Jump to content

2010 MK6 GTI DSG

Cristian Tanase

Postare recomandată

hahaha la doar 3 m? e f bine avand in vedere ce prostii de discuri si placute (low cost) are sabin pe masina :)) si loganul se opreste mai repede ca el :))

nici macar pe hartie nu sunt bune...ca sunt prea ieftine :)

Link către comentariu

daca tot ti-am citit topicul imi permit sa fac si eu o recomandare: k04. daca ai ganduri de performante extreme si eventual vei acorda mai multa atentie masinii iti recomand un gtx3071 insa nu te vad genul care sa deschizi prea des capota sa-i verifici bujiile:P

Link către comentariu

Uuu, nenea cu MKD are cont :D Cristi sa stii ca daca iti pui K04, nu o sa mai bati MIG-21 ala de care iti ziceam :))

Link către comentariu

Un k04 cu piese bune si alese face treaba, si nu este nici plictisitoare masina.. :)

Link către comentariu

Pai cand o sa vin in buc.. si o sa vin curand.. Maine imi ajunge si metanolul.. mi-am luat 10L sa am pt orice nevoie.. Si inca mai am cateva piese in plan cu care sper sa ating un 450 :)

Link către comentariu
Cristian Tanase

Oricum astia "ai nostrii" (revo) nu sunt cai reali...o sa ai 360 maxim... :)) asa zic carcotasii :))

Link către comentariu

pai ala e un k04 care face peste 400 de cai si cu siguranta poate trage mai tare decat un gt28...pe strada vorbind, ca in regim de curse daca ii dau 2 bari si benzina de curse la gt 28 e alta viata.

Link către comentariu

Posibil.. :) Eu mi-am facut masina pt mine nu sa ii bat pe altii.. Pana acum m-am dat cu S5 cu evacuare si admisie (370cp dyno) cu un EVO X, si cu un G4 GTI facut de cei de la Buzau cu o turbina mai mare.. si cu toate masinile astea m-am dat cu softul de zi cu zi adica undeva la 340 cp :)

Link către comentariu

te duci la tulcea cristi? sunt curios ce timp scoate un golf 6 stage 2...eu din pacate spun pas primei etape, vin doar sa imi clatesc ochii:D...

Link către comentariu

De ce vreti sa va complicati asa de mult? Construiti masini de drag? Daca da, pana sa mai adaugati putere, ar trebui sa scoateti intai tot interiorul si sa usurati masina.

Oricum un FWD(GTI) stage II abia printr-a treia pune puterea jos, iar cu mai multi CP cred ca veti ajunge la randament pe la sfarsitul acestei trepte si oricum in nesiguranta, fara control si frane.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!