:))

Link către comentariu

abia astept sa ma dai o tura :P

si uite asa ..ajungi la cuvantu nostru...ca vei pune soft :))) si usor usor...vei fura franele de la porc..

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca stai langa un R20 stoc, dar nu prea ai cum sa-l faci doar cu stage 1

Link către comentariu

Sper ca masinile pe care le-ai "facut" erau automate/ dsg, ca altfel sunt multe variabile in ecuatie.

Impreza STI imi dau seama ca era manuala, dar restul?!

Modificat de JUG
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!