Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Nu stiam ca farurile de R vin in 2 nuante, dar este adevarat. Oricum m-am exprimat prost, evident ca sunt de R :)), dar nu sunt cele speciale.

Pe R au fost pentru prima data si apoi implementate pe restul gamei de G6.

M-au indus in eroare cele cateva pe care le-am vazut si aveau doar pe negru .

Ideea era ca nu sunt cu nimic diferite fata de ce ai tu acum :).

Link către comentariu
Cristian Tanase

da:) sunt faruri bi xenon adaptive cu spalator:) atat:) oricum personal cele noi cu led nu ma incanta:) cele cu negru de r imi plac:)

Link către comentariu

Hai ma, chiar n-ai vazut niciun Fast&Furious? Las' ca iti explic cand ne-om vedea...

Glumeam, in principiu, dar cine stie...in gluma spui adevarul.

Link către comentariu

pink slip...se facea drag race si castigatorul lua masina pierzatorului :P...nu te-ai jucat nici NFS? :P

Link către comentariu
Cristian Tanase

fac cu oricare dintre voi:))

oricand la orice ora:))

no offence:D

cu tine jug chiar vreau sa incerc:D

kostas tu cu cine tii aici?:(

Link către comentariu

cu Revo ;)

Se baga si TEFF la pink slip... pe farurile lui Jug :)

PS: Jugule avem Stg1 gata de scris ;)

Modificat de Kostas
Link către comentariu
Cristian Tanase

pe TEFF il primim doar cu spatele daca vrea...atfel imi iau jucariile si plec acasa:))

eu nu's in stare sa bat meganeul rs ala de i se aude evacuarea si bubuie ca dracu:)) si vrei acuma pink slip cu teff:)) s ar putea sa am surprize neplacute si cu jug:))

Link către comentariu

Cu siguranta vei avea :)

Cu Stage 2 nu vei mai avea asa neplacute... :)

Treci pe la CP sa il dai pe Teff o tura doua sa vada cum trage masina ta

Modificat de Kostas
Link către comentariu
Cristian Tanase

lasa-ma sa fiu optimist macar:)) eu vreau sa ma innoiesc aici cu faruri negre si tu imi strici moralul:)) stai sa iasa negrutza din service:)) si daca pana la 400 de metri e mister JUG inaintea mea punem stage 2 in saptamana urmatoare:)) pai se poate asa ceva?:))

masina mea?:)

Link către comentariu

Da, cu tine. Adica tu sa il dai pe Teff cu masina ta.

Si cand e gata a lui te da si el... s-ar putea sa vrei la Oradea dupa aia :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

la oradea vroiam demult:)) masina mea e la vw la brasov:)) ai uitat? caine? bara? proiector? far? etc etc etc. cand o iau vin la buc cu mare drag si il dau cate ture vrea:)

Link către comentariu
Cristian Tanase

de luni sunt ca pestele pe uscat...fara negrutza mea:(

ti-am zis ca acolo a fost toata treaba:))

teoretic teff ar cam trebui sa stie care e mai "go play" dintre R stock si GTI revo:)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Ideea e ca te tii dupa R Stock cu GTI Revo1 dar R castiga mult la plecare ca are tractiune integrala. S-ar putea sa fiti la fel la urma.

Link către comentariu

Pentru TEFF trebuie sa aduc 911 Turbo-ul de 530 cai ca sa inteleg ceva.

Iesiti in seara asta pe strasse?

P.S.: Cu GTI stage 1 si eu ma astept sa fim la fel, cel putin pe 1000m. Pe 400 poate ma ajuta mult plecarea...

Modificat de JUG
Link către comentariu
Cristian Tanase

daca fac setarea aia smechera doar de mine stiuta la plecare mai mult de masina lui si inca ceva nu are voie sa mi dea:) (dar pe un asfalt bun,stim noi unde il gasim:)) ) iar pe 3 si 4 trag mai bine ca el:) sunt curios din mers daca R trage mai bine ca subaru ala de 305cp stock:)

ma urc in tren si acum vin de la predeal:))

Link către comentariu

"m-am dat" ieri cu un X6 5.0 i de doua ori si n-a reusit sa ma faca :P (zicea ca cica are nush ce defect...cred ca piesa aia dintre volan si scaun...) nu-i venea sa creada cum trage GTIu :))

apropo...ma bag si eu cu voi la un drag...pot veni cu porcu? :P

Modificat de corad0
Link către comentariu
Cristian Tanase

stock am incercat eu cu x6 5.0i si stateam egali pana pe jumate de a 4 a cand ma duceam:) vino cu porcu si incerc eu dar doar din mers:) ce cutie are? pdk sau tiptronic?:D repet doar din mers:) de pe loc n am sanse ca nu pun jos cum trebuie la inceput si dupa imi dai constant:) din mers e altceva:D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!