Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

JUG de aia exista soft pt DSG.. :)) offf.. deci soltuie este, trust me :).. se poate face orice..

Link către comentariu

Eu as investi intr-un soft mai bun pt unele Golfuri de aici :))

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Din cate retin, eram in fata atat cat e si normal: jumatate, poate 3/4 de masina.

20CP in plus si 120kg in plus nu pot face minuni.

Pe treapta a 6-a se intampla K04 vs. K03. Care oboseste prima, aia mica sau aia mare?!

@Calin: Nu l-am baut, jur! :))

Modificat de JUG
Link către comentariu

Nu ii folosesti pe toti in primele 2 trepte...da si cand incepi sa ii folosesti :D Uite, o sa facem o comparatie intre 2 masini Stage 2 - una manuala si una DSG - treptele 1,2,3 - sa vezi ca DSG-ul e in fata si nu datorita schimbarilor :P

Link către comentariu

DSG ul fara soft nu e mare chestie... pune soft pe dsg daca vrei sa faci minuni.. Vreti sa va zic la cat imi schimba mie in toate treptele? de la 1 pana la 6?

Link către comentariu

7800 rpm din 1 pana in 6... doar ca pe 1 si 2 le schimb mai repede din padele.. :) Dsg ul stock schimba din ce in mai mai sus.. adica daca la 1 schimba la 6800 la a 2 schimba 6500, la a 3 la 6200 si tot asa..

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Si iti si trage la fel de la 7000 la 7800 sau incepe sa scada?

@Ciosmi, imi place cum gandesti :))

Modificat de Calin.
Link către comentariu

k03-ul meu inca nu a obosit si pana la 270 e foarte vioi...cred ca a mers la sala cand era mic:D

Link către comentariu

Stiu cum e :)) Eram curios, stiu un singur TFSI care dupa 7000 pastreaza curba si nu incepe sa scada si s-a lucrat mult la el :)

Link către comentariu

Nu stiu cu softul de 420+ dar la cel de 340 stiu ca face maxim 1.5.. nu prea le-am testat si ma dau rar si cand ma dau nu ma uit eu la ceasuri :))

Link către comentariu

Dap.. :)

post-14028-0-31817800-1334135044_thumb.p

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
Cristian Tanase

La mine le schimba pe toate cam la 6900. Cateodata 1 o schimba peste 7000 cand nu intra protectia la cutie :))

Link către comentariu

Oricum o sa imi iau franele de RS4 dar sincer chestia cu franele depinde de sofer si de cum gandeste :)..

Sfat prietenesc: nu ti le lua

Link către comentariu

Pai da-le jos pe alea ale tale ca le tot astept.. astea care le ai.. de cand ti-am zis.. :))) dar nu ma iubesti.. :))

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!