Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

• 1 month later...
Cristian Tanase

A fost f cald... Am scos si 2.1 60 ft dar am schimbat eu prost si am mers 13.7 ... Puteam 13.5 dar na e bine si asa

Link către comentariu

E bun timpul avand in vedere ca era cald intr-adevar si ai avut anvelope semi-slick, dar nu din constructie, ci din uzura. :D

Bine, cald era pentru toate masinile, dar ma refer strict la timp.

Vrei mai mult? Ia-ti anvelope, diferential, scade din greutate etc.

Nu stiu de ce nu lasi tu DSG-ul in S si risti sa schimbi singur. De multe nu-ti iese si pierzi mult mai mult...

Link către comentariu

Din M, la plecarea de pe loc poti controla plecarea. Daca stai in S, patinezi pe 1, 2, la greu.

Sfatul meu: suspensie, semislick-uri.

Cu LSD nu te ajuta la plecarea de pe loc

Link către comentariu

Nu are soft la dsg teff, nu potate controla nimic.. :)

Link către comentariu

Ce inseamna sa controleze plecarea? Sa schimbe intr-a doua sau cum?

Link către comentariu

Ma gandesc ca ai mult control in M, decat in S. In S ii dai blana si iti patineaza 1-2-3 pana ii vin dracii.

Asa ma gandesc ca poate sa selecteze treapta 2, si in felul asta ii mai taie din patinat.

Nu stiu, zic si eu, nu sunt expert in masini

Link către comentariu
Cristian Tanase

Nu are soft la dsg teff, nu potate controla nimic.. :)

Nu exista la revo soft la Dsg ul meu :))

Link către comentariu

frumoasa masina.sa o conduci cu grija si muuuult km fara incidente. si daca tot a venit vorba de curse si cp ma bag si eu :D

Link către comentariu
Cristian Tanase

frumoasa masina.sa o conduci cu grija si muuuult km fara incidente. si daca tot a venit vorba de curse si cp ma bag si eu :D

Ms mult !!!

Baieti masina nu patineaza asa mult...adica patineaza doar pe 1 si un pic de 2. Singura chestie de ce nu o las in "S" si merg pe manuala e pentru ca 1 tre sa schimb pe la 5500...daca o duc in maxim intra protectia si nu vrea sa schimbe treapta 2 (asta cand se incinge dsg,adica 2 curse :)) ). Nu e ca la 4x4 dai blana si aia e...e un pic mai complicat cu tractiune fata... Si cand aud pe altii ca ce usor e cu dsg...nu e deloc asa...

Daca aveam si intercooler si niste semislickuri eu zic ca puteam un 13.4 :)

Apropo, am cantarit ieri masina... Are 1390 kg fara mine si cu juma de rezervor :)

Link către comentariu

Oricat de greu e cu DSG, castigi pana intr-o secunda fata de manuala doar prin schimbarile de trepte dupa plecare..

Mi se pare destul de usoara masina :-)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Dau eu masina mea oricui care spune ca e usor cu DSG.. sa vedeti atunci distractie :))

Link către comentariu

Eu am tot DSG...am condus multe TFSI-uri manuale puternice...pot sa spun ca nu e chiar banal DSG-ul, dar e o joaca pe langa o manuala :P La urma urmei, Cristi, cu diferential, limitatoru de cuplu al cutiei plus desteptaciunea ei, un run poate sa faca chiar oricine cu un DSG :P Eu va provoc la niste manuale :))

P.S. Senzational de usoara masina :|

Link către comentariu

Conculzia: oricat de greu e cu DSG, cu manuala e mult mai greu, asta la masinile mai puternice.. Plus ca la manuala nu ai WOT shift, poti rata treapta sau pur si simplu nu vrea sa intre in viteze si oricat de repede ai schimba treptele esti departe de DSG..

Ma refer la aceste diferente in cadrul dragracing legal.. Pe strada zi de zi, diferentele sunt mai mici si tin mai mult de comoditate :-)

Unde ai masurat masina? Nu prea am incredere la statiile ITP.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Perfect de acord cu cei de mai sus!

eu cand am cantarit masina am fost la fier vechi si a iesit ok.

Link către comentariu

Foarte greu pana gasesti o turati buna, piciorul foarte fin pe primele trepte, rapiditate sa schimbi repede sa nu iti dea in nas.. E greu un pic cu 560+ nm pe fata :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Intrebare : se potrivesc arcurile OEM de la masina mea la un golf 5 2.0 tdi 4motion ??

Link către comentariu

Teoretic, nu. Aia e mai grea pe fata si per total fata de a ta, ma indoiesc ca va merge swap-ul.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!