Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

Cristian Tanase

Andrei cand incercam si pe 6 ? Ca am mai vazut un k04 care obosea pe 6 :))

P.s si mai ia si tu pe cnv in masina :)) si ihi nu e k03 :))

Link către comentariu

DSG ul fara soft nu e mare chestie... pune soft pe dsg daca vrei sa faci minuni.. Vreti sa va zic la cat imi schimba mie in toate treptele? de la 1 pana la 6?

Si mie imi schimba la 8000rpm :D

Link către comentariu
Cristian Tanase

DSG ul fara soft nu e mare chestie... pune soft pe dsg daca vrei sa faci minuni.. Vreti sa va zic la cat imi schimba mie in toate treptele? de la 1 pana la 6?

Si mie imi schimba la 8000rpm :D

Si? Ce te lauzi domne ? :))

nici k03-ul nu e ihi...prietenii stiu de ce:)))

K03 ala al tau e turbat, dopat foloseste substante interzise :))

Link către comentariu

'om incerca, intr-o zi cu soare. :D

Un om in masina ta inseamna ca am cativa cai in plus si 40-50 kg mai mult ca tine, in loc de 120, deci tot ai fii in avantaj.

Link către comentariu

As vrea sa vad si eu o plimbare intre Calin. si Cristi Tanase. Sau s-a intamplat?

Doar unul e STEFAN :)))

In popor mi se mai spune cancerul femeilor trecute de 80 de ani

Link către comentariu
Cristian Tanase

S a intamplat pe circuitul nostru secret :))

Andrei de ce am impresia ca masina mea e mai grea ?:))

Link către comentariu

S-a intamplat plimbarea Teff, da o sa se mai intample una spre sfarsitul lunii cand o sa am masina asa cum trebuie :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

S-a intamplat plimbarea Teff, da o sa se mai intample una spre sfarsitul lunii cand o sa am masina asa cum trebuie :)

Tot nu te lasi ?:))

Link către comentariu

:)) Ce imi place cand te vad asa plin de tine :)) Sa iti zic cati cai are pe dyno BMW-ul albastru? Si da, nu ma las...I never give up :))

Link către comentariu

Curand Teff, mi-a trimis MUU meth, abia astept sa fac niste teste... Cred ca in 2 sapt maxim vin.. :)... Si vreau sa duc masina la Adi iar ca mai am cateva piese de pus pe ea :D

Link către comentariu

Dar tu ce legatura ai cu TFSI?daca tot o dai la intoarsa cand te arde cineva si bagi kg la inaintare :))))?

Ramai la suprematia TSI daca ai de gand sa o castigi :))

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Curand Teff, mi-a trimis MUU meth, abia astept sa fac niste teste... Cred ca in 2 sapt maxim vin.. :)... Si vreau sa duc masina la Adi iar ca mai am cateva piese de pus pe ea :D

Beton asa. Si eu o sa mai fac o vizita la Oradea cat de curand ca mai incerc si eu una alta.

Link către comentariu

Bune scuze Cristi :)) Dupa spusele tale, ai mai mult de 35 de cai peste el...asa ca lasa greutatea deoparte ;)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Dar tu ce legatura ai cu TFSI?daca tot o dai la intoarsa cand te arde cineva si bagi kg la inaintare :))))?

Ramai la suprematia TSI daca ai de gand sa o castigi :))

Deci pe tsi sunt blana ? :))

Link către comentariu
Cristian Tanase

Bune scuze Cristi :)) Dupa spusele tale, ai mai mult de 35 de cai peste el...asa ca lasa greutatea deoparte ;)

Ba caline ala zicea ca are 1280 kg cu el in masina :)) a mea teoretic 1414kg doar masina + 80kg ale mele + 90 baiatu cu care eram? Oricum masina aia nu e asa stock si e irelevant ce a dat dyno... O avea doar admisie si evacuare dar la greutate...avea niste scaune subtiri de 3 cm n avea nici fete de usi nici nimic nimic :))

Ala la cum tragea bate si m3 e92 si mi zici mie ca e stock si nu stiu ce :)) Si ca are 260 cp lasa o naibii de treaba.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!