Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Cristian Tanase

Uitati un lucru esential... Comparati fructele cu pomii care fac fructe...

Fiecare tuner vede o fila in felul lui... Nu veti intelege asta niciodata pentru ca nu stiti despre ce vorbiti. Noi doar ne bucuram de produsul brut.

Si gata cu offtopicul. Se vor aplica sanctiuni.

Era ai cazul :)

Link către comentariu

deci cine se duce pe circuit diseara? cred ca ma razgandesc pana atunci si ma bag...:D

Link către comentariu

ce bine ca niciunul dintre voi nu are vreun GTR\GT3\Lambo turbo...nu va mai suportati...REVO nu e custom! daca poti modifica usor niste parametrii nu inseamna ca e custom. Revo are cazuri izolate in care face soft custom intradevar - vezi MUU.

http://www.4tuning.ro/masini-tunate/tuning-nissan-de-la-109-cp-la-1001-cp-in-doar-10-minute-13346.html

Link către comentariu

ce bine ca niciunul dintre voi nu are vreun GTR\GT3\Lambo turbo...nu va mai suportati...REVO nu e custom! daca poti modifica usor niste parametrii nu inseamna ca e custom. Revo are cazuri izolate in care face soft custom intradevar - vezi MUU.

http://www.4tuning.ro/masini-tunate/tuning-nissan-de-la-109-cp-la-1001-cp-in-doar-10-minute-13346.html

Ionut, de ce te enervezi? Sa nu plesneasca vreun vas la cap.

Nu va mai enervati fratilor atat de mult cu REVO, APR, mama naibii :)) nu ajungeti nicaieri si va certati

Link către comentariu

TEFF chiar nu sunt nervos!

ma uit la "broaderii" astia ca sufera de ipocrizie si au transformat forumul in altceva!

unii cred ca masina lor are elice revo\apr\rbn si tot asa...

Link către comentariu

TEFF chiar nu sunt nervos!

ma uit la "broaderii" astia ca sufera de ipocrizie si au transformat forumul in altceva!

unii cred ca masina lor are elice revo\apr\rbn si tot asa...

+1

Link către comentariu

Toti oamenii care au masini modificate sunt asa.

Si e si normal sa fie foarte competitivi. Altfel ar zice toti "Ba, m-a facut, asta e!" si n-ar mai face nimic la masina.

Asta ne/ii impinge pe toti, dorinta de mai mult, mai bine, mai rapid; indiferent de firma la care isi fac soft-urile/modificarile!

Nici nu ma astept sa fie altfel...!

Link către comentariu

Toti oamenii care au masini modificate sunt asa.

Si e si normal sa fie foarte competitivi. Altfel ar zice toti "Ba, m-a facut, asta e!" si n-ar mai face nimic la masina.

Asta ne/ii impinge pe toti, dorinta de mai mult, mai bine, mai rapid; indiferent de firma la care isi fac soft-urile/modificarile!

Nici nu ma astept sa fie altfel...!

E normal sa fii competitiv, dar ca orice in viata, e bine sa nu depasesti o limita. Parerea mea.

Ma opresc aici cu offtopicul pentru ca am fost avertizati o data

Link către comentariu

ms frumos, si a ta chiar merge excelent pentru puterea ei e senzationala:D...cat despre dsg ne descurcam amandoi:P

Link către comentariu

Cristi Tanase a batut tot....a avut cv de furca un GTR da l-a batut si pe ala,apoi s-a trezit :))

Link către comentariu

Si in orice caz, dupa parerea mea, cel mai bun soft nu este nici Revo, nici APR, etc. ci este un soft custom, facut cu masina pe Dyno (vezi de exemplu Powertech). Masina lui gaby_mkd e sincer cel mai rau K03 pe care il stiu, trage incredibil si nu sunt singurul care spune asta :D

Parerea mea este ca cel mai bun soft este cel pentru care se cumpara o masina special pentru dezvoltarea softului ( in acest fel nu se fac experimente pe masinile clientilor ) si la unele softuri se lucreaza chiar si 18 luni de zile pana acestea sunt lansate pe piata. Dar asta este doar parerea mea, scuzati-mi offtopicul :)

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

Si in orice caz, dupa parerea mea, cel mai bun soft nu este nici Revo, nici APR, etc. ci este un soft custom, facut cu masina pe Dyno (vezi de exemplu Powertech). Masina lui gaby_mkd e sincer cel mai rau K03 pe care il stiu, trage incredibil si nu sunt singurul care spune asta :D

Parerea mea este ca cel mai bun soft este cel pentru care se cumpara o masina special pentru dezvoltarea softului ( in acest fel nu se fac experimente pe masinile clientilor ) si la unele softuri se lucreaza chiar si 18 luni de zile pana acestea sunt lansate pe piata. Dar asta este doar parerea mea, scuzati-mi offtopicul :)

Scuze si eu pentru O.T. - Sunt perfect de acord aici Vlad, fara teste si fine tuning nu se poate...si la asta m-am referit si eu prin soft custom. Trebuie sa existe o baza oarecare, pe care sa se jongleze pentru fiecare masina...ca de exemplu nu o sa reusesti sa scoti dintr-un AXX xu K03 ce scoti dintr-un BWA sau BWJ :)

Cristi aseara a venit baiatu ala cu MIG-u si te-a asteptat...a fost dezamagit ca nu ai venit, a zis ca greu gaseste asa masina sa se dea cu ea :))

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Cristi Tanase a batut tot....a avut cv de furca un GTR da l-a batut si pe ala,apoi s-a trezit :))

Am ras copios! Scuze de offtopic, dar chiar nu am putut sa ma abtin. :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Am ras copios! Scuze de offtopic, dar chiar nu am putut sa ma abtin. :)

Toata lumea rade aici stai linistit :)) se simt inferiori si ma ataca si ei cum pot :))

Diseara postez filmulet cu mn si chuckie :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Sper ca nu e indecent :icon_redface: :soothe[1]:

:)) la ce bataie cred ca ii dau o sa fie chiar rusinos

Link către comentariu

merge f bine chuckie pentru caii lui...poate il bati dar nu mult...pariez pe o egalitate

Link către comentariu

andrei vezi ca atunci cand ne-am dat pe pista din Ungaria masina mea nu avea nici o legatura cu realitatea.Pompa de benzina era prajita dupa circuit.Poate vii si tu diseara la niste teste sa vad daca reusesc sa citesc ce scrie pe spatele masinii tale la 200...ca atunci nu reuseam :)

cat despre tanase nu comentez...e ruda cu Mos Ion Roata :)

pe mine dupa 180 ma trage f rau in jos eleronul de r26r...am facut niste teste si am constatat ca am pierdul 15 km la top speed,sper sa merite pe circuit sacrificiul asta :))

Modificat de Chuckie
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!